Oktay_TR
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Tanıdığım En Eski Ve Bana en çok yardım Eden Kişi;
@XectioNN
Herkese Merhabalar
Son Bir kaç Aydır Minecrafta Girmiyorum Girmek İstemiyorum
Çünkü Artık Eskisi Gibi Bir Ortamı Yakalayamadım Bir Türlü.
Önceden Girerdim Bir Sunucuya herkes kendi Halinde Oynardı Sohbette
''Ws Atmak İsteyen Ormana''
Değilde Güzel Sohbetler Olurdu Birbirleri hakkında tartışılırdı hatta aileleri hakkında sorun oldugunda gelip Yardım isteyen Olurdu (Abartmıyorum eskiden onayanlar bilir)
Artık O günleri Çok özledim Ve Bugun hazır boşken düşündüm ve kararımı verdim
Hani Öyle Bir Sunucu Kuralım ki Böyle hiç oyun oynamak istenmese bile Sırf Sohbet Etmek İçin Girsinler.
Böyle Çocukların anca bot atacağı değilde o bot atacaklar bile girince sunucudaki Ortamı Beğensin.
Sürekli Küfür Edilmesin - Sürekli Alım Var mı Denmesin
Kısacası Mumla aranan bir sunucu olsun
Bu Tür Sunucu kurmayı Yapmayı Planlıyorum Benimle Olacak Bir Kaç Kişiye İhtiyacım var_?
Bu Ekipte Bana Yardım Etmek İsteyenler Zaten %90 İhtimalle Eskilerden olur İhanet vb. Düşünmez O Yüzden Güvenebilirim.
Sırf Alım İçin Gelenler Boşa Yorum Yazmasın!!!
1 Builder
1 Pluginer (Bende Plugin Ayarlıyorum ama çok boş zamanım olmuyor)
1 Admin
1 Moderator
1 Rehber
Bu Sunucu Daha Hiç Ayarlanmadı Bile Bu Alacağım Abilerim,Kardeşlerim veya dostlarım Bana Yardım ederse Beraber projeyi Hazırlayıp Beraber Yapacağız Sunucumuzu.
Gerekenler
Adı:
Projeyi Nasıl Buldun:
Hangi Alım:
Tecrübeniz:
Neden Bu Proje:
Alınacağın Alımda Neler Yapabilirsin: (örn: Builderim Warpları ve spawnı Yaparım)
@XectioNN
Herkese Merhabalar
Son Bir kaç Aydır Minecrafta Girmiyorum Girmek İstemiyorum
Çünkü Artık Eskisi Gibi Bir Ortamı Yakalayamadım Bir Türlü.
Önceden Girerdim Bir Sunucuya herkes kendi Halinde Oynardı Sohbette
''Ws Atmak İsteyen Ormana''
Değilde Güzel Sohbetler Olurdu Birbirleri hakkında tartışılırdı hatta aileleri hakkında sorun oldugunda gelip Yardım isteyen Olurdu (Abartmıyorum eskiden onayanlar bilir)
Artık O günleri Çok özledim Ve Bugun hazır boşken düşündüm ve kararımı verdim
Hani Öyle Bir Sunucu Kuralım ki Böyle hiç oyun oynamak istenmese bile Sırf Sohbet Etmek İçin Girsinler.
Böyle Çocukların anca bot atacağı değilde o bot atacaklar bile girince sunucudaki Ortamı Beğensin.
Sürekli Küfür Edilmesin - Sürekli Alım Var mı Denmesin
Kısacası Mumla aranan bir sunucu olsun
Bu Tür Sunucu kurmayı Yapmayı Planlıyorum Benimle Olacak Bir Kaç Kişiye İhtiyacım var_?
Bu Ekipte Bana Yardım Etmek İsteyenler Zaten %90 İhtimalle Eskilerden olur İhanet vb. Düşünmez O Yüzden Güvenebilirim.
Sırf Alım İçin Gelenler Boşa Yorum Yazmasın!!!
1 Builder
1 Pluginer (Bende Plugin Ayarlıyorum ama çok boş zamanım olmuyor)
1 Admin
1 Moderator
1 Rehber
Bu Sunucu Daha Hiç Ayarlanmadı Bile Bu Alacağım Abilerim,Kardeşlerim veya dostlarım Bana Yardım ederse Beraber projeyi Hazırlayıp Beraber Yapacağız Sunucumuzu.
Gerekenler
Adı:
Projeyi Nasıl Buldun:
Hangi Alım:
Tecrübeniz:
Neden Bu Proje:
Alınacağın Alımda Neler Yapabilirsin: (örn: Builderim Warpları ve spawnı Yaparım)
Son düzenleme: