Hala 1.7 1.8 de mi kaldın? Şu istatistiklere bak ve tekrar düşün!

şapşik35

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba ;
Benim Ekran Kartım GT540M İşlemcimde I5 2.4GHZ 4 Çekirdek. Bilgisayarım Pekte İyi Değil.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yani Normal Ayarlarda Flat Olmayan Bir Mapta Bile Oynasam 200 FPS Alacağım Belli.
Kaldıki Ben 1.8 De Bundan Aldığımdan Düşük FPS Alıyorum .
Resimlerde Tam Okunmuyo Ama Aradaki Fark %10 Civarı Yani GT425 İle 180FPS Alıcaksın Demek.
Ayrıca Benim Bilgisayarım Laptop , Haliyle Isınıyo . Masaüstü Bir Bilgisayarın Varsa 20-30 Burdan Kazanır
Açığı Kapatırsın .
Ben Bilgisayarı Düzgün Kullanmadığım İçin Maffetmişim . Ancak Yinede Böyle FPS Alıyorum . Biraz Düzgün
Baktıysan Bilgisayarına Sen Daha Yüksek Alıcaksın.
Hala Alamıyor İsen Güç Planını "Maksimum Performans" , Ekran Kartını "Maksimum Performans" Yapıp Win
Temanıda Benim Gibi "Maksimum Performans" Yapabilirsin .
Yani Bu Kadar Açıklamadan Sonra Kusura Bakma Ama Bunlar Bana Bahane Gibi Geliyo .
Allah Allah. Garip... Bende de 630M var ve i7 4. nesil bi işlemcim var. Neden en fazla 180 FPS alıyorum. Cidden günahımı alıyorsunuz! Piyasada o kadar hileci varken anca benim gibi fikrini sunan insanlara laf edebiliyorsunuz! 500 fps? 960M bile en düşükte 600 alıyor. Yahu?

bir süre minecrafta ara verdim ve bir anda çok sürüm gelmiş güncellemeleri felan takip edemedim eski kafada kaldım bu konuda evet kabul ancak :
laptobum da 1.8 de 12 fps alabiliyorken sizce 1.11 diye sürüm varmış :D acaba onda nasıl bir katliam olur
2.5 ghz li felan yani bu arada üstte arkadaş demişte ekran kartına gerek yok ghz yeter diye bir şey okudum :D çok ilginç yani böyle bir tartışma yapılması da ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz bu 1.7 - 1.8 daha klasik ve alışılmış oldugundan bizim de hoşumuza rahatımıza bu gidiyor diyebiliriz bence :)
Dimi dimi dostum. :D Fikirşmizi sorup hakaret etmeleri de ayrı bir şey. Bir sen anlıyorsun benim derdimi. :)

Avioteto

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Allah Allah. Garip... Bende de 630M var ve i7 4. nesil bi işlemcim var. Neden en fazla 180 FPS alıyorum. Cidden günahımı alıyorsunuz! Piyasada o kadar hileci varken anca benim gibi fikrini sunan insanlara laf edebiliyorsunuz! 500 fps? 960M bile en düşükte 600 alıyor. Yahu?

Dimi dimi dostum. :D Fikirşmizi sorup hakaret etmeleri de ayrı bir şey. Bir sen anlıyorsun benim derdimi. :)
kardeşim ben sana hile kullanıyosun demedim . fikrini sundun bende kendi yanıtımı kanıtlı 1 biçimde verdim . gidip en altta yazdığım 3 ayarı yaparsan sende alırsın . ayrıca bir güncelleme oyuna yenilik getirirken oyuna stabilitede getirir . yani oyun optimizasyonu artar . bu yüzden yanlış düşündüğünüzü düşünüyorum .

şapşik35

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kardeşim ben sana hile kullanıyosun demedim . fikrini sundun bende kendi yanıtımı kanıtlı 1 biçimde verdim . gidip en altta yazdığım 3 ayarı yaparsan sende alırsın . ayrıca bir güncelleme oyuna yenilik getirirken oyuna stabilitede getirir . yani oyun optimizasyonu artar . bu yüzden yanlış düşündüğünüzü düşünüyorum .
Fikrini sunman konusunda sana bir şey demedim dostum. Bu konunun sahibine dedim hile konusunu.

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Yada bunları boşverin benim gibi yabancı serverlerde oynayın :D Açıkçası Türk sunuculardan hayır gelmeyeceğini gördüm hem insanlarıda çok saygısız :/
Yani Türk sunucuların 1.8de kalmasından şikayet edenler için söyledim yabancılarda tüm serverler 1.12

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Yada bunları boşverin benim gibi yabancı serverlerde oynayın :D Açıkçası Türk sunuculardan hayır gelmeyeceğini gördüm hem insanlarıda çok saygısız :/
Yani Türk sunucuların 1.8de kalmasından şikayet edenler için söyledim yabancılarda tüm serverler 1.12
Neden sürekli yabancıları örnek gösterip duruyorsunuz? Utanmasanız SO ile Hypixel'i bir tutacaksınız. Adamlar yeni çağ açıp kapatıyor biz ise 1.7-1.8 tartışması yapıyoruz. Bizde her ne kadar kaliteli coder ya da sunucu yöneticileri olursa olsun yabancı sunuculardaki kaliteye asla rastlayamayız. Sadece Türk sunucusunda ki insanlar saygısız değil, biraz İngilizce lisanından anlıyorsan yabancı insanların da üsluplarını görüp ona göre karşılaştırma yapabilirsin. Versiyon olayı sunucu sahipleri hariç herkesi geriyor o konuya hiç girmiyorum bile.

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
küçük bir örnek vericeğim bnm pc 8gbramlı diğer arkadaşımın 2 gb ve performansı düşük mc yi zar zor kaldırıyor 1.8 ile girebiliyor 1.11.2 gibi sürümlerde bilgisayarı donma noktasına geliyor şimdi ben sunucumu 1.11.2 yapsam ne kadar oyuncu kaybederim hesabını siz yapın :) ve mmorpg sunucularının çoğu 1.12 gibi sürümlerde açtıgı için tutmuyor.

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Neden sürekli yabancıları örnek gösterip duruyorsunuz? Utanmasanız SO ile Hypixel'i bir tutacaksınız. Adamlar yeni çağ açıp kapatıyor biz ise 1.7-1.8 tartışması yapıyoruz. Bizde her ne kadar kaliteli coder ya da sunucu yöneticileri olursa olsun yabancı sunuculardaki kaliteye asla rastlayamayız. Sadece Türk sunucusunda ki insanlar saygısız değil, biraz İngilizce lisanından anlıyorsan yabancı insanların da üsluplarını görüp ona göre karşılaştırma yapabilirsin. Versiyon olayı sunucu sahipleri hariç herkesi geriyor o konuya hiç girmiyorum bile.
Oynadığım kadarıyla Türk sunucularında her zaman bir saygısızlıkla karşılaştım bu benim fikrim
Ve neden mi sürekli yabancı sunucuları örnek gösteriyoruz çünkü işini bilen sunucu açıyor Türkiyede ise önüne gelen çocuk sunucu açıyor
Üstelik Türkler en ufak bir olayda anneme hakaret ediyor yabancılar kendi halinde takılıyorlar hatta gördüğüm kadarıyla çok konuşmuyorlar

Nicat000

mr. Hortlayanus
En iyi cevaplar
0
Ben hayla 1.7 sürümünü severek oynuyorum.
Belki her ülke 1.11 de ama biz 1.7 yi sevdik :)

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Oynadığım kadarıyla Türk sunucularında her zaman bir saygısızlıkla karşılaştım bu benim fikrim
Ve neden mi sürekli yabancı sunucuları örnek gösteriyoruz çünkü işini bilen sunucu açıyor Türkiyede ise önüne gelen çocuk sunucu açıyor
Üstelik Türkler en ufak bir olayda anneme hakaret ediyor yabancılar kendi halinde takılıyorlar hatta gördüğüm kadarıyla çok konuşmuyorlar
İşin bir de görmediğin kısmı olduğunu fark ettirmeye çalışıyorum sana. Önüne gelen her çocuk sunucu açıyor bu doğru ama o sunuculara girip girmemekte senin elinde. Yabancıların yeni oyunları PvP ağırlıklı olmadığı için 1.10 veya üstü sürümlerinde sunuculara sahipler. MCSG açık olsaydı hiçbir sunucu 1.9 dahi geçmeyecekti.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
1.8 ve 1.9 sürümlerinde ki FPS sorunların %60'ı 1.13 sürümünde çözülecek, bunu ben değil, geliştiriciler söyledi.
Sırf FPS arttırmak için Minecraft geliştiricileri 1.13 sürümünde :
/toggledownfall, /stats, /testfor, /testforblock & /testforblocks komutlarını kaldıracaklar. Ve daha da artabilir.

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.12 gibi yuksek surumlerde olan sunucular kurulmalidir.
Ben tarafimca 1.12 survival sunucu kurmayi planliyorum.