şapşik35
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Allah Allah. Garip... Bende de 630M var ve i7 4. nesil bi işlemcim var. Neden en fazla 180 FPS alıyorum. Cidden günahımı alıyorsunuz! Piyasada o kadar hileci varken anca benim gibi fikrini sunan insanlara laf edebiliyorsunuz! 500 fps? 960M bile en düşükte 600 alıyor. Yahu?Merhaba ;
Benim Ekran Kartım GT540M İşlemcimde I5 2.4GHZ 4 Çekirdek. Bilgisayarım Pekte İyi Değil.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Yani Normal Ayarlarda Flat Olmayan Bir Mapta Bile Oynasam 200 FPS Alacağım Belli.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kaldıki Ben 1.8 De Bundan Aldığımdan Düşük FPS Alıyorum .
Resimlerde Tam Okunmuyo Ama Aradaki Fark %10 Civarı Yani GT425 İle 180FPS Alıcaksın Demek.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ayrıca Benim Bilgisayarım Laptop , Haliyle Isınıyo . Masaüstü Bir Bilgisayarın Varsa 20-30 Burdan Kazanır
Açığı Kapatırsın .
Ben Bilgisayarı Düzgün Kullanmadığım İçin Maffetmişim . Ancak Yinede Böyle FPS Alıyorum . Biraz DüzgünLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Baktıysan Bilgisayarına Sen Daha Yüksek Alıcaksın.
Hala Alamıyor İsen Güç Planını "Maksimum Performans" , Ekran Kartını "Maksimum Performans" Yapıp Win
Temanıda Benim Gibi "Maksimum Performans" Yapabilirsin .
Yani Bu Kadar Açıklamadan Sonra Kusura Bakma Ama Bunlar Bana Bahane Gibi Geliyo .
Dimi dimi dostum.bir süre minecrafta ara verdim ve bir anda çok sürüm gelmiş güncellemeleri felan takip edemedim eski kafada kaldım bu konuda evet kabul ancak :
laptobum da 1.8 de 12 fps alabiliyorken sizce 1.11 diye sürüm varmışacaba onda nasıl bir katliam olur
2.5 ghz li felan yani bu arada üstte arkadaş demişte ekran kartına gerek yok ghz yeter diye bir şey okudumçok ilginç yani böyle bir tartışma yapılması da ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz bu 1.7 - 1.8 daha klasik ve alışılmış oldugundan bizim de hoşumuza rahatımıza bu gidiyor diyebiliriz bence
![]()