JollyNW Yetkili Alımı!

KuralsizBRK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız : Gökdeniz kurman.
Yaşınız : 17.
Size ulaşabileceğimiz adresler : facebook gökdeniz kurman türk bayrağı var skype ise darklordnyanct resimsiz
Mikrafonunuz varmı ? evet mikrafonum var.
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) : Ben Moderator Olmak istiyorum.
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? : 10 12 saat
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) : ben servere iyi şeyler yapmaya çalışırım serveri daha iyi biryere getirmek için uğraşacağım gereken şeyleri katabililiceğime inanıyorum.
Tecrübeleriniz nelerdir ? Çoğu serverde oldum moderator , vb. isim vermek istemiyorum ama isterseniz verebilirim. / / / / / Alınmasam bile okuduğunuz için teşekkurler. iyi forumlar
Maalesef, reddedildiniz.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Adınız veAdınız ve soyadınız :
Yaşınız :
Size ulaşabileceğimiz adresler :
Mikrafonunuz varmı ?
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) :
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? :
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) :
Tecrübeleriniz nelerdir ? soyadınız : Furkan Kara
Yaşınız : 16
Size ulaşabileceğimiz adresler :skype:gudilha34
Mikrafonunuz varmı ? Evet
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) : Bas moderator
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? : 6-7
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) : Skriptte yazabilirim.
Tecrübeleriniz nelerdir ? Bircok sunucuda modluk yapmisimdir.

Reddedildiniz.

Adınız ve soyadınız :Gerektiği zaman size özelden veririm
Yaşınız :27
Size ulaşabileceğimiz adresler : thedeathlytask
Mikrofonunuz varmı ?: yok fakat Skype'a telefonumdan girdiğimden ihtiyacımda yok :)
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) :Baş Moderatör
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? :Haftasonu 3 saatten fazla ama en az 1 yada 1 buçuk saat
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) :Yeni pluginler üretebilirim, oyunda nezih bi ortam sağlayabilirim
Tecrübeleriniz nelerdir ?: İstanbul teknik üniversitesinden bilgisayar mühendisliği mezunuyum 3-4 yıl kadar kendi minecraft sunucumu yönettim gayette popülerdi. Daha sonra kapattım :) oyununuza çok şey katabileceğimi düşünüyorum

VIA_A1_1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reddedildiniz.

LeGoLaS01998

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız :Gerektiği zaman size özelden veririm
Yaşınız :27
Size ulaşabileceğimiz adresler : thedeathlytask
Mikrofonunuz varmı ?: yok fakat Skype'a telefonumdan girdiğimden ihtiyacımda yok :)
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) :Baş Moderatör
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? :Haftasonu 3 saatten fazla ama en az 1 yada 1 buçuk saat
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) :Yeni pluginler üretebilirim, oyunda nezih bi ortam sağlayabilirim
Tecrübeleriniz nelerdir ?: İstanbul teknik üniversitesinden bilgisayar mühendisliği mezunuyum 3-4 yıl kadar kendi minecraft sunucumu yönettim gayette popülerdi. Daha sonra kapattım[emoji4]oyununuza çok şey katabileceğimi düşünüyorum

VIA_A1_1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MutsuzCow

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız :KEREM DURKUT
Yaşınız :15

Size ulaşabileceğimiz adresler :SKYPE : [email protected]
Mikrafonunuz varmı ? YAKINDA ZAMANDA ALCAM
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) :REHBER
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? :HAFTA İÇİ EN AZ 3 SAAT HAFTA SONU EN AZ 10 SAAT :)
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) : EĞLENCE
Tecrübeleriniz nelerdir ? ALIRSANIZ OYUNDA GÖREBİLİRSİNİZ (SAYMAKLA BİTMEZ)

Tostar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız :Tuğra Aksakal
Yaşınız :17

Size ulaşabileceğimiz adresler : Skype
Mikrafonunuz varmı ? : Evet Var.
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) : Moderator
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? : Hafta sonu (4 saat) Hafta içi (2 saat)
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) :Eski günleri Ailevi Küfüre ban 1 gün ve daha iyi yerlere geleceğiz
Tecrübeleriniz nelerdir ? : Plugin ekleyebilirim WorldEdit WorldGuard Kullanabilir ve daha birçok komutu bilirim 4Adminlik 2 Modluk Yaptım

KuralsizBRK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız :Adil Shukurov
Yaşınız :15-16
Size ulaşabileceğimiz adresler : skype:adilshukurov (profil fotom ec yazisi)
Mikrafonunuz varmı ? tabiiki var
İstediğiniz yetki ya bas rehber yada bas moderator
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? :6-7
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) : sunucuya yeni hava katarim
Tecrübeleriniz nelerdir ? simdiye kadar 20+ yetkili oldu serverlerde yani komut bilgim iyi
Maalesef , reddedildiniz.

Adınız ve soyadınız :Tuğra Aksakal
Yaşınız :17
Size ulaşabileceğimiz adresler : Skype
Mikrafonunuz varmı ? : Evet Var.
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) : Moderator
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? : Hafta sonu (4 saat) Hafta içi (2 saat)
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) :Eski günleri Ailevi Küfüre ban 1 gün ve daha iyi yerlere geleceğiz
Tecrübeleriniz nelerdir ? : Plugin ekleyebilirim WorldEdit WorldGuard Kullanabilir ve daha birçok komutu bilirim 4Adminlik 2 Modluk Yaptım
Kontrol Edileceksiniz.

kardeş neden reddedildim ben ?
Özel sebeplerimiz var. Bu yüzden reddedildiniz.

Adınız ve soyadınız : Mustafa İslam Selçuk
Yaşınız : 14
Size ulaşabileceğimiz adresler : Skype: Swuupie. / Itachl - Steam: Swuupie.
Mikrafonunuz varmı ? : Var
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) : Baş Rehber olmassa Rehber
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? : 2-3-4
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) : Küfürsüz bir chat, İyi oyuncular , Eğlence , Mutluluk
Tecrübeleriniz nelerdir ? : NomercyMC'de 1.5 yıl rehberlik yaptım ve +5 sunucuda rehberlik yaptım 2 kere kendim server açtım
Kontrol edileceksiniz.

seet

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız :emirhan bağsürer
Yaşınız :16

Size ulaşabileceğimiz adresler :facebook :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Mikrafonunuz varmı ?evet
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) :Baş Moderator
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? :hafta sonları 7 8 hafta içi 3 4
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) :valla elimden ne gelirse yaparım kardesim ne isterseniz yani nasıl anlatıcağımı bilemedim kusura bakmayın
Tecrübeleriniz nelerdir ?valla tecrübelerim kardesim bütün komudları biliyorum bi kere kendime 2 kez serverde açtım yani krdesim elimden ne gelirse hallederim % olarak verirsek %100 kardesim görürsün sende tabi pişman olmazsın

FFHD

En iyi cevaplar
21
Adınız ve soyadınız :emirhan bağsürer
Yaşınız :16
Size ulaşabileceğimiz adresler :facebook :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Mikrafonunuz varmı ?evet
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) :Baş Moderator
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? :hafta sonları 7 8 hafta içi 3 4
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) :valla elimden ne gelirse yaparım kardesim ne isterseniz yani nasıl anlatıcağımı bilemedim kusura bakmayın
Tecrübeleriniz nelerdir ?valla tecrübelerim kardesim bütün komudları biliyorum bi kere kendime 2 kez serverde açtım yani krdesim elimden ne gelirse hallederim % olarak verirsek %100 kardesim görürsün sende tabi pişman olmazsın

Reddedildiniz.

Adınız ve soyadınız :KEREM DURKUT
Size ulaşabileceğimiz adresler :SKYPE : [email protected]
Mikrafonunuz varmı ? YAKINDA ZAMANDA ALCAM
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) :REHBER
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? :HAFTA İÇİ EN AZ 3 SAAT HAFTA SONU EN AZ 10 SAAT :)
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) : EĞLENCE
Tecrübeleriniz nelerdir ? ALIRSANIZ OYUNDA GÖREBİLİRSİNİZ (SAYMAKLA BİTMEZ)

Reddedildiniz.

Arena PvP 1.0 aktif!
Yakında sunucu bakımdan çıkacaktır.

BaranCavdar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız : Baran Çavdar
Yaşınız : 15

Size ulaşabileceğimiz adresler : skype= oyun.dergisi
Mikrafonunuz varmı ? var
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) : baş moderator
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? : 7
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) :Servere güzel şeyler yapacagımı düşünüyorum iyi yerlere getirmek için çok şey yaparım
Tecrübeleriniz nelerdir ? Birçok serverde mod, admin ve kurucu oldum komut bilgim %89

KuralsizBRK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selam Millet IP'imiz değişti hostingimiz düzeltilene kadar görüşmek üzere. :)

Son düzenleme:

ByLeoPaRWT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız :Yunus Durmuş

Size ulaşabileceğimiz adresler :Skype:asd dsasd
Mikrafonunuz varmı ? yok
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) :Moderator yada admin
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? :2-3
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) :Sunger block spawner yaparım serı uretım hemen yapan onu satıp para kazanbılırsnız +elmas block sp de yaparım super hızlı ureten
Tecrübeleriniz nelerdir ? admin ve moderator

FFHD

En iyi cevaplar
21
Adınız ve soyadınız :Yunus Durmuş
Size ulaşabileceğimiz adresler :Skype:asd dsasd
Mikrafonunuz varmı ? yok
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) :Moderator yada admin
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? :2-3
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) :Sunger block spawner yaparım serı uretım hemen yapan onu satıp para kazanbılırsnız +elmas block sp de yaparım super hızlı ureten
Tecrübeleriniz nelerdir ? admin ve moderator

Reddedildiniz.

Adınız ve soyadınız : Baran Çavdar
Yaşınız : 15
Size ulaşabileceğimiz adresler : skype= oyun.dergisi
Mikrafonunuz varmı ? var
İstediğiniz yetki (Moderator - Rehber - Baş Moderator - Baş Rehber ) : baş moderator
Sunucuda kaç saat aktif durabilirsiniz ? : 7
Sunucumuza neler katabilirsiniz ? (Her türlü fikre açığız ) :Servere güzel şeyler yapacagımı düşünüyorum iyi yerlere getirmek için çok şey yaparım
Tecrübeleriniz nelerdir ? Birçok serverde mod, admin ve kurucu oldum komut bilgim %89

Reddedildiniz.