Teşekkürler. Yasir her ne kadar konuşmasakta.Kendi fikirlerini üretmeyi basarmissin. Tebrik ederim.
Böyle değişik sunucuları görmek beni mutlu etti.Türkiye minecraft oyuncularının %60'ı yeniliğe açık değil.Keşke herkes yeniliğe açık olsa.Yeni oyun modları sunucu tarzları gelse.birçok sunucu sahibi seni örnek alır ve dayz gibi sunucular açar.Sunucunun kalitesine gelelim.Sistemler iyi, daha çok şey eklenebilir.Malesef sunucu açılmadan pek iyi diyemeyeceğim.Sunucunun açıldığı gün buraya yorum yada skype üzerinden haber verebilirsen iyi olur.Sunucuyu direk açmamanı öneririm bu kadar skript ile yapılan sistem elbet bug çıkacaktır****a açabilirsin.Gelişmen dileyiğle...
Beni serverınden atarmısın bağımlı oldumda :/Sizi burada görmek şereftir hocam.
Ve üye taça atıldı! Gözler yaşlı...Beni serverınden atarmısın bağımlı oldumda :/
Sunucu daha açılmadı ek olarak IP adresimizin üstüne bazıları sunucu açmış. Düzelttik ve adresi şu an alım aşamasındayız.Unknown host hatası alıyorum.
Teşekkür ederiz.Etiket bana ulaşmamış, kusra bakma.
Sunucu harika gibi duruyor, ziyaret edicem. Konu tasarımı ayrı bir güzelliğe sahip, şuanda tasarıma 10/10 veriyorum.
Sunucuyu birazdan ziyaret edicem, ama onunda 10/10 alacağına eminim.
Edit: Alan adı bağlantısı sorunlu sanırım, giriş yapmıyor.
Edit 2: Sunucu açılmamış daha, o kadar küçük niye yazdın acaba.
O jackpotu umarım sen yapmamışsındır. Çok bugluydu. Ben düzelteyim derken kendim buga girdim krdş nptn sn?Tasarım muhteşem. Kendi jackpot sistemimi övmek gibi olmasın(evet bunu her jackpot gördüğüm sunucu konusuna yazıcam) neyse DayZ'yi mutlaka deniyeceğim hadi bakalım iyi sunucu![]()
Bizde bilsek...Açılış tarihi ne zaman?
Yok yok sizin jackpot benim değil, benimkinin bi konusu var hatta forumda oradan bakabilirsinO jackpotu umarım sen yapmamışsındır. Çok bugluydu. Ben düzelteyim derken kendim buga girdim krdş nptn sn?
Bizde bilsek...