BLAZE NETWORK | Türkiyede Açık Tek DayZ! | 1.8.X

Sunucumuz Nasıl?

• ***** ( Kusursuz )

• **** ( Mükemmel )

• *** ( Ortalama )

• ** ( Kötü )

• * ( Berbat )

• BONUS : İşte bu adamım. Beklediğim DayZ sunucusu!!

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

MutantPanda

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle değişik sunucuları görmek beni mutlu etti.Türkiye minecraft oyuncularının %60'ı yeniliğe açık değil.Keşke herkes yeniliğe açık olsa.Yeni oyun modları sunucu tarzları gelse.birçok sunucu sahibi seni örnek alır ve dayz gibi sunucular açar.Sunucunun kalitesine gelelim.Sistemler iyi, daha çok şey eklenebilir.Malesef sunucu açılmadan pek iyi diyemeyeceğim.Sunucunun açıldığı gün buraya yorum yada skype üzerinden haber verebilirsen iyi olur.Sunucuyu direk açmamanı öneririm bu kadar skript ile yapılan sistem elbet bug çıkacaktır****a açabilirsin.Gelişmen dileyiğle...

:)

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Böyle değişik sunucuları görmek beni mutlu etti.Türkiye minecraft oyuncularının %60'ı yeniliğe açık değil.Keşke herkes yeniliğe açık olsa.Yeni oyun modları sunucu tarzları gelse.birçok sunucu sahibi seni örnek alır ve dayz gibi sunucular açar.Sunucunun kalitesine gelelim.Sistemler iyi, daha çok şey eklenebilir.Malesef sunucu açılmadan pek iyi diyemeyeceğim.Sunucunun açıldığı gün buraya yorum yada skype üzerinden haber verebilirsen iyi olur.Sunucuyu direk açmamanı öneririm bu kadar skript ile yapılan sistem elbet bug çıkacaktır****a açabilirsin.Gelişmen dileyiğle...

:)

Teşekkür ederim. Yorumun harika motive verdi tek sıkıntı sanırım gözüm bozuldu.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Etiket bana ulaşmamış, kusra bakma :).
Sunucu harika gibi duruyor, ziyaret edicem. Konu tasarımı ayrı bir güzelliğe sahip, şuanda tasarıma 10/10 veriyorum.
Sunucuyu birazdan ziyaret edicem, ama onunda 10/10 alacağına eminim :).

Edit: Alan adı bağlantısı sorunlu sanırım, giriş yapmıyor.
Edit 2: Sunucu açılmamış daha, o kadar küçük niye yazdın acaba :D.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Unknown host hatası alıyorum.
Sunucu daha açılmadı ek olarak IP adresimizin üstüne bazıları sunucu açmış. Düzelttik ve adresi şu an alım aşamasındayız.

Etiket bana ulaşmamış, kusra bakma :).
Sunucu harika gibi duruyor, ziyaret edicem. Konu tasarımı ayrı bir güzelliğe sahip, şuanda tasarıma 10/10 veriyorum.
Sunucuyu birazdan ziyaret edicem, ama onunda 10/10 alacağına eminim :).

Edit: Alan adı bağlantısı sorunlu sanırım, giriş yapmıyor.
Edit 2: Sunucu açılmamış daha, o kadar küçük niye yazdın acaba :D.
Teşekkür ederiz.

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tasarım muhteşem. Kendi jackpot sistemimi övmek gibi olmasın(evet bunu her jackpot gördüğüm sunucu konusuna yazıcam) neyse DayZ'yi mutlaka deniyeceğim hadi bakalım iyi sunucu :)

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
* Duyuru

# 2 Yeni Sistemin Yarısı Tamamlandı.
# Bir Zaman Sonra Yeni Güncellemeleri Tanıtacağız. O Zaman Anket Oyunuzu Gözden Geçirmenizi Diliyoruz.