SivlerCrow
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Server cok iyi ve cok güzel gercekten üstünde emek harcandı beli ve onlinede güzel gercekten böyle server cok az görülüyor tebrikler
Server cok iyi ve cok güzel gercekten üstünde emek harcandı beli ve onlinede güzel gercekten böyle server cok az görülüyor tebrikler
Server gayet güzel kapanmayacağına garanti verebilirim survival'ın tadı burda çıkıyor. Başarılarınızın devamını dilerim
öncelik adalet. warp orman da koskoca bir dağ var. admine diyorum bak survival sw nin en önemli yanı ormandır su ormanı düzelt diyorum. Bu dağı nasıl aşıcaz diyorum. sizin iyiliğiniz için bişeyler öneriyorum diyorum, eleştiriye tahammül edemiyor.
sv ye girin ve sadece ./warp orman yazın. Ve usulca disconnect çekin.
İngilizce okuduğum okulumdan utandım. Allahım kör oldum. Google translate reyiz anca bu kadar mı yapmış be![]()
Harika bir forum ve harika bir server hazirlanmis. Emeklerinizden dolayi tesekkur ederim. Eksiksiz super bir server olmus.
Harika bir forum ve harika bir server hazirlanmis. Emeklerinizden dolayi tesekkur ederim. Eksiksiz super bir server olmus.
sunucu gayet hoşbaşarıların devamını dilerim
server süper warp ormana falan laf eden oluyor biraz haklılar biraz haksızlar warp orman gayet iyi sadece çölün orda olması kotu olmus zaten düzeletecekler onu serverdeki bütün warplar eski caglara dayanmıs bulunuyor sanırsam basarılar dilerim... OdarkPure