|Öncelik Adalet|- Mc.TimeZoneTR.com -|Umduğunuz Sunucu|Muhteşem Hayatta Kalma Felsefesi|AÇIK|

SivlerCrow

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Server cok iyi ve cok güzel gercekten üstünde emek harcandı beli ve onlinede güzel gercekten böyle server cok az görülüyor tebrikler

Kakak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server cok iyi ve cok güzel gercekten üstünde emek harcandı beli ve onlinede güzel gercekten böyle server cok az görülüyor tebrikler
Düşünceleriniz için teşekkürler!
Server için çok emek harcadık daha harcamaya devam ediyoruz.
Umarım karşılığını alırız :)
İyi oyunlar , iyi forumlar​

MoreSpeed

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Server gayet güzel kapanmayacağına garanti verebilirim survival'ın tadı burda çıkıyor. Başarılarınızın devamını dilerim

Kakak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server gayet güzel kapanmayacağına garanti verebilirim survival'ın tadı burda çıkıyor. Başarılarınızın devamını dilerim
Teşekkürler MoreSpeed !
Gelişmemiz için VIP aldığın için ve yorumun için teşekkür ederim.
İyi oyun oynaman dileğiyle...
İyi forumlar !​

ryfkgndg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
öncelik adalet. warp orman da koskoca bir dağ var. admine diyorum bak survival sw nin en önemli yanı ormandır su ormanı düzelt diyorum. Bu dağı nasıl aşıcaz diyorum. sizin iyiliğiniz için bişeyler öneriyorum diyorum, eleştiriye tahammül edemiyor.

sv ye girin ve sadece ./warp orman yazın. Ve usulca disconnect çekin.

Kakak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
öncelik adalet. warp orman da koskoca bir dağ var. admine diyorum bak survival sw nin en önemli yanı ormandır su ormanı düzelt diyorum. Bu dağı nasıl aşıcaz diyorum. sizin iyiliğiniz için bişeyler öneriyorum diyorum, eleştiriye tahammül edemiyor.
sv ye girin ve sadece ./warp orman yazın. Ve usulca disconnect çekin.
Tekrardan merhaba ???,
Üzgünüm dostum seninle anlaşamadım fakat sanırım benim dediğimi anlamadın.
Sana uygun bir dille ormanın değişeceğini defalarca söylemiştim...
Halada söylüyorum dostum orman değişecek bu idarelik bir orman bizim mimarı yapılarımız kısa sürmüyor.
Sen bunu yanlış anlayarak burada hata yaptığımı savunmuşsun.
Eleştiri konusuna gelirsek o eleştiri değildi tamamen sunucuyu aşağılamaydı ikisinin arasındaki farkı biliyorum.
İyi forumlar !​

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İngilizce okuduğum okulumdan utandım. Allahım kör oldum. Google translate reyiz anca bu kadar mı yapmış be :D

Furkan_G

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Harika bir forum ve harika bir server hazirlanmis. Emeklerinizden dolayi tesekkur ederim. Eksiksiz super bir server olmus.

Harika bir forum ve harika bir server hazirlanmis. Emeklerinizden dolayi tesekkur ederim. Eksiksiz super bir server olmus.

Kakak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bizi desteklediğiniz için teşekkür ederim !
Düşünceleriniz bizim için çok değerli.
Sunucuya daha önce girmediyseniz sizi sunucuda görmekten mutluluk duyarım :)
İyi forumlar !

Güncelleme v.1
- Çoklu envanter eklendi (klasik fakat iş gören bir eklenti :) ) , (oyuncuların normal 2 envanteri vardır)

- Sandık eklentisi hazırlanıyor. ( Basit kutu - Normal - Ender kutu olarak üçe ayrılıcak ve eğer olursa VIP kitlerinde 1 adet VIP kutusu yer alıcak)

Son düzenleme:

Kakak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sunucu gayet hoş :) başarıların devamını dilerim
Umarım beraber bu başarıyla devam ederiz,
Değerli yorumun için teşekkür ederim,
İyi forumlar !​

Güncelleme V.2
- Arsa kiralama eklendi.
Peki nedir bu arsa kiralama ?
=> Arsa kiralama bir yeri belirli bir ücret ile haftalık olarak orayı kiralayıp eşyalarınızı (yerin şeklini değiştirmeden) satmaktır.
Nasıl alabilirim bu arsayı ?
=> Arsayı almak için gerekli parayı biriktirip, (başlangıç nokasından uzaklaştıkça para düşüyor) arsanın yanındaki tabelaya tıklamanız yeterlidir.
+ Toplam 40 adet arsa vardır. Arsalar 2 katlı olup , alanı 8 x 9 büyüklüğündedir.

Herkese iyi oyunlar , iyi forumlar !

K

KingCaganTR

Ziyaretçi
server süper warp ormana falan laf eden oluyor biraz haklılar biraz haksızlar warp orman gayet iyi sadece çölün orda olması kotu olmus zaten düzeletecekler onu serverdeki bütün warplar eski caglara dayanmıs bulunuyor sanırsam basarılar dilerim... OdarkPure

Kakak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
server süper warp ormana falan laf eden oluyor biraz haklılar biraz haksızlar warp orman gayet iyi sadece çölün orda olması kotu olmus zaten düzeletecekler onu serverdeki bütün warplar eski caglara dayanmıs bulunuyor sanırsam basarılar dilerim... OdarkPure
Teşekkürler OdarkPre !
Serverimizde sizin gibi oyuncularımız olması bizi çok mutlu ediyor :)
Orman haritası değişebilir şu an net bir karar değil bu fakat ,
Değişse bile her oyuncunun tek tek evini ve eşyalarını aktaracağız lütfen emeğimiz gider sanmayın :)
İyi oyunlar , iyi forumlar !​

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Vay kurucu ile adaş olmak

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sunucu guzelmis begendim 10 puan