şapşik35
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Faction, Skyblock... Her yerde bunlardan var artık. Oyuncular nerede oynayacaklarını şaşırdılar.
Aklıma böyle bir fikir geldi, sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum.
Survival tarzı, marketi olan köyleri olan takas yapılabilecek (köylüler ile - edit eşya değil) arsa yapılabilecek, farklı seviyelerin olduğu, iş - meslek edinilebilen, görevleri olan bir sunucu.
Mesela her Cumartesi günü mağaralardan 64 elmas getirene 20 kağıt veririz. (Kağıt derken bakiye yani) o bakiye ile diğer oyuncularla takas yapar. Alış veriş yapar.
Banka sistemi olur, para yatırma, çek yapabilme gibi özellikler.
Köy sahipleri olabilir, köy kurup arkadaşlarıyla takılır. Eşya satışları yapar.
Sizin fikrinizi almak istedim. Sizce nasıl olur? Tutar mı? Bu arada pay to win olmayacak. Vip tarzı üyelikler yine satılacak, eşya verilecek.
Yok sınırsız fly hakkı, p400 set, +40 can filan olmayacak.
2x gelir elde edebilme gibi özellikler olabilir tabi. 
Aklıma böyle bir fikir geldi, sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum.
Survival tarzı, marketi olan köyleri olan takas yapılabilecek (köylüler ile - edit eşya değil) arsa yapılabilecek, farklı seviyelerin olduğu, iş - meslek edinilebilen, görevleri olan bir sunucu.
Mesela her Cumartesi günü mağaralardan 64 elmas getirene 20 kağıt veririz. (Kağıt derken bakiye yani) o bakiye ile diğer oyuncularla takas yapar. Alış veriş yapar.
Banka sistemi olur, para yatırma, çek yapabilme gibi özellikler.
Köy sahipleri olabilir, köy kurup arkadaşlarıyla takılır. Eşya satışları yapar.
Sizin fikrinizi almak istedim. Sizce nasıl olur? Tutar mı? Bu arada pay to win olmayacak. Vip tarzı üyelikler yine satılacak, eşya verilecek.
Yok sınırsız fly hakkı, p400 set, +40 can filan olmayacak.