Server Fikri

şapşik35

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Faction, Skyblock... Her yerde bunlardan var artık. Oyuncular nerede oynayacaklarını şaşırdılar.
Aklıma böyle bir fikir geldi, sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum. :)

Survival tarzı, marketi olan köyleri olan takas yapılabilecek (köylüler ile - edit eşya değil) arsa yapılabilecek, farklı seviyelerin olduğu, iş - meslek edinilebilen, görevleri olan bir sunucu.

Mesela her Cumartesi günü mağaralardan 64 elmas getirene 20 kağıt veririz. (Kağıt derken bakiye yani) o bakiye ile diğer oyuncularla takas yapar. Alış veriş yapar.
Banka sistemi olur, para yatırma, çek yapabilme gibi özellikler.

Köy sahipleri olabilir, köy kurup arkadaşlarıyla takılır. Eşya satışları yapar.

Sizin fikrinizi almak istedim. Sizce nasıl olur? Tutar mı? Bu arada pay to win olmayacak. Vip tarzı üyelikler yine satılacak, eşya verilecek.
Yok sınırsız fly hakkı, p400 set, +40 can filan olmayacak. :D 2x gelir elde edebilme gibi özellikler olabilir tabi. :D

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güzel fikir fakat Türk oyuncular genelde rahatlığa kaçar mesela sen başlangıç kitinde P9999999 set veren bir survival kurarsan dolup taşar, fakat yine P9999999 ekleyip bunu emek karşılığında almalarını sağlarsan açık ve net en fazla 10 Oyuncu çekersin.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye piyasasında skyblock, survival, faction gibi tarzlar kolay olmadığı sürece tutmaz.
Boşuna yorma kendini :).

şapşik35

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Güzel fikir fakat Türk oyuncular genelde rahatlığa kaçar mesela sen başlangıç kitinde P9999999 set veren bir survival kurarsan dolup taşar, fakat yine P9999999 ekleyip bunu emek karşılığında almalarını sağlarsan açık ve net en fazla 10 Oyuncu çekersin.
Conconcraft gibi bir şey yapmaya çalışıyorum. YouTube'da çok izleniyor. :)
Bu bana Towny sunucuları anısamttı
Asıl amacım Conconcraft tarzı. :D Gerçekçi yaşam. Towny nedir bilmiyorum
Türkiye piyasasında skyblock, survival, faction gibi tarzlar kolay olmadığı sürece tutmaz.
Boşuna yorma kendini :).
Belki değiştiririz bu ortamı, siz de destek olursanız neden değişmesin. Onlar da sıkıldılar bence bu klasik üçlüden. :)

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Muhtesem craftoloji gibi olur bu yaparsan ama yolgeçen hani yapma basvuruyla girilsin ve para birimi kagit degil de zumrut olsun

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şapşik35

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Muhtesem craftoloji gibi olur bu yaparsan ama yolgeçen hani yapma basvuruyla girilsin ve para birimi kagit degil de zumrut olsun

Yorumun için teşekkür ederim. Para birimi olarak /money kullanacağım. Ama bu takas konusuna gelirse çek sistemi sayesinde zümrüte dönüştürüp köylüler ile takas yapılabilir. Oyuna herkes giriş yapabilecek, farklı seviyeler olacak. Farklı seviyelere göre maden alanı vs. ekleyebilirim. (lapis yok merak etme :D)

serkang

trapstar
En iyi cevaplar
0
Eğer /warp lapis eklemeyi düşünmüyorsan...Bütün kutsal patatesleri üstüne salar ve köyünü yıkarım!

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Yorumun için teşekkür ederim. Para birimi olarak /money kullanacağım. Ama bu takas konusuna gelirse çek sistemi sayesinde zümrüte dönüştürüp köylüler ile takas yapılabilir. Oyuna herkes giriş yapabilecek, farklı seviyeler olacak. Farklı seviyelere göre maden alanı vs. ekleyebilirim. (lapis yok merak etme :D)
Over worlde bazi şehirler ve koyler de ekle buralarda arsalar satilsin ve buralari hakimiyeti altina alan faction hergun vergi kazansin ama vergi arsa sahiplerinden cikmasin

şapşik35

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Eğer /warp lapis eklemeyi düşünmüyorsan...Bütün kutsal patatesleri üstüne salar ve köyünü yıkarım!
Aman Allah'ım! Oyuna patates ticareti getirecektim fakat fikirlerim değişti! bunun suçlusu sensin.
Over worlde bazi şehirler ve koyler de ekle buralarda arsalar satilsin ve buralari hakimiyeti altina alan faction hergun vergi kazansin ama vergi arsa sahiplerinden cikmasin

Thank u veri maç.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Aman Allah'ım! Oyuna patates ticareti getirecektim fakat fikirlerim değişti! bunun suçlusu sensin.

Thank u veri maç.
Ne demek bu fikir hep aklimdaydi aslinda cok guzel bi faction server acma fikrim var ama imkanim yok bari sen faydalan