Play.VortexNW.Net | 1.8.X - 1.9.X | Factions | SkyBlock | KitPvP | SpeedBuilders | +50 |

JsHolzweg

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
AĞZINIZ SÜT KOKUYOR DEDİĞİM İÇİN IP BANIMI YEDİM O KADAR EMEĞE BÖYLE KARŞILIK VERİYORSUNUZ YAZIKLAR OLSUN.

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
AĞZINIZ SÜT KOKUYOR DEDİĞİM İÇİN IP BANIMI YEDİM O KADAR EMEĞE BÖYLE KARŞILIK VERİYORSUNUZ YAZIKLAR OLSUN.
Öncelikle Merhaba Sunucumuzdaki Admin Ufak Bir Hata Yaptığı İçin Herkes IPBAN Yedi Bunun İçin Özür Diliyoruz, İp Banlar Kalktı Oyuna Girebilirsiniz, Teşekkürler.

FehmiReyz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu düzeni berbat buildler geliştirilmeli sistemleriniz kötü kendinize has bir sistem getirebilirsiniz.Gelişmeniz dileğiyle 10/6

RovemT

Skripter & PlugineR
En iyi cevaplar
0
serverde herkes birbirine küfür ediyor lagdan atıyor herkesi yeter artık çözüm bulun server bakımdan çıkmıyor sabahtan beri

ByBuqRaa

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuz başarılı konu düzeni biraz daha iyi olabilirdi.
İyi Forumlar.

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
Sunucu lag'dan geçilmiyor herkesi serverden atıyor birsürü itemim gitti
Laglar'ı Azalmaya Çalışıyoruz, Giden İtemler Telafi Edilecektir.
serverde herkes birbirine küfür ediyor lagdan atıyor herkesi yeter artık çözüm bulun server bakımdan çıkmıyor sabahtan beri
Küfürleri Azaltmaya Çalışıcaz, Lag Sorununu Düzeltmeye Çalışıyoruz, Serveri Bakıma Şimdi Aldık 30 Dk Sonra Aktif Olacaktır.
Sunucunuz başarılı konu düzeni biraz daha iyi olabilirdi.
İyi Forumlar.
Değerli Yorumunuz İçin Teşekkürler.

Sunucu Aktif, Bakım Bitti!

Laglar Azaltıldı. Güncel

Güncel

EasyStrqfe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu maplerin hepsini almışsınız çünkü kendi serverimde bu mapleri ben yaptım ve givecraft adı ile almışsınız kendi serverınıza geçirmişsiniz ama sorun yok kullanabilirsinis, başarılı bir server! :)