{Yardım} WGli alanlardan uçup çıkmayı engelleme

LeeSeen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucum için kullanacağım bir sistemde oyuncuların uçması var
Ama oyuncuların uçup o alandan dışarı çıkmasını istemiyorum ve set ile etrafını kapatmakta istemiyorum
Görünmez bloklarıda istemiyorum

WG'li alanlarda o wgden dışarı çıkmayı engelleme var ise söyleyebilir misiniz?
rg flag deneme exit deny
Diyecek olursanız diye söylüyorum bunu yazdığımda o yerdeki hiç kimse /warp komutu ile ışınlanamıyor

Yardımcı olursanız sevinirim.

efruzyldr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadasim warp i ayarladigin blogada /rg flag .... exit allow yaz isine yaramasi lazim

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AnadoluNW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1- Wgnin etrafına her bir kenarına wg atarak ,bir tanede çatıya (toplam 5 tane) her birine "entry deny" atabilirsin
2- Bariyer bloğuyla //set çekebilirsin, yada walls .. çatıyıda kapatabilirsin
3- Lütfen uçup kaçmayın, cezası 1 dakika mute , 1.5 dakika jail ve 37 saniye bandır yazılı bir tabela koyabilirsin (tavsiye etmiyorum)

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu konu iyi oldu deneyecegim

1- Wgnin etrafına her bir kenarına wg atarak ,bir tanede çatıya (toplam 5 tane) her birine "entry deny" atabilirsin
3- Lütfen uçup kaçmayın, cezası 1 dakika mute , 1.5 dakika jail ve 37 saniye bandır yazılı bir tabela koyabilirsin (tavsiye etmiyorum)
1. dedigin işe yaradı birde komple wg lemeyı denıcem tektek yerıne

Peki son bir sorum kardeşim mesela buraya sadece VİP MVIP lerın girmesini istiyorum bunu nasıl yaparım bunu yazarsan çok mutlu olrum

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
En iyi cevaplar
0
bu konu iyi oldu deneyecegim

1. dedigin işe yaradı birde komple wg lemeyı denıcem tektek yerıne

Peki son bir sorum kardeşim mesela buraya sadece VİP MVIP lerın girmesini istiyorum bunu nasıl yaparım bunu yazarsan çok mutlu olrum
/rg addmember wg adı g:VIP
/rg flag wg adı entry -g members

Bu işine yarayabilir. Yaramadıysa ;

Bu yarayabilir, sadece geçiş kısmına ufak bi wg at ve ;
/rg flag wg adı entry deny
/rg addmember wg adı g:vip
/rg flag wgadı build deny
Build Deny Yapmamızın Sebebi İse Alana Ekledıgın Vipler Kapıyı Kırmasın Veya Blok Koymasın .

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
/rg flag wg adı entry -g members

Bu işine yarayabilir. Yaramadıysa ;

Bu yarayabilir, sadece geçiş kısmına ufak bi wg at ve ;
/rg flag wg adı entry deny
/rg addmember wg adı g:vip
/rg flag wgadı build deny
Build Deny Yapmamızın Sebebi İse Alana Ekledıgın Vipler Kapıyı Kırmasın Veya Blok Koymasın .
şuanda deniyecem

entry deny+/rg addmember wg adı g:VIP yapınca kımse giremıyor-/rg flag wg adı entry -g members yazınca herkese açılıyor

tek tek isim yazmadan olan bir şey varmıdır? yada şöyle bir şey bi alan yapcagız warpa herkes ışınlanabilecek ama sadece hammaddeye özel vip geçebilecek ve orda hammaddesını alıcak sadece duvar olucak ondan başka kimse giremeyecek

Musmeru & LeeSeen
Sizlere teşekkür ederim biriniz konuyu açtı digeriniz yanıtladı çok işime yaradı bu bilği
essentials/worlguard/worldedit ler saglam oldugu sürece bu kodlar süper,
/rg flag <wglıalanınadı> entry deny
bunlar işime bayagı yaradı ilk kullandıgımda girmeye dışardan içeri giremeyen içerde warp oluştursanızda giremiyordu tpa ilede giremiyor sıkıntı yok.
ama girme yetkisi olan uçup kaçabiliyordu
bunun içinde yukarıya ayrı bir wg alanı yaptım ve /rg flag <wglıalanınadı> entry deny kodunu yazdım yukarıya çıkışta yukardan içeri girişte kapandı :D
görünmez blok ların oluşturdugu lag kalktı
Teşekkürler...