Pascia Herşeyi Cevaplar

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evrenin bir sonu var mı ? Varsa evren sürekli genişliyormu
Evrenin sonunun nerede olduğunu bilmiyorum. Ama maddesel evrenin bir sonu olduğunu biliyorum. Bu son sürekli ileri gitmekte ve Evrenin sonu noktasına doğru gitmekte. Evrendeki maddesel ortam, Evrenin toplam hacmine hiçbir zaman ulaşamayacak. Eğer ulaşırsa duvara çarpmış bir plastik top gibi geri sekecek ve evren küçülmeye başlayacak. Her madde, evrenin ağırlık merkezinde toplanana kadar döngüde kalacak. Her madde ve antimadde ağırlık merkezinde toplandığında sonsuz yoğunlukta bir nokta oluşacak.

Bu noktayı biliyoruz değil mi ? Big Bang'den önceki noktaya çok benziyor.

Sorunun cevabını net olarak açıklamak gerekirse;
Evrendeki ağırlık merkezine en uzak nokta, evrenin sonudur. Bu noktaya Pas diyorum. Teorik olarak sonsuzdadır ve değişmediği kabul edilir.
Evrendeki ağırlık merkezine en uzak madde, evrenin maddesel ortamının sonudur. Sürekli ilerlemekte ve Pas noktasına yaklaşmaktadır.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beni seviyormusun ._.
Rakamlar yalan söylemez.

upload_2017-5-27_21-39-59.png

Lapisli fekşın tutar mı? Veya Putin karete biliyor mu? Sen seç
Putin karete bilmiyor. Tüm Yi-Kang-Shu kasabası sakinleri şahittir ki, Onun hocası Stalin Yakaysk Bey'i Karate ve Teng-Tu Stillerinde yendim. Asıl ilginci ise, Stalin Yakaysk en iddialı olduğu iki stil karate ve Teng-Tu idi. Onu yenmek için sadece sol elimi kullandım ve karşılaşmamız 5 saniye sürdü. O beceriksiz bir hoca değil. Dolayısıyla öğrencileride olamaz !

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hasfw bende neden bildirim geldi dedim meğersem daha önce cevaplamışım konuyu. O ben değilim haber vermek için geldim rofl.