Pascia Herşeyi Cevaplar

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

Evet. Herşeyi bilmiyor olabilirim. Ama herşeyi cevaplarım.
Çünkü ben Herşeyi Cevaplayan Pascia'yım.
Burada bana sorular sorabilirsiniz.

Soru Kategorileri:

+Matematik Hakkında
+Dini Değerler Hakkında
+Irki Değerler Hakkında
+Milli Değerler Hakkında
+Forum Hakkında
+Yaşam Hakkında
+Benim Hakkında
+Steve Hakkında
+Yiyecekler Hakkında
+Bilgisayar Hakkında
+Elektrik Hakkında
vb.
Yani her türde soru sorabilirsiniz.

Soru örnekleri:

Albert Enisteyin: Eren qrdş ben bişi yapıcam ama ne yapsam bilmiyorum.
Pascia De Eren: Hmm. Şey de evren aslında bükülüyo. Zaman göreceli fln.

Newton:
Elma nasıl düşüyor hocam ?
Pascia De Eren: Yerçekimi var krdş.

Gökçek Pederson: minometre ne hocam ?
Pascia De Eren: şarj edildiği an ile geri kalan şarjın ölçüldüğü an arasındaki sürede dozimetreden geçen toplam radyasyon miktarını ölçmek için kullanılan bir alet.

Santiago Calatrava: olm bana bina öner.
Pascia De Eren: Burgulu olsun böyle dönsün. İsmide Turning Torso olsun.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

@Neria (neira): Sa. mat sorusu var burada x kaç.
Pascia De Eren: X= 61 (yaşasın trabzon)

sizde soru sorarak aydınlanabilirsiniz cahal insanlar​

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Bir müşterinin problemini çözmek mi yoksa iyi bir müşteri deneyimi sunmak mı daha önemlidir? Sorum bu.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir müşterinin problemini çözmek mi yoksa iyi bir müşteri deneyimi sunmak mı daha önemlidir? Sorum bu.

Müşteri ilişkileri yönetimi kavramı, bilgi çağı pazarlama anlayışının bir sonucudur.
Sektörü ne olursa olsun firmalar için, rekabet edebilme gücü, her zaman farklı olmayı gerekli kılmıştır.
Günümüzde, teknolojik yeniliklerle elde edilen farklılaşmalar uzun süreli olmadığından, müşterilerinize benzersiz bir satış önerisiyle gidebilmek uzun vadede mümkün olmayacaktır. Bu yüzden, farklılaşmanın en önemli yollarından birisi olarak müşteri ilişkileri gösterilmektedir. Müşterilerin devam eden ilişkisi, müşteri sadakati ve artarak devam eden satın alma davranışları, güçlü rekabet koşullarında şirketleri koruyacak değerlerdir. CRM, müşterilerle sürekli devam etmesi istenilen bu ilişkileri, operasyonel ve analitik olarak ele almaktadır. Bu şekilde değerlendirildiğinde, bilgi teknolojisi odaklı bir kavram olarak görünmesine rağmen, CRM yeni bir yönetim felsefesidir. Müşteri odaklı pazarlama anlayışının hakim olduğu bu yönetim felsefesinde, uzun süreli müşteri ilişkileri ve sadakati hedeflenmektedir.

CRM EVRELERİ Müşteri Seçimi Crm’in bu evresinin ana amacı “En kârlı müşteri kim?” ve "Müşteri nasıl mutlu olur?" sorusunun cevabının bulunmasıdır.

Bu çerçevede şu çalışmalar yapılmalıdır.
• Müşteri Seçimi
• Hedef kitlenin belirlenmesi
• Segmentasyon
• Konumlandırma
• Kampanya Planları
• Marka ve Müşteri Planlamaları
• Yeni Ürün Lansmanları Müşteri Edinme Bu evrenin asıl amacı satışı gerçekleştirmektir.

“Belirli bir müşteriye en etkili yoldan satış nasıl yapılabilir?” sorusunun yanıtını bulabilmek amacıyla aşağıdaki işlemler yapılmalıdır.
• İhtiyaç analizleri oluşturulması
• Teklif Oluşturulması
• Kapanış Adımlarının gerçekleştirilmesi

Müşteri Sadakati Müşteri Sadakati “Bir müşterinin ne kadar süreyle şirketin ürün ya da hizmetlerini satın alabileceği” sorusunun yanıtının arandığı evredir.
Bu amaçla;
• Sipariş Yönetimi
• Teslim
• Taleplerin Organizasyonu
• Problem Yönetimi Refleks Sistemi ( Çıkabilecek problemleri anında çözebilme) konularında çalışmalar yapılmalıdır.

Müşteri Derinleştirme Müşteri derinleştirme, kazanılmış bir müşterinin sadakat ve karlılığının uzun süre korunması ve müşteri harcamalarındaki payın yükseltilmesi için gereken adımları içermektedir.

Bu adımlar
• Müşteri İhtiyaç Analizleri
• Çapraz Satış Kampanyaları olarak nitelendirilebilir.

CRM- Müşteri İlişkileri Yönetiminin Avantajları Müşteri İlişkileri Yönetimi –CRM sayesinde tüketiciler- müşteriler, şirket tarafından güçlü bir şekilde desteklendiklerini hissederler. Bir şirketin müşteri hizmetlerinin profesyonelliği sayesinde, şirket müşterilerinin satın aldıkları veya kiraladıkları ürün/hizmetlere olan güvenleri artar. Güncel ve eksiksiz oluşturulmuş veritabanları yardımıyla müşteri beklentileri doğru belirlenip, en iyi şekilde karşılanabilir. Şirketlerin CRM stratejileri müşteri ilişkileri ile ilgili birçok süreçteki aksaklıkları gidermektedir.

İşte bu yüzden müşteri ihtiyaç analizleri yaparak müşterilerin asıl istediği şeyi bulup onu çözmek en matıklısıdır.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
@Erenbulbul sen istedin arkadasım, kilit sorumu atıyorum. Bunu bulabileceğini sanmıyorum. (Son sorum sonra pes)

-Aşağıdakilerden hangisi doğrudur?
a) Aşağıdakilerin hepsi doğrudur.
b) Tüm şıklar yanlıştır.
c) h şıkkı doğrudur.
d) b şıkkı doğrudur.
e) Aşağıdakilerin hepsi doğrudur.
f) Yukarıdakilerin hepsi doğrudur.
g) h şıkkı yanlıştır.
h) Yukarıdakilerin hepsi yanlıştır.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Erenbulbul sen istedin arkadasım, kilit sorumu atıyorum. Bunu bulabileceğini sanmıyorum. (Son sorum sonra pes)

b) Tüm şıklar yanlıştır.
c) h şıkkı doğrudur.
d) b şıkkı doğrudur.
g) h şıkkı yanlıştır.

Bence g :|

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Homo cinsi içerisindeki yaşayan tek canlı türüyüm. Dik duruşa, görece gelişmiş bir beyne, soyut düşünme yeteneğine, konuşma kabiliyetine sahiptim. Bu yetenekleri Dünya'daki diğer türlerden farklı olarak kullanış amacı geniş araç-gereç yapımama imkan sağlamıştır. Kendimin farkındayım. Ve rasyonel düşünebilme yeteneğine sahibim. Fonksiyonlarım yaşama mümkün olduğunca uyum sağlayarak sürdüren basit yapılı moleküllerin veya karmaşık organlar sistemlerinin bir araya gelmesiyle oluşturabilen bir varlığım.

b) Tüm şıklar yanlıştır.
c) h şıkkı doğrudur.
d) b şıkkı doğrudur.
g) h şıkkı yanlıştır.
Soru, cevap biçiminde bilgi talep eden dilbilimsel bir ifadedir. Çeşitli türde sorular biçimlendirilebilir. Örneğin, bir soru aynı zamanda bir istek olabilir ve soru cümlesi şeklinde ifade edilebilir. Sorular rica ifadelerinin yanında normalde bir cevap temin etmek için kullanılan komutları da andırabilir. Aslında bazı ifadeler, örneğin "X+1=2 X=?", dilbilgisi kurallarına göre soru biçimindedir ama bir faaliyet isteği işlevindedir, cevap değil; bunlar burada değerlendirilmek yerine istek maddesi altında işlenecektir.

Yani yukarıdaki şıkları bulunan yazı, asla bir soru olamaz. Soru olabilmesi için cevap biçiminde dilbilimsel bir ifade teyid edebilmesi gereklidir.
Soru: Pancar'ın Rarity'si Kaçtır*
Common. Türkçesi ise MÜŞTEREK'tir
Ayrıca 100 gram pancarda, 43 kalori, 78 mg sodyum ve 325 mg potasyum bulunur. Pancar, bir çiçekli bitkiler familyası olan Amaranthaceae içinde bulunan Beta cinsinin en bilinen türüdür.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Allah kendini öldürebilir mi ?
Neden hiç kadın peygamber yok ?
Neden tüm peygamberler aynı bölgeye gönderilmiş ?
Acaba ateist miyim ?

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pekiiiiii. Gerçekten bir insan oluşturabilmek için gerekenler nelerdir?

NOT: Simyadan bahsediyorum.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allah kendini öldürebilir mi ?
Neden hiç kadın peygamber yok ?
Neden tüm peygamberler aynı bölgeye gönderilmiş ?
Acaba ateist miyim ?
4- Atiestlik tüm tanrılara ve ruhsalvarlıklara olan metafizikinançları ve Dinleri reddeden ve var olan gerçekliğiinanç yoluyla açıklamayı kabul etmeyen bir felsefi düşünce akımıdır. Kelimenin önüne getirilen a- eki kelimeye "olmayan" anlamı katar. Yani ateizm, teist olmayan anlamına gelmektedir. Eğer böyle biriysen ateistsin.

3- Tüm peygamberler aynı bölgeye gönderilmemiştir. Her kavme bir peygamber inmiştir.

2- Peygamberlik vazifesinin gayet ağır şartları vardır. Kadın ise yaratılış ve huy itibariyle bu ağır görevin sorumluğunu taşımaya elverişli değildir.

1- Ölüm, sadece maddi varlıkların hayati faaliyetlerinin kesin olarak sona ermesidir. Canlı varlıkların herhangi bir dokusunun canlılığını kaybetmesine de ölüm denir. Canlının ölümünden bahsedebilmek için, hayati faaliyetlerin bir daha geri gelmemek üzere sona ermesi şarttır. Zira boğulma, donma, zehirlenme tehlikesi geçiren ve kalbi duran kişilerde suni teneffüs ve kalp masajı yapılarak, durmuş gibi görünen solunum ve dolaşım fonksiyonlarının tekrar başlatılması çok kere mümkün olmaktadır. Bu senin soruna cevap verir.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
4- Atiestlik tüm tanrılara ve ruhsalvarlıklara olan metafizikinançları ve Dinleri reddeden ve var olan gerçekliğiinanç yoluyla açıklamayı kabul etmeyen bir felsefi düşünce akımıdır. Kelimenin önüne getirilen a- eki kelimeye "olmayan" anlamı katar. Yani ateizm, teist olmayan anlamına gelmektedir. Eğer böyle biriysen ateistsin.

3- Tüm peygamberler aynı bölgeye gönderilmemiştir. Her kavme bir peygamber inmiştir.

2- Peygamberlik vazifesinin gayet ağır şartları vardır. Kadın ise yaratılış ve huy itibariyle bu ağır görevin sorumluğunu taşımaya elverişli değildir.

1- Ölüm, sadece maddi varlıkların hayati faaliyetlerinin kesin olarak sona ermesidir. Canlı varlıkların herhangi bir dokusunun canlılığını kaybetmesine de ölüm denir. Canlının ölümünden bahsedebilmek için, hayati faaliyetlerin bir daha geri gelmemek üzere sona ermesi şarttır. Zira boğulma, donma, zehirlenme tehlikesi geçiren ve kalbi duran kişilerde suni teneffüs ve kalp masajı yapılarak, durmuş gibi görünen solunum ve dolaşım fonksiyonlarının tekrar başlatılması çok kere mümkün olmaktadır. Bu senin soruna cevap verir.
Öncelikle sadece 1 soruma cevap verdin.

İkincisi neden bir amerika da peygamber yok ? Bir avrupa da .. Üçüncüsü tekrar soruyorum Allah kendini yok edebilir mi ?. Dördüncüsü yoo kadınlar da peygamberlik yapabilir Allah o kadar güçlü onlara da direnç verir olur biter bu iş Allah acaba erkek yanlısı mı ? Bir de bir düşün erkekleri döven kadınlar var ...

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pekiiiiii. Gerçekten bir insan oluşturabilmek için gerekenler nelerdir?

NOT: Simyadan bahsediyorum.
Önce kattirilyonlarca atom kombinasyonu içinden bir canlı hücre organizması parçası yapacaksın. Ve yaklaşık 80-90 organel parçasını kendi kendine bir yaşam oluşturabilecek şekilde sıralayacaksın. (yaklaşık 5-6 kentrilyon ihtimalle bir.) sonra bu organelleri farklı fonksiyonlara böleceksin ve yapay zeka oluşturacaksın (sanırım olasılık 10-15 Kentilyon'da 1) Ve Dna adı verilen kendi kendini yenileyebilen ve kendi kendinin özelliklerini yeni nesillere farklı şekillerde aktarabilen bir sentez yapacaksın. Sonra hücre zarı gibi düşünebilen mikro parçacıkları yapıp birleştireceksin. (olasılık 1-2 Oktilyon'da bir) ve 1 milyar hücreyi birbiriyle uyumlu birbini onarıp çoğalabilen, onlarca faklı sistemi aynı anda çalıştırabilen bir doku parçası yapacaksın (50-60 oktilyon'da bir) sonra devasa bir fabrika yapar gibi bu dokuları birleştirip bir organ yapacaksın. Sonra diğer organlarla birleştirip bir düşünebilen insan yapacaksın

Ve bunların kendi kendine olmasını sağlayacaksın.

Dünyadaki atom sayısına "hk" dersek, bir insan yapma olasılığın 3hk/1.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önce kattirilyonlarca atom kombinasyonu içinden bir canlı hücre organizması parçası yapacaksın. Ve yaklaşık 80-90 organel parçasını kendi kendine bir yaşam oluşturabilecek şekilde sıralayacaksın. (yaklaşık 5-6 kentrilyon ihtimalle bir.) sonra bu organelleri farklı fonksiyonlara böleceksin ve yapay zeka oluşturacaksın (sanırım olasılık 10-15 Kentilyon'da 1) Ve Dna adı verilen kendi kendini yenileyebilen ve kendi kendinin özelliklerini yeni nesillere farklı şekillerde aktarabilen bir sentez yapacaksın. Sonra hücre zarı gibi düşünebilen mikro parçacıkları yapıp birleştireceksin. (olasılık 1-2 Oktilyon'da bir) ve 1 milyar hücreyi birbiriyle uyumlu birbini onarıp çoğalabilen, onlarca faklı sistemi aynı anda çalıştırabilen bir doku parçası yapacaksın (50-60 oktilyon'da bir) sonra devasa bir fabrika yapar gibi bu dokuları birleştirip bir organ yapacaksın. Sonra diğer organlarla birleştirip bir düşünebilen insan yapacaksın

Ve bunların kendi kendine olmasını sağlayacaksın.

Dünyadaki atom sayısına "hk" dersek, bir insan yapma olasılığın 3hk/1.
Doğrusu beni tatmin etmedi cevabın. Ben simyadan bahsediyorum, atomları birleştirmek çocuk oyuncağı.

Benim cevap olarak beklediğim şey şunun gibi bir şeydi:

NOT: Bu video da bir cevap değil çünkü bütün gereksinimleri saymıyor :|

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle sadece 1 soruma cevap verdin.

İkincisi neden bir amerika da peygamber yok ? Bir avrupa da .. Üçüncüsü tekrar soruyorum Allah kendini yok edebilir mi ?. Dördüncüsü yoo kadınlar da peygamberlik yapabilir Allah o kadar güçlü onlara da direnç verir olur biter bu iş Allah acaba erkek yanlısı mı ? Bir de bir düşün erkekleri döven kadınlar var ...
  • Animizim gibi bazı yerel amerikan dinleri (Amerika yerlilerinin) bozulmuş dinlerdir. Ve bu dinler hristiyanlık, müslümanlık gibi dinlere çok benzemektedir. Yani amerikaya peygamber inmiş olma olasılığı çok yüksektir.
  • Bu soru sonsuz kuvvetteki x kuvveti kırılması imkansız bir kapıyı kırabilir mi ? gibi bir sonucu olmayan sorudur.
  • Allah-u Teâlâ dilerse bir kadına da o gücü ve tahammülü ihsan edip sonra da ona peygamberlik verebilir. Fakat bu, onun yaratılışını ve mizacını bir erkek mizacına dönüştürmek demek olur. Binaenaleyh insanlar içinde peygamberlik göreviyle görevlendirilecek kimselerin de sıradan erkeklerden değil, onlar arasında en seçkin, en iradeli ve en güçlü kimselerden seçilmiş olması da ilâhî hikmet icabıdır.(Elmalılı Hamdi Yazır Tefsiri)