xFallPvP Rehber Alımları

BilgehanPro

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Bilgehan
Soyadınız:İlgün
Yaşınız:13
Skype adresiniz:Bilge Reyiz
Mikrofonunuz var mı:Evet
Oyun içi isminiz:perelo
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):5 Gün
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzel Buildleri Var Ama Benim En Beğengidiğim Hacksiz Bir Server Olması.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):xFallPvP de yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Bir kaç ay önce bir serverde Builder dim ama tutmadı.Bir yıl öncede bir serverde adminlik yapmışlığım var.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):tabii ki görevim neyse yapmaya hazırım.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sizlerle birlikte eğlenmek istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):tabii ki görevim neyse onu yapmaya herzaman hazırım.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Bazenleri kesdim adamlar çıkıyor kesince hack diyorlar.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır ama tek bir şeyde yedim oda İngiliz Serveri (Küfürden Dolayı) Şuana kadar türk serverlerinde ban yemişliğim yok.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Bir iki yemişliğim var oda Rehberlerle kavgalarımızda olmuştu.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Ben herkeze yardım etmek isterim.Ama nedense hemen arkadaş olalımmı diyorlar :)
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:tabii ki.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Güzel buildleriim var ama siz zaten serveri yapmışsınız :)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Hiçbirşey çünkü eklenenlerin hepsi gayet güzel.

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:Bilgehan
Soyadınız:İlgün
Yaşınız:13
Skype adresiniz:Bilge Reyiz
Oyun içi isminiz:perelo
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):5 Gün
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzel Buildleri Var Ama Benim En Beğengidiğim Hacksiz Bir Server Olması.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):xFallPvP de yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Bir kaç ay önce bir serverde Builder dim ama tutmadı.Bir yıl öncede bir serverde adminlik yapmışlığım var.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):tabii ki görevim neyse yapmaya hazırım.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sizlerle birlikte eğlenmek istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):tabii ki görevim neyse onu yapmaya herzaman hazırım.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Bazenleri kesdim adamlar çıkıyor kesince hack diyorlar.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır ama tek bir şeyde yedim oda İngiliz Serveri (Küfürden Dolayı) Şuana kadar türk serverlerinde ban yemişliğim yok.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Bir iki yemişliğim var oda Rehberlerle kavgalarımızda olmuştu.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Ben herkeze yardım etmek isterim.Ama nedense hemen arkadaş olalımmı diyorlar :)
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:tabii ki.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Güzel buildleriim var ama siz zaten serveri yapmışsınız :)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Hiçbirşey çünkü eklenenlerin hepsi gayet güzel.
Rehberle kavga etmişsiniz, yazım hatalarınız var. Bizimle değilsiniz.

Bu da yazım hatanıza bir örnek.

Yusufosgm

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Yusuf
Soyadınız:Gün
Yaşınız:12
Skype adresiniz:Yusufosgm
Oyun içi isminiz:yusufosgm
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):6
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):4-3 aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Genel anlamda iyi fakat report ların lgi görmemesi eksi yönlerden biri
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Hiçbiryerde
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet.Zaten biz bunun için burdayız
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Ben pvp sunucularını hep iyi bulmuşumdur sizin sunucunuzu iyi bulduğum için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet (Aksilik olmadığınca)
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu)Sinirlenince küfür etmemem gerekeni report etmek asla hack kullanmamam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Sanırım sadece 1 kere (not: küfür felan değil neden yediğimi hatırlamıyorum)
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Küfür etmem asla ihanet etmem
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet herkesi gerektiği gibi tebrik ederim iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:1vs1 e yeni modlar eklemek ve Oto. ban
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Lag sorunlarını

Son düzenleme:

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:Yusuf
Soyadınız:Gün
Skype adresiniz:Yusufosgm
Oyun içi isminiz:yusufosgm
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):6
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):4-3 aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Genel anlamda iyi fakat report ların lgi görmemesi eksi yönlerden biri
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Hiçbiryerde
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Ben pvp sunucularını hep iyi bulmuşumdur sizin sunucunuzu iyi bulduğum için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet (Aksilik olmadığınca)
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Sinirlenince küfür etmemem gerekeni report etmek asla hack kullanmamam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Sanırım sadece 1 kere (not: küfür felan değil neden yediğimi hatırlamıyorum)
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Küfür etmem asla ihanet etmem
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet herkesi gerektiği gibi tebrik ederim iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:1vs1 e yeni modlar eklemek ve Oto. ban
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Lag sorunlarını
Lag sorunlarını hiçbir zaman tam anlamıyla kaldıramazsın. Sadece azaltabilirsin. Reportlar ilgi görmüyor demişsin, sunucuda olduğumuz süre dahilinde bütün reportlarla ilgileniyoruz. Tabii ki siz her reportlananın banlanacağını düşündüğünüz için gereği yapılmıyor olarak görüyorsunuz. Bizimle değilsin.

OrhnGkc1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Orhun
Soyadınız: Gökçe
Yaşınız: 16 17 giricem 2 gun kaldı
Skype adresiniz: IOrhunGkc
Mikrofonunuz var mı: Yok Malesef Ama Almak Iıcn Elımden Gelenı Yapıyorum
Oyun içi isminiz: 1 Tane
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 snedir
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucu Cok Guzel Ozellııkle Oyuncuları Saygılı
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Malesef
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Tam Olarak Hatırlamıyorum Baya Tecrubem var
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): tabii ki
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Cunku Yetkılılılerım Adaletlı Oyuncuları Saygılı Oldugu Icın
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet Saglayamadıgımı Dusunsem Yetkılı Olmaktan Cıkarım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Belki Oyuncularda Saygılı Ama Yarısı Ben Saygılıyım , Adaletliyim , Dürüst um.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Arkadasım Gıbı Konusurum Dostum Gibi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: tabii ki Onun Icın Yetkılı Olmak Istıyorum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Bence Sunucu Tam aMA Ben BattleGround Eklerdım
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Hiçbirşey Silinicek Birsey Yok

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Orhun
Soyadınız: Gökçe
Yaşınız: 16 17 giricem 2 gun kaldı
Skype adresiniz: IOrhunGkc
Mikrofonunuz var mı: Yok Malesef Ama Almak Iıcn Elımden Gelenı Yapıyorum
Oyun içi isminiz: 1 Tane
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 snedir
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucu Cok Guzel Ozellııkle Oyuncuları Saygılı
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Malesef
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Tam Olarak Hatırlamıyorum Baya Tecrubem var
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): tabii ki
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Cunku Yetkılılılerım Adaletlı Oyuncuları Saygılı Oldugu Icın
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet Saglayamadıgımı Dusunsem Yetkılı Olmaktan Cıkarım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Belki Oyuncularda Saygılı Ama Yarısı Ben Saygılıyım , Adaletliyim , Dürüst um.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Arkadasım Gıbı Konusurum Dostum Gibi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: tabii ki Onun Icın Yetkılı Olmak Istıyorum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Bence Sunucu Tam aMA Ben BattleGround Eklerdım
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Hiçbirşey Silinicek Birsey Yok
Bizimle değilsin.

AlihanOfficialHD

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Alihan
Yaşınız: 13
Skype adresiniz: alihan.oyunda1
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: JDZ_Media
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5 yıldır oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 3-5 aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Süper
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Hiçbiryerde Yetkim Bulunmamaktadır.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucu çok güzel geldi beğendim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Hile Açmam ve Dürüst Olurum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim ama haksiz yere jitter yaptım makro dedi attı serverden.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet. Bir kere videomu paylaştım.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): İyi.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Size Sorup 1vs1 lobisi yaparım.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Hiçbirşey

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Alihan
Yaşınız: 13
Skype adresiniz: alihan.oyunda1
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: JDZ_Media
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5 yıldır oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 3-5 aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Süper
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Hiçbiryerde Yetkim Bulunmamaktadır.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucu çok güzel geldi beğendim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Hile Açmam ve Dürüst Olurum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim ama haksiz yere jitter yaptım makro dedi attı serverden.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet. Bir kere videomu paylaştım.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): İyi.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Size Sorup 1vs1 lobisi yaparım.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Hiçbirşey
Videosunu paylaşıp reklam yapan birini yetkili olarak alamayız. Bizimle değilsin.

PerfecktBuilder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:alperen
Soyadınız:kantar
Yaşınız:14
Skype adresiniz:tc alperen kantar foto yok
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:HellPoyPT
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3,5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):hatırlamıyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):güzel pvp mizi geliştiricek iyi bi sunucu
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):shadow pvp de builder im
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet hissediyorum server için yararlı olucağımı düşünüyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):pvp sunucusu seviyiorum güzel bi sunucu daha ne istiyim
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Düşünüyorum birlikte iyi bi yere geliriz inş
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Asiliğim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):bikere yedim oda hack varsa sinirden
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):sıcak
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:anlaşırım sorun çıkartmam
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:yenilikler
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:hiç bişi 4/4 lük sunucu

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:alperen
Soyadınız:kantar
Skype adresiniz:tc alperen kantar foto yok
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:HellPoyPT
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3,5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):hatırlamıyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):güzel pvp mizi geliştiricek iyi bi sunucu
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):shadow pvp de builder im
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet hissediyorum server için yararlı olucağımı düşünüyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):pvp sunucusu seviyiorum güzel bi sunucu daha ne istiyim
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Düşünüyorum birlikte iyi bi yere geliriz inş
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Asiliğim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):bikere yedim oda hack varsa sinirden
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):sıcak
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:anlaşırım sorun çıkartmam
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:yenilikler
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:hiç bişi 4/4 lük sunucu
Bizimle değilsin.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ali
Soyadınız: Arslan
Yaşınız: 17
Skype adresiniz: ali.mc90
Mikrofonunuz var mı?: Tabii ki var, ancak pek kaliteli değil. Sesimden çok cızırtı gönderiyor.
Oyun içi isminiz: mSquid_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2.5 yıldır oynuyorum, 2 yıldır PvP sunucularındayım.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2015'in Aralık ayında başlamıştım, kısa aralar vermiş olsam bile şu anda sıkıldığım zamanlarda giriyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Türkiye'nin sunucularından çok daha kaliteli olduğu çok bariz bir şekilde ortada. Özellikle hile koruması üzerine yapılan çalışmalar çok mutlu ediyor beni.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Evet, Bedrock Donora sahibim.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): MorfinPvP, MorfinCraft, LifeMC, GreenPvP sunucularında yetkili oldum, şu anda ise LuckyMC sunucusunun kurucusuyum ancak kapatmayı düşünüyorum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet, gayet hazırım.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Türkiye şartlarının üzerinde olduğu için oldukça sağlam bir yetkili ekibine ihtiyaç duyuyor xFall, şu anda bulunan ekip yeterli ancak aktiflik sorun olabiliyor, hile koruması iş yapamayınca ekip iş gördüğü için çok daha uzun süre aktif olmalı ekip. Benim vaktim bol olduğu için zamanımın çoğunu sunucuya ayırabileceğime inanıyorum, hiçbir şey buna karşıt değil.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet, tüm ekip arkadaşım olduğu için aramızda bir sorun çıkacağını hiç sanmıyorum :).
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Her oyuncu gibi bende bir oyuncuyum fakat sunucuda uzun zamandır bulunduğum için bir nebze olsun sunucu hakkında daha bilgili olduğumu düşünüyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Ekip ile şakalaşmalarımız dışında hiç ban yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yine aynı şekilde ufak denemelerim ve ekip ile şakalaşmalarımız dışında hiç mute yemedim, bilinçli olarak yedim yani çoğunlukla.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyuncular başımızın tacıdır, ben oyuncuyken yetkililer bana nasıl saygılı, nazik, dürüst davranıyorsa bende yetkiliyken öyle davranırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet, oldukça iyi anlaşırım. Zaten kitlenin çoğu tanıdığım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuya eklenmesi önemli şeylerden birisi "UHCFFA" oyunu, tabii bu üst ekibe kalmış bir durum ancak bana göre sunucunun hitinin artmasını sağlayacaktır.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silinmesi gereken bir özellik bulunmuyor şahsıma göre.

KiLLua97

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Eyüp
Soyadınız:Bitmez
Skype adresiniz:lRisingstar
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:KiLLua97
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1.2 Yıl
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Seviyesinin En İyisi
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):pixelPvP'de Moderatörlük Yaptım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Minecraft Yaş Kitlesi Küçük Bir Oyun Olduğu İçin Gerek Yardım Gerek Analiz Ve Türk Pvp'sini Geliştirmek Adına Olmak İstiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):İyi Analiz Yapabilmek
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yetkiliyle Tartışmaktan Fakat Daha Sonrasında Hatamı Farkedip Özür Dileyip Banımı Açtırmıştım
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Elbette Yemişimdir Ancak Alışkanlıklardan Veya Yanlışlıkladır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Anlayışlı Ve Perspektif Bakmak Benim İçin En Ön Planda
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet Çünkü Bende Uzun Zamanlık Bir Oyuncuyum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Hile Yakalama Sisteminde Ve Otomatik Mute Sistemini Geliştirme
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Blok vs. Bugları

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:Eyüp
Soyadınız:Bitmez
Skype adresiniz:lRisingstar
Oyun içi isminiz:KiLLua97
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1.2 Yıl
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Seviyesinin En İyisi
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):pixelPvP'de Moderatörlük Yaptım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Minecraft Yaş Kitlesi Küçük Bir Oyun Olduğu İçin Gerek Yardım Gerek Analiz Ve Türk Pvp'sini Geliştirmek Adına Olmak İstiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):İyi Analiz Yapabilmek
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yetkiliyle Tartışmaktan Fakat Daha Sonrasında Hatamı Farkedip Özür Dileyip Banımı Açtırmıştım
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Elbette Yemişimdir Ancak Alışkanlıklardan Veya Yanlışlıkladır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Anlayışlı Ve Perspektif Bakmak Benim İçin En Ön Planda
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet Çünkü Bende Uzun Zamanlık Bir Oyuncuyum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Hile Yakalama Sisteminde Ve Otomatik Mute Sistemini Geliştirme
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Blok vs. Bugları
Sunucuda yetkili olan birine "bir güzellik yap" diyerek zaten baştan kaybettiniz yetkili olmayı. Bizimle değilsiniz.

pe123

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:İsmail
Soyadınız:Özdemir
Skype adresiniz:smail.zdemir2005
Oyun içi isminiz:pe123
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):1,5 ile 2 yıl arasından beri oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1.5 ile 2 yıl arasından beri oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Çok güzel bir sunucu bu sunucuda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Faction sunucusunda rehber idim sunucu kapatıldı.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet kendimi hazır hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucu en sevdiğim sunucu olduğu için ve PvP'yi sevdiğim için.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet Düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Sunucuda sa yerine Selamun Aleykum yazarım ve bunu yapan az kişi vardır yani çoğunlukla kısaltma kullanmam ve benzeri.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Sanırsam hiç yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet mute yedim küfür aşağılama ve benzeri yemiştim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):oyuncular ile güzel ve iyi anlaşırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Yetkili ve oyuncular la iyi anlaşırım ve elimden geldiğince dürüst olmaya çalışırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Builduhc ve mcsg haricinde pot pvp combo axepvp ve benzeri şeyler.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:bir şey silmek istemem ama hack korumasını düzeltmek isterim.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adınız:İsmail
Soyadınız:Özdemir
Skype adresiniz:smail.zdemir2005
Oyun içi isminiz:pe123
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):1,5 ile 2 yıl arasından beri oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1.5 ile 2 yıl arasından beri oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Çok güzel bir sunucu bu sunucuda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Faction sunucusunda rehber idim sunucu kapatıldı.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet kendimi hazır hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucu en sevdiğim sunucu olduğu için ve PvP'yi sevdiğim için.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet Düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Sunucuda sa yerine Selamun Aleykum yazarım ve bunu yapan az kişi vardır yani çoğunlukla kısaltma kullanmam ve benzeri.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Sanırsam hiç yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet mute yedim küfür aşağılama ve benzeri yemiştim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):oyuncular ile güzel ve iyi anlaşırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Yetkili ve oyuncular la iyi anlaşırım ve elimden geldiğince dürüst olmaya çalışırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Builduhc ve mcsg haricinde pot pvp combo axepvp ve benzeri şeyler.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:bir şey silmek istemem ama hack korumasını düzeltmek isterim.
1-) Yaş tutmuyor.
2-) AxePvP Pot ve combo ekleyecek kadar bilgili olduğunu sanmıyorum.
3-) Bunlardan kaynaklanacak bugları çözebileceğini sanmıyorum.