xFallPvP Rehber Alımları

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ali Ertuğ
Soyadınız:TUNÇ
Yaşınız:14
Skype adresiniz:[email protected]
Mikrofonunuz var mı:Evet Var
Oyun içi isminiz:AliErtug
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 1.7.2 sürümüden beri galiba 3.5 yıl oluyor
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):3 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Genel olarak Türkiyedeki FFA,BuildUhc ve sg olan serverlerin en iyilerinden oyuncu kapasitesi yüksek puan sistemi ola
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Hiçbir yerde yetkili değilim.Yetkili olmaya çok yaklaştığım serverler oldu ama hepsi kapandı.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet kendimi hazır hissediyorum.Ortama zamanla alışacağımdan eminim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucu gerçekten güzel bir pvp sunucusu ben de bir pvp oyuncusuyum yetkili olabilirsem sunucudaki pvp seviyesini yukseltip yeni oyuncular kazandıracağımı düşünüyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Zamanla sunucuya ve yetkili takımına uyum sağlıyabileceğimi düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Kendime güvenim.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):oto mute skype vermeyi reklam saydığı için yedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Herkese eşitim. Kurallara uymayan en yakı arkadaşım olsa bile cezasını veririm
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet kesinlikle iyi anlaşacağımı dusunuyorum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Top5
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Su,lav ve block bugları oluyor bunları düzeltmek isterdim
Top 5 ekleyecek kadar skript ya da plugin bilgin var mı?. Bizimle değilsin.

jaxrule

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Cenk Kutay
Soyadınız: Ceyran
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: Cenk Ceyran
Mikrofonunuz var mı: Var.
Oyun içi isminiz: jaxrule
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Yaklaşık 5 yıl oldu.Oyun zaten benim ilgimi çekmişti.Bende oynamaya alıştım ve PvP serverlerine başladım.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): İlk çıktığından 3 ay sonra başladım.Sunucuyu sevdim.Devam ettim ve buraya kadar geldim.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Premiumsuz en iyi sunuculardan birisi.Çok iyi yetkili kadrosuyla ve dürüst insanlarla oyun oynuyorum.Bu yüzden bu sunucuyu tercih ediyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Iron Donor
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Daha önce kapanan 'Faction' sunucusunda reklamcıydım.Fakat sunucu kapandı.Bu nedenle bende ayrıldım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet.Çünkü dürüst ve güvenilir olduğumu düşünüyorum.Oyuncularla da iyi anlaşacağımı düşünüyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucu bildiğim en iyi PvP sunucusu diyebilirim.En iyi Türk sunucularından birisi.Oyuncular ve yetkililer dürüst olduğu için istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet.Çünkü yetkililerle iyi anlaşacağımı düşünüyorum.Oyuncular ile de yeteri kadar görevimi yapacağımı düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Arkadaş canlısı olmam.Dürüst ve güvenilir olmam.Yetkililere saygı duymam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet.Oyunun ilk başlarında 'GG' kelimesinin yasak olduğunu bilmiyordum ve ondan yedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): İyi anlaşırım.Onlara kızdığımı belli etmem.bütün oyuncuları aynı hizada tutarım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet.Hepsini ağabeyim,ablam ve kardeşim gibi görürüm.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuya takım kapışmaları eklemek isterdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Ben olsam hiçbir şey silmem.

Son düzenleme:

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız: yavuz
Soyadınız kel
Yaşınız:22
Skype adresiniz Yavuz Kel
Mikrofonunuz var mı:evet
Oyun içi isminiz:HyperB
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 sene
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):senin sunucuda oynamadım hiç+ ıp sınıde bılmıyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):senin sunucuda oynamadım hiç+ ıp sınıde bılmıyorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 8 kere op yetkım oldu 6 adminlik 2 genel moderator,birkaç kez rehber ve genelde bazı serverlerde map wg vb ıslemler için yetki aldıgım oldu
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):yetki tecrubem var op admin olarak verımlı ışler yaparım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):bir özelliği yok dediğim gibi serverıne daha once gırmedım ve onumde 1-2 ay gibi boş bir zaman var ve mc serverlerde kurmustum uyumsuz takım arkadaşları ve sozunden donen ortaklar yuzunden sw lerım yada ortak oldugum sw ler kapandı
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): küfür vb şeyleri hiç sevmem ve bır olay bır mesele oldugunda hemen ceza kesmem uyarı verırım,ama iş çok pis biyere gıttıgınde yetkımı kullanırım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):evet gorevli rehber ile kavga etmiştik o zamanlar da yonetıcılık bılgım yoktu
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):sorunlarla ılgılenırsen derlerki krdeşim bu adam guvenilir ilğilenıyor daha çok guven duyar daha çok guven ise kalitenı artırır insanlara insan gıbı yaklaşırım çözümleyici olurum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:girişte ilk önce tanışma faslı vb sonra gördügüm oyun içi açıkları kapama ve sorunlarla ılgılenme varsa bug vb ararım.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:bilmiyorum dediğim gibi sw nı oynamadım bu arada IP sını verırmisin
Sunucuda oynamamışsın, IP bilmiyorsun, ciddi bir form doldurmamışsın. Oyuncular yaptıkları her şeyden sorumlu oldukları için uyarıya ihtiyaç yok ceza kesilebilir. Türkçe kullanımına dikkat etmemişsin. Seni neden seçelim ki?

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sowboy dedigini yaptım ıp sını felan buldum sw ye gırdım lve assırır lag vardı lagdan pvp atamadım legendcraft gibi 1300 onlıne lı swde kasmıyo sorunsuz oynanıyor dediğinizi yaptım bu kezde ben memnun kalmadım sureklı admın sorun var admın kasıyo gıbı demelerınden ıyıdır iyiki almamıssınız yanı ve 2. sı benım elım ıng klavyeye alısık oldugu ıcın boyle yazıyorum i ö ü ğ gibi harflere pek dokunmuyorum sonucta sro mt2 gıbı oyunlarda skrıpt mod harıta yapıyorum ve klavye ıngılızcede sureklı

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Reklam
Konuyu uzatmak istemem, formu kopyalayıp cevaplamanız yeterli olacaktır. Seçilen kişiler ile skype üzerinden iletişime geçeceğim. 17 Mayıs 2017 tarihinde ise buradan yayınlayacağım.

Adınız: AhmetBey
Soyadınız: BeylerBeyi
Yaşınız: 1
Skype adresiniz: XD
Mikrofonunuz var mı: var ama yok
Oyun içi isminiz: CyckaBlyat
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 31 yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 31 yıldır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): güzel ve cix buluyorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): var yetkim oyuncu
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): bakkalda çalışıyoruım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): yok cesaretim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): adı çok güzelmis XfallPvP
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Adanalıyak Allahın Adamıyak
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): ben Jhoony im
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): yedim kurucuya 31 dedim diye
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): rehbere sövdüm
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): cix şekilde davranırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Ne Demessin
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: çok güzel heykeller
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucuyu Silerim
Alındın. Skype adreslerimizden bize ulaşabilirsin. Bedrettinoyunda_14

PleaseHitMe

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız: Cavid
Soyadınız: Sultanlı
Skype adresiniz: cabirsultanov
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: PleaseHitMe (kendi premiumum)
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2-3 hafta (sürekli)
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Bence kendine özel bir değişik sistemi var yani çok güzel
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Kendi UHC serverim var ve CraftLion yetkiliyim (admin)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Yetkili olmakla yaklaşık 1.5 yıl tecrübem var ve zor olucağını düşünmüyorum.Kendimi hazır hiss ediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünki bu servere girdiğim ilk günden "Bu server gelişir, çok güzel "vb iyi şeyler söyledim.Bu server kaliteli ve güzel serverdir.Burda yetkili olmak benim için gurur duyar.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Hiç kimseyle durduk yere kötü lafım asla olmaz.Kendime saygı duyarım ve başkalarına da duyarım. Evet düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): İnsanlardan hiç bi farkım yok ama yetkili bakımından daha çok insanlara ilgiliyimdir.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Dediğim gibi kendime saygı duyarım ve oyunculara saygı duyar iyi davranırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabii ki
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Bence anti-cheatı daha güzel geliştirin.Çünki hack olmadığım halde atdı.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Hiçbir şey (her şey güzel :D)

Son düzenleme:

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Adınız: Cavid
Soyadınız: Sultanlı
Skype adresiniz: cabirsultanov
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: PleaseHitMe
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2-3 hafta (sürekli)
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Bence kendine özel bir değişik sistemi var yani çok güzel
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Kendi UHC serverim var ve CraftLion yetkiliyim (admin)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Yetkili olmakla yaklaşık 1.5 yıl tecrübem var ve zor olucağını düşünmüyorum.Kendimi hazır hiss ediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünki bu servere girdiğim ilk günden "Bu server gelişir, çok güzel "vb iyi şeyler söyledim.Bu server kaliteli ve güzel serverdir.Burda yetkili olmak benim için gurur duyar.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Hiç kimseyle durduk yere kötü lafım asla olmaz.Kendime saygı duyarım ve başkalarına da duyarım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): İnsanlardan hiç bi farkım yok ama yetkili bakımından daha çok insanlara ilgiliyimdir.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Dediğim gibi kendime saygı duyarım ve oyunculara saygı duyar iyi davranırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabii ki
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Bence anti-cheatı daha güzel geliştirin.Çünki hack olmadığım halde atdı.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Hiçbir şey (her şey güzel :D)
2 - 3 Haftalık bir oyunucunun yetkili olması haksızlık olur , Bizimle değilsiniz.

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız:Kürşad Şamil
Soyadınız : Doğan
Yaşınız:13
Skype adresiniz: Kürşad Şamil Doğan
Mikrofonunuz var mı: Var.(Cyber AN-4458)
Oyun içi isminiz:Reuleaux1
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):4-5 ay.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Bence çok güzel bir server.Bu yüzden rehber başvurusu yapma gereksinimi duydum.En sevdiğim FFA serveri xFall-PvP serveri.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu) doğruyu söylemek gerekirse bu ilk olacaktır ama ben hazırım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet.Başarıyla yapabileceğimi düşünüyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Benim en sevdiğim server olması yanı sıra çok güzel pluginleri var.Başarılı bir server.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet,tabikide.Kendimi olduğunca hazır hissediyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Hile açanları anlayabilirim,PvP bilgim,samimiliğim ve en iyisi dürüstlüğüm.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):1 kere.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Hile açan oyunculara karşı tepkim reportlama tarafında.Başka oyunculara çok iyi,sıcak kanlı davranırım,onlarla arkadaş olurum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Ben serverde oynarken karşıma hack çıkıyor.Ben günde 6-7 saat minecraft'ta olduğum için hileleri azaltabileceğimi düşünüyorum.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Pluginleri ve sistemi çok güzel olduğundan dolayı pek fazla silinecek şeyin olduğunu düşünmüyorum.
Cevap vermediğiniz için yeniden atma gereksinimi duydum.Saygılarımla...
Olumsuz. Bizimle değilsin.

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Siz bilirsiniz ama ben sw yi daha yeni biliyorum

Hem başka neyim olumsuz?Onu söylerseniz sevinirim.Teşekkürler
Sunucu sorusunda gereğinden az detay vermişsin. Kendi serverinde birde CraftLion serverinde yetkilisin bu aktiflik sürecini mahvediceği için servere uygun görülmüyorsun. Uzatmamak dileği ile iyi günler dilerim.

xScreable

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Semi
Soyadınız: Karataş
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: semikaratas_1
Mikrofonunuz var mı: Evet.
Oyun içi isminiz: xScreable
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 ya da ona yakın.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): En iyi Türk PvP serveri.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Maalesef.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Bir arkadaşımın açtığı PvP serverinde.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Kesinlikle,bu anı bekliyordum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bence serverin bana ihtiyacı var.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):İnsanlarla iyi geçinirim ve xFall yetkilileriyle anlaşabileceğimi düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Diğer oyuncular gibi sinirlendiğimde küfretmek yerine sabredip bekleyebilirim.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):1 günlüğüne CowboyBebopTR sırf bana makro diyen birisi ile dalga geçtiğimden dolayı banlamıştı.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet benim şahsıma veya aileme küfreden kişilere ettiğim için ancak son zamanda yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Küfreden veya benimle uğraşan hakaret eden kişilerin zayıf kişilikler olduğunu düşündüğümden pek ilgilenmiyorum.İnsanlarla aram iyidir, sıcak kanlıyım bu yüzden sevilen biriyim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:İnsanlarla aram iyidir, sıcak kanlıyım bu yüzden anlaşabileceğimi düşünüyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Hacksiz,küfürsüz,kavgasız,dostlça mücadeleler.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Birisinin birisi ile uğraşıp onu kavgaya zorlayan kişileri.

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet benim şahsıma veya aileme küfreden kişilere ettiğim için ancak son zamanda yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Küfreden veya benimle uğraşan hakaret eden kişilerin zayıf kişilikler olduğunu düşündüğümden pek ilgilenmiyorum.İnsanlarla aram iyidir, sıcak kanlıyım bu yüzden sevilen biriyim.
Kendinizle çelişmişsiniz. Tebrikler. Bizimle değilsiniz.