xFallPvP Rehber Alımları

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
3cümle istedik demişsin ama bazı şeyler zorunlu yapılacak şeylerdir örneğin serverde buglar var onları düzeltecek kadar bilgim var mesela ki yeni oyun ekleyebilcek kadar bilgim elbette okadar çok yok ama harita vs yapıp size göndermek gibi şeyler
Bu konuya sonra değineceğim. Yazım hatan mevcut aktif olarak dilini doğru kontrol edenleri ekibe uygun buluyoruz. Sesinizi duymadan size nasıl güvenebiliriz ? İleri seviye sunucuyu klavyeden idare edeceğinizi düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. 14 yaşındasın UHC Meetup ve Combo kodlayacağını düşünüyorsun. Açıksız bugsuz sorunsuz bize bir tanecik Meetup kodlarmısınız ?

Son düzenleme:

AlihanOfficialHD

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adını yanlış soyadını eksik yazacak kadar acizsin, bir bug silinmez engellenir veya kapatılır. Sunucuda eksik bir şey olmasın diye bilgili yetkililer lazım sen adını soyadını yazamazken nasıl yapacaksın? Yukarıda örnek form attım ve her şeye rağmen yine yanlış yine eksik yine vakit kaybı bir form. Biz hatasız kul değil hata yapmayı reddeden insanlar arıyoruz. Yetkili olduğunuz sunucuları da değerlendirerek kaliteli yerlere layık mısınız onu öğrenmeye çalışıyoruz ama sunuculara girer girmez "alım varmı admin abi" diye soran insanlar da bizi buluyor. Verdiğimiz cevabı reddedip üstüne saygısızlık yapacak kadar kızdıysan yetkili olacağın bir sunucuda hile açan oyuncuyu perişan edersin. Asıl şimdi söylüyorum, "bizimle değilsin"

Sen alınsaydın denemerehber olarak başlayacaktın. Link paylaşımı yapıpta medet umman çok saçma. Boş yere kendini yoruyorsun..

Tamam . Ama bir şey Diyeceğim Kıvanç abiye soyadımı yazmak istemiyorum dedim o da sen soyadını yazma yinede değerlendirileceksin demişti. Neyse Tamam bb.

AquaR3kt_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Halid
Soyadınız: Baran
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: neymarhalid10
Mikrofonunuz var mı: Var.
Oyun içi isminiz: AquaR3kt_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2015 in sonlarına doğru başladım. Yani 1.5 yıl gibi bir süre oluyor.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Minecraft'a ilk başladığım gün sizin sunucunuzda pvp yi öğrenmiştim. Ve sunucuyu çok beğenmiştim. 1.5 yıl oluyor.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Bence gayet başarılı bir sunucu. Diğer sunuculara göre çok iyi bir AC bulunmakta. Ayrıca FFA mapi ve hub mapleri çok güzel.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Irondonor.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): TRGamer sunucusunda röportajdaydım, fakat alınmadım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet, hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucunun has kitlesi, sunucunun başarısı, ve sunucudaki oyunları çok beğendiğim için olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Bence sağlayabilirim, beni zaten çoğunuz tanıyorsunuz, kaç yıldır beraberiz.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Dürüst olmam, sevilen biri olmam ve adil davranmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Bir kere yemiştim ama yanlışlıkla atılan bir bandı, sebebi 'TAB' tuşuna basarken benim ismime denk gelmesi.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Bir kere sanırsam 'GG' yazmaktan yemiştim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Kibar, dürüst, samimi.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Anlaşırım tabii ki xfall topluluğunda çoğu kişi beni tanıyor zaten.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: 1vs1'e daha fazla games eklemek isterdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucu gayet başarılı silmek isteyeceğim bir şey göremiyorum.

Son düzenleme:

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız: Halid
Soyadınız: Baran
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: neymarhalid10
Oyun içi isminiz: AquaR3kt_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2015 in sonlarına doğru başladım. Yani 1.5 yıl gibi bir süre oluyor.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Minecraft'a ilk başladığım gün sizin sunucunuzda pvp yi öğrenmiştim. Ve sunucuyu çok beğenmiştim. 1.5 yıl oluyor.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Bence gayet başarılı bir sunucu. Diğer sunuculara göre çok iyi bir AC bulunmakta. Ayrıca FFA mapi ve hub mapleri çok güzel.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Irondonor.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): TRGamer sunucusunda röportajdaydım, fakat alınmadım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet, hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucunun has kitlesi, sunucunun başarısı, ve sunucudaki oyunları çok beğendiğim için olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Bence sağlayabilirim, beni zaten çoğunuz tanıyorsunuz, kaç yıldır beraberiz.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Beni ayıran şey yok, her oyuncu benim gözümde eşit ne donor olsun ne yetkili olsun herkes eşit.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Bir kere yemiştim ama yanlışlıkla atılan bir bandı, sebebi 'TAB' tuşuna basarken benim ismime denk gelmesi.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Bir kere sanırsam 'GG' yazmaktan yemiştim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Kibar, dürüst, samimi.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Anlaşırım tabii ki xfall topluluğunda çoğu kişi beni tanıyor zaten.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: 1vs1'e daha fazla games eklemek isterdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucu gayet başarılı silmek isteyeceğim bir şey göremiyorum.
Olumsuz. Bizimle değilsin.

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Sebep nedir ? Bir kez daha incelenmesini arz ederim.
Skypede senin hakkında kısa bir konuşma geçti. 7 aya yakın aktif olmadığın söyleniyor. Sonucunda geçirdiğin 1.5 yılın yarısına yakın bir süre boşa gidiyor. Ayrıca şu cevap kadar kesin bir cevap görmedim "Anlaşırım tabii ki xfall topluluğunda çoğu kişi beni tanıyor zaten" uzun süre aktif değilsin sonucunda yeni nesil oyuncular artıyor ve seni tanımıyor. Yetkililerde buna dahil. "Bence sağlayabilirim, beni zaten çoğunuz tanıyorsunuz, kaç yıldır beraberiz." yine kaç yıldır sorusuna yine aynı cevabı veriyorum aktif olmadığın süre boyunca belki daha 1 yılını bile doldurmamışsındır.

AquaR3kt_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Skypede senin hakkında kısa bir konuşma geçti. 7 aya yakın aktif olmadığın söyleniyor. Sonucunda geçirdiğin 1.5 yılın yarısına yakın bir süre boşa gidiyor. Ayrıca şu cevap kadar kesin bir cevap görmedim "Anlaşırım tabii ki xfall topluluğunda çoğu kişi beni tanıyor zaten" uzun süre aktif değilsin sonucunda yeni nesil oyuncular artıyor ve seni tanımıyor. Yetkililerde buna dahil. "Bence sağlayabilirim, beni zaten çoğunuz tanıyorsunuz, kaç yıldır beraberiz." yine kaç yıldır sorusuna yine aynı cevabı veriyorum aktif olmadığın süre boyunca belki daha 1 yılını bile doldurmamışsındır.
Evet bunun bende farkındayım aktif olmamam aktif olmayacağım anlamına gelmez heralde değilmi? Ama sana söylemeliyimki 1 yılım var o süre 7 ay olması imkansız gibi bir şey yaklaşık 4 ay girmemişimdir.

UmuTM07

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Umut
Soyadınız: Mert
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: umut.mert37
Oyun içi isminiz: UmuTM
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5 yıldır oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Hiç oynamadım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Oynamadığım için bilmiyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 4 serverde builderlik 1 serverde ise modluk yapmışlığım var.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Builderlik yaptığım server kapandı bende bu server'i buldum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Oyun bilgim, Doğruluğum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Kendimden çok değer veririm.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabikide
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Warplar eksikse warp eklerdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Hiçbirşey.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Evet bunun bende farkındayım aktif olmamam aktif olmayacağım anlamına gelmez heralde değilmi? Ama sana söylemeliyimki 1 yılım var o süre 7 ay olması imkansız gibi bir şey yaklaşık 4 ay girmemişimdir.
Sırf üst yetkili cevap vermiyor diye uzatmanın mantığı yok. Olumsuz olduysa olumsuzdur herkesin cevabına saygı duymayı öğrenmen gerekiyor. Ayrıca sunucuya 7 aya yakın girmiyorsan ve 4 ay girdiğini hesap edersek yine 12 aya tamamlanmıyor. Bilgin olsun istedim..

Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 4 serverde builderlik 1 serverde ise modluk yapmışlığım var.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Builderlik yaptığım server kapandı bende bu server'i buldum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Warplar eksikse warp eklerdim.
Bu kadar dürüst olmanın alemi yok. 2 şekilde de olumsuz sonuçlanacaktı zaten..

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0

KeremAratRs

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mustafa Kerem
Soyadınız: -
Yaşınız: 17
Skype adresiniz: play1gamer
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: Spendzz
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 1.5.2 den beri
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): hiç ama alışırım cok samimiyimdir
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Girmedim Bu Msjı attıktan sonra hemen giriyorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hyr
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Son Oyuncuda Yetkiliydim Bir zamanlar.(sonra bıraktım orayı sebebini söylerim)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): PvP m iyi değildir ama Her zaman iyi bi pvp izliyeni olmuşumdur
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Saygı
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet. Sebep Sw sahipler 11 yaşında 2 cocuktu bende napıyorsunuz küçük kardeşlerim dedim banladılar
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): İyi Gayet İyi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Cok İyi anlaşırım cok saygısız biri değilimdir beyfendi bir insanımdır
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: yeni maplar
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Dostum Alırsan Ben Sw ye gelip neler oldugunu söylerim

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mustafa Kerem
Soyadınız: -
Yaşınız: 17
Skype adresiniz: play1gamer
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: Spendzz
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 1.5.2 den beri
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): hiç ama alışırım cok samimiyimdir
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Girmedim Bu Msjı attıktan sonra hemen giriyorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hyr
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Son Oyuncuda Yetkiliydim Bir zamanlar.(sonra bıraktım orayı sebebini söylerim)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): PvP m iyi değildir ama Her zaman iyi bi pvp izliyeni olmuşumdur
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Saygı
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet. Sebep Sw sahipler 11 yaşında 2 cocuktu bende napıyorsunuz küçük kardeşlerim dedim banladılar
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): İyi Gayet İyi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Cok İyi anlaşırım cok saygısız biri değilimdir beyfendi bir insanımdır
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: yeni maplar
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Dostum Alırsan Ben Sw ye gelip neler oldugunu söylerim

twirl

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ömer
Soyadınız: Yiğit
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: dabbe19dabbe_1
Mikrofonunuz var mı: Evet var.
Oyun içi isminiz: twirl
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Yaklaşık olarak 3, 3-5 yıldır oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 3 veya 4 ay olacak sanırım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok güzel çok beğeniyorum severek oynuyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır,şuanlık yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): İki tane aktif bir sunucuda admindim. Birde kendi sunucum vardı onunla ilgileniyordum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Çok iyi hissediyorum. Sonununa kadar hazırım.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuda yetkili az veya yetersiz olduğundan ve boşa çıktığım için.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Uyum sağlarım. Şuana kadar girdiğim ortam ve takımda hep uyum sağlamışımdır.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Deneyimli olamam.Disiplinli ve anlayışlı olamam bazı oyunculardan ayıran şey olabilir.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır,hiç ban yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Mute yedim ama , sebebi gg yazdığım içindi herhalde tam hatırlamıyorum.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): İyimser,adaleti davranırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet,çok iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Eklemek istediğim bir şey yok, sunucu gayet güzel.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmek istediğim bir şey yok. Ama buglara bir çare arardım.