poine
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
arkadaşlar sizlerle dalga geçmiyorum ama Türkiyenin en gelişmiş cekirdek sunucusunu acıcaktık
fakat java developerimiz küçük yaşlarda olduğu için pek iyi anlaşamadık ve haritalar tasarımlar elimizde kaldı pluginleride o yaptığı için istemedik ve şuanki korkum milyonda 1 akla gelen sistemlerin satılma korkusu
örnek kendi oyunlarımızı yapıyorduk saçma sapan skyblok vb. her sunucuda olan oyunlar olmayacaktı
mesela Bahçe ve Enfeksiyon adında oyunlar yapacaktık
kupalar vb. kazanma sistemleri olacaktı
herneyse 1. Eğer aranızda java bukkitte ücretsiz ekibimde calışabilecek varmıdır ? eğer yoksa
1.12 de bir minecraft sunucusu kurmayı planlıyorum mmorpg olacak
3d texturepack yapmayı düşünüyorum
bana önerilerde bulunun op bir mmorpg acık dünya zindanlar vb. plugin gerektirmeyen zindan tuzakları
özellikli öneriler istiyorum
fakat java developerimiz küçük yaşlarda olduğu için pek iyi anlaşamadık ve haritalar tasarımlar elimizde kaldı pluginleride o yaptığı için istemedik ve şuanki korkum milyonda 1 akla gelen sistemlerin satılma korkusu
örnek kendi oyunlarımızı yapıyorduk saçma sapan skyblok vb. her sunucuda olan oyunlar olmayacaktı
mesela Bahçe ve Enfeksiyon adında oyunlar yapacaktık
kupalar vb. kazanma sistemleri olacaktı
herneyse 1. Eğer aranızda java bukkitte ücretsiz ekibimde calışabilecek varmıdır ? eğer yoksa
1.12 de bir minecraft sunucusu kurmayı planlıyorum mmorpg olacak
3d texturepack yapmayı düşünüyorum
bana önerilerde bulunun op bir mmorpg acık dünya zindanlar vb. plugin gerektirmeyen zindan tuzakları
özellikli öneriler istiyorum