Bukkit Developerimi kaybettim [Öneri Istiyorum]

Siz Türk yapımı bir mmorpg minecraft sunucusunda oynarmıydınız ?

• sabah akşam oynardım

Kullanılan: 1 6.3%
  • arada sırada oynardım

Kullanılan: 2 12.5%
  • belki

Kullanılan: 3 18.8%
  • cok nadir

Kullanılan: 3 18.8%
  • lanet olsun mmolara!

Kullanılan: 7 43.8%

• Kullanılan toplam oy
    16

poine

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar sizlerle dalga geçmiyorum ama Türkiyenin en gelişmiş cekirdek sunucusunu acıcaktık
fakat java developerimiz küçük yaşlarda olduğu için pek iyi anlaşamadık ve haritalar tasarımlar elimizde kaldı pluginleride o yaptığı için istemedik ve şuanki korkum milyonda 1 akla gelen sistemlerin satılma korkusu
örnek kendi oyunlarımızı yapıyorduk saçma sapan skyblok vb. her sunucuda olan oyunlar olmayacaktı
mesela Bahçe ve Enfeksiyon adında oyunlar yapacaktık
kupalar vb. kazanma sistemleri olacaktı
herneyse 1. Eğer aranızda java bukkitte ücretsiz ekibimde calışabilecek varmıdır ? eğer yoksa
1.12 de bir minecraft sunucusu kurmayı planlıyorum mmorpg olacak
3d texturepack yapmayı düşünüyorum
bana önerilerde bulunun op bir mmorpg acık dünya zindanlar vb. plugin gerektirmeyen zindan tuzakları
özellikli öneriler istiyorum

EdwardWiles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim de böyle bir fikrim vardı. Maddi olarak yeterli olamadığım için iptal etmiştim. Daha önce mmorpg oynadıysanız yaşların yüksek olduğunu görürsünüz. Minecraft ise tam tersi düşük yaşları barındırıyor. Ne kadar oynanır bilmem.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
size şunu söylemek istiyorum o pluginleri satın alıp (o küçük dediğiniz çocuktan) kendi sunucunuzu açın. Her şeyden önemlisi onca fikir çöpe gidecektir...

poine

Marangoz
En iyi cevaplar
0
size şunu söylemek istiyorum o pluginleri satın alıp (o küçük dediğiniz çocuktan) kendi sunucunuzu açın. Her şeyden önemlisi onca fikir çöpe gidecektir...
bana satmaz ve tamamlanmamıştı bile mücevher ve jeton parabirimleri oluşturduk ve onlarla ürün satın alıcaklardı fakat şuanda mücevher ve jeton para birimi var ürün satın alınması için plugin tasarlanmamıştı

ve zaten Türkiyenin kaderini değiştirecek projemizde artık iptal hiç uğraşamam
bu projeyi artık millet faction oynamasın diye yapmıştım
ve şuanda görüyorsundur en yüksek kişi sayısına sahip sunucularda 1 tane bile farklı oyun yok creative skywars eggwars şimdide murder diye oyun cıktı ve onları eklediler kendileri hiçbirşey yapamadılar ama biz kendimiz uydurmuştuk!

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
morel bozmak gibi olmasında cidden çok kaliteli mmorpgler geliyor bence tutma ihtimali düşük :D

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
morel bozmak gibi olmasında cidden çok kaliteli mmorpgler geliyor bence tutma ihtimali düşük :D
Temelde Tüm Sunucular Aynı. Kendimden Örnek Vermek İstiyorum Yaklaşık 7 Aydır Survival Sunucumu Geliştiriyorum ve Piyasaya Bakıyorum hep aynı şeyler. MMORPG de Aynı Şey Aynı Sistemler Aynı Mantık Sadece İsimler ve Prefixler Farklı

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Temelde Tüm Sunucular Aynı. Kendimden Örnek Vermek İstiyorum Yaklaşık 7 Aydır Survival Sunucumu Geliştiriyorum ve Piyasaya Bakıyorum hep aynı şeyler. MMORPG de Aynı Şey Aynı Sistemler Aynı Mantık Sadece İsimler ve Prefixler Farklı
Gerçekten çok farklı projeler var bilmediğin için öyle söylüyosun :D

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
Kendi ekibim varda, ücret olmadan çalışmayacaklarını sanıyorum. Hisse gibi değil, yada kazanç gibi degil, para olmadan çalışmazlar, ama istersen bi yaz bana özelden.