Adınız: Halid
Soyadınız: Baran
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: neymarhalid10
Mikrofonunuz var mı: Var.
Oyun içi isminiz: AquaR3kt_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2015 in sonlarına doğru başladım. Yani 1.5 yıl gibi bir süre oluyor.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Minecraft'a ilk başladığım gün sizin sunucunuzda pvp yi öğrenmiştim. Ve sunucuyu çok beğenmiştim. 1.5 yıl oluyor.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Bence gayet başarılı bir sunucu. Diğer sunuculara göre çok iyi bir AC bulunmakta. Ayrıca FFA mapi ve hub mapleri çok güzel.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Irondonor.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): TRGamer sunucusunda röportajdaydım, fakat alınmadım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet, hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucunun has kitlesi, sunucunun başarısı, ve sunucudaki oyunları çok beğendiğim için olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Bence sağlayabilirim, beni zaten çoğunuz tanıyorsunuz, kaç yıldır beraberiz.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Dürüst olmam, sevilen biri olmam ve adil davranmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Bir kere yemiştim ama yanlışlıkla atılan bir bandı, sebebi 'TAB' tuşuna basarken benim ismime denk gelmesi.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Bir kere sanırsam 'GG' yazmaktan yemiştim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Kibar, dürüst, samimi.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Anlaşırım tabii ki xfall topluluğunda çoğu kişi beni tanıyor zaten.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: 1vs1'e daha fazla games eklemek isterdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucu gayet başarılı silmek isteyeceğim bir şey göremiyorum.