Rabisu.com | Minecraft Sunucu Satışları | BotNet, Bot ve DDOS Korumalı | Otomatik VDS ve Minecraft Kurulumu

kanki1444

Marangoz
En iyi cevaplar
0
EdwardWiles benim ortağım. Birlikte 60 TL'lik Minecraft Serveri aldık. Pluginler çalışmıyor. Biz yapmaya çalıştık. Olmadı. Yardım istedik. Düzgün yardım edilmedi.
Nereden server alacağım konusunda kararsızdım. Ortağım bana Rabisu'u önermişti. Ben de bu host çok kullanışlı ve ekonomik diye duymuştum. Lakin şu an pişmanım. Keşke batıhost'tan alsaydım.

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Sunucu kiraladım fakat hiçbir plugin çalıştıramıyorum. TS3 destek çok ilgili olmasına rağmen sorunumu çözemedi. Umarım ticket ile halledebilirler. 5 ticket attım ve bir tane tatmin edici cevap alamadım. Sorunum çözülürse bunan sonra Rabisu kullanacağım. Umarım Batihost'u bırakmakla hata yapmamışımdır. şu an Rabisu'dan aldığıma pişmanım. Her geçen gün 3TL kaybediyoruz. Para benim olsa dert değil de benim önerimle alındığı için kendimi suçlu hissediyorum...

EdwardWiles benim ortağım. Birlikte 60 TL'lik Minecraft Serveri aldık. Pluginler çalışmıyor. Biz yapmaya çalıştık. Olmadı. Yardım istedik. Düzgün yardım edilmedi.
Nereden server alacağım konusunda kararsızdım. Ortağım bana Rabisu'u önermişti. Ben de bu host çok kullanışlı ve ekonomik diye duymuştum. Lakin şu an pişmanım. Keşke batıhost'tan alsaydım.

Merhaba Kullandığınız her plugin sürümü farklı ve jarınızda tamamen farklı bir sürüm tüm pluginlerinizin sürümün minecraft sürümüne uyumlu olması gerekiyor.

EdwardWiles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Kullandığınız her plugin sürümü farklı ve jarınızda tamamen farklı bir sürüm tüm pluginlerinizin sürümün minecraft sürümüne uyumlu olması gerekiyor.
Merhaba. Sürümleri farklı değil. TS3 destek ile konuştum. Teamviewer istedi, verdim. O bile sorunu çözemedi. Hatta attığım ticket'a aynen şunu yazdı.

Hocam Sürüm ve Plugins ler Aynıdır.
Hala Bu hatayı Veriyor Rica Etsem Siz Yaparmısnız?
Yaparsanız Sevinirim.
İyi Günler.

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Merhaba. Sürümleri farklı değil. TS3 destek ile konuştum. Teamviewer istedi, verdim. O bile sorunu çözemedi. Hatta attığım ticket'a aynen şunu yazdı.

Hocam Sürüm ve Plugins ler Aynıdır.
Hala Bu hatayı Veriyor Rica Etsem Siz Yaparmısnız?
Yaparsanız Sevinirim.
İyi Günler.
Hocam biz denedik oldu destek talebin de belirttik...

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Yanımızda olacak büyük bir hostinge ihtiyacımız var rabisu bey,
eğer sizinle başarılı olabileceğimizi düşünüyorsanız bana ulaşırmısınız.İdealleri ve amaçladığı sunucu büyük olan bir ekibin kurucusuyum.

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Yanımızda olacak büyük bir hostinge ihtiyacımız var rabisu bey,
eğer sizinle başarılı olabileceğimizi düşünüyorsanız bana ulaşırmısınız.İdealleri ve amaçladığı sunucu büyük olan bir ekibin kurucusuyum.
Merhaba projenizi ayrıntılarıyla [email protected] adresine mail olarak iletirseniz gerekli incelemeler yapılıp olumlu veya olumsuz bir dönüş yapılacaktır.