ErenOzsahin
Golden State Warriors
- En iyi cevaplar
- 0
Bizimle değilsin.Adınız: Ömer
Soyadınız: Yiğit
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: dabbe19dabbe_1
Mikrofonunuz var mı: Evet var.
Oyun içi isminiz: twirl
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Yaklaşık olarak 3, 3-5 yıldır oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 3 veya 4 ay olacak sanırım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok güzel çok beğeniyorum severek oynuyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır,şuanlık yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): İki tane aktif bir sunucuda admindim. Birde kendi sunucum vardı onunla ilgileniyordum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Çok iyi hissediyorum. Sonununa kadar hazırım.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuda yetkili az veya yetersiz olduğundan ve boşa çıktığım için.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Uyum sağlarım. Şuana kadar girdiğim ortam ve takımda hep uyum sağlamışımdır.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Deneyimli olamam.Disiplinli ve anlayışlı olamam bazı oyunculardan ayıran şey olabilir.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır,hiç ban yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Mute yedim ama , sebebi gg yazdığım içindi herhalde tam hatırlamıyorum.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): İyimser,adaleti davranırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet,çok iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Eklemek istediğim bir şey yok, sunucu gayet güzel.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmek istediğim bir şey yok. Ama buglara bir çare arardım.
TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi