- En iyi cevaplar
- 1
Merhaba minecraft severler !
Sheria survival projemizin ilk adımında yetkili kadromuzu toplayarak devam ediyoruz.
Toplayacağımız ekibin en önemli özelliği, gerçekten aile ortamı yaratılacak kişilerin alınmasıdır.
Unutmayın : Seçildiğinizde size sürekli ( iş yap , şunu yap, bunu yap ) gibi cümleler kurulmayacaktır, onun için sorumluluk sahibi bireyler başvuru yaparsa seviniriz.
Forum başvuru formunun düzenli yazılması ( renklendirilmesi vs. )
Forum başvuru formundaki bilgilerin eksiksiz yazılması
Yapamayacağı ( Başaramayacağı ) özellikleri foruma yazmaması !
Sunucu yönetim bilgisinden daha fazla 'MİNECRAFT' oyununu bilmesi gerekiyor.
Küfür etmiyorum vs. gibi cümleler kurmayın, ben ediyorum ve edilmesinde bi sakınca görmüyorum ( Toplantı, konuşmalarda )
En çok dikkat edilecek ise başvuru formundaki son soru olacaktır ( Neden minecraft oynuyorsun ve yetkili olmak senin için neyi ifade eder )
Mevkiler : [Yetkili] - [Mimar] - [Sunucu tasarımıyla ilgilenen kişi (Sizin deyiminizle Pluginer)] - [D.Rehber] - [Site Canlı Destek]
[Adınız] :
[Yaşınız] :
[Nerelisiniz] :
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] :
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] :
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] :
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] :
[Sabırsız birimisiniz] :
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] :
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! :
[ Skype ] : [email protected]
[ Mail ] : [email protected]
Not : Başvurularınızı bu iki iletişim adresinden veyadda konunun altına yapabilirsiniz.
Not : Konuyu gereksiz konuşarak kirletmeyiniz, alınan arkadaşlar konunun altına alındınız bilgisiyle bilgi alabileceklerdir.
İYİ GÜNLER