[Sheria] - #Survival Projesine Yetkili Başvuruları Açıldı !

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1

Merhaba minecraft severler !
Sheria survival projemizin ilk adımında yetkili kadromuzu toplayarak devam ediyoruz.
Toplayacağımız ekibin en önemli özelliği, gerçekten aile ortamı yaratılacak kişilerin alınmasıdır.
Unutmayın : Seçildiğinizde size sürekli ( iş yap , şunu yap, bunu yap ) gibi cümleler kurulmayacaktır, onun için sorumluluk sahibi bireyler başvuru yaparsa seviniriz.

Forum başvuru formunun düzenli yazılması ( renklendirilmesi vs. )
Forum başvuru formundaki bilgilerin eksiksiz yazılması
Yapamayacağı ( Başaramayacağı ) özellikleri foruma yazmaması !
Sunucu yönetim bilgisinden daha fazla 'MİNECRAFT' oyununu bilmesi gerekiyor.
Küfür etmiyorum vs. gibi cümleler kurmayın, ben ediyorum ve edilmesinde bi sakınca görmüyorum ( Toplantı, konuşmalarda )
En çok dikkat edilecek ise başvuru formundaki son soru olacaktır ( Neden minecraft oynuyorsun ve yetkili olmak senin için neyi ifade eder )

Mevkiler : [Yetkili] - [Mimar] - [Sunucu tasarımıyla ilgilenen kişi (Sizin deyiminizle Pluginer)] - [D.Rehber] - [Site Canlı Destek]
[Adınız] :
[Yaşınız] :
[Nerelisiniz] :
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] :
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] :
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] :
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] :
[Sabırsız birimisiniz] :
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] :
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! :

[ Skype ] : [email protected]
[ Mail ] : [email protected]
Not : Başvurularınızı bu iki iletişim adresinden veyadda konunun altına yapabilirsiniz.
Not : Konuyu gereksiz konuşarak kirletmeyiniz, alınan arkadaşlar konunun altına alındınız bilgisiyle bilgi alabileceklerdir.

İYİ GÜNLER

Redstonejunki

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
[Adınız] : EFE
[Yaşınız] : 14
[Nerelisiniz] : GAZİANTEP
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] : 8
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] : BANA NE UYGUN GÖRÜSENİZ
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] : YERİNE GELİNCE CİDDİ OLURUM YERİNE GELİNCE ŞIMARIK GÖZLÜKLÜ SİYAH GÖLÜ UZUN SAÇLI
[Sabırsız birimisiniz] : BAYA DAYANIR IM KÜFÜR EDENLERE BANA TAKMAMAYA ÇALIŞIRIM YANİ %100
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : EYW ÇEKİP HAKINIZI HELAL EDİN DERİM GİDİERİM
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! : yetkili olunca kendimi hiçbir zaman oyunculardan asla üstün görmem ve aşşalamam minecraft ıda sevdim için ola bilir pratik bir oyun

Canercanpro123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
[Adınız] : Caner Can
[Yaşınız] : 15
[Nerelisiniz] : İzmirliyim
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] : Yetkili
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] : Açıkçası bana saygı duyana saygı duyarım.
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : Sunucuyla ilgilenmesi. Chatta aktif olması. Oyuncularla ilgilenmesi.
[Sabırsız birimisiniz] : Hayır sabırlıyımdır
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : Bir işlem uygulamam ama eğer emeklerimin karşılığını alamayıp sunucudan defnedilirsem aksi takdirde bir işlem uygularım.
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! : Minecraftı seviyorum. 4.5 senedir oynuyorum. Yetkili olmak güzel bir duygu.

EnesDrn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
[Adınız] : Enes
[Nerelisiniz] : Manisa
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] : 9
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] : Pluginlerle ve PhP ile haşır neşir biriyimdir. AlphaMC nin eski kurucusuyumdur(Sattık) RelaxNWin kurucusuydum kapattık.
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : Oyuncularla ilgilenip sunucu hatalarına ve işlerine baakn kişidir
[Sabırsız birimisiniz] : Hayır değilimdir
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : Ben zamanında çok çektim Sunucuya saldırılar oldu. Bundan dolayı halden anlayan birisiyimdir Yani ayrılırsam yada ayırısanız kendi yoluma giderim. Ama hatalarınız varsa söylerim
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! : Oynuyorum cunku vakit geçmiyor. Daha yeni bir sunucu kapattım. Bundan dolayı yetkili olmadan boşda duramıyorum.

ArdaBuilder

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
[Adınız] : Arda
[Nerelisiniz] : Hatay
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] : 10 üzerinden 8,9
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] : Yetkili olabilir ama builderligimde iyi siz ne yapmak isterseniz
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] : Minecrafta 3 sndir severlerle uğraşıyorum iyi çocuğum dediğinizin dışına çıkmam zaten birlikte takıldıkca beni tanırsınız
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : Belli bir şey yok seviyorum böle isilerle takılmayı seviyorum ve iyide biliyorum
[Sabırsız birimisiniz] : Hayır tabikide sabırsiz olmamı gerektiren birsey yok
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : Hıcbirsey çünkü bir kötülüğümü görmüşsünüzdür atmışsınızdır ve ben bir şey yapmam çıkar giderim
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! : Minecraft sevdiğim oyun zaman geçiyoriyorum sizin aranızda bulunmam benim için bir zevk olacaktır çünkü böle bir aileye girmeyi çok seviyorum ve inanıyorum kide sizinle iyi zaman geçircez
Almayı düşünürseniz Skypem : arda6081
Facebook : Çağan Arda Kose

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
[Adınız] : EFE
[Yaşınız] : 14
[Nerelisiniz] : GAZİANTEP
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] : BANA NE UYGUN GÖRÜSENİZ
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] : YERİNE GELİNCE CİDDİ OLURUM YERİNE GELİNCE ŞIMARIK GÖZLÜKLÜ SİYAH GÖLÜ UZUN SAÇLI
[Sabırsız birimisiniz] : BAYA DAYANIR IM KÜFÜR EDENLERE BANA TAKMAMAYA ÇALIŞIRIM YANİ %100
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : EYW ÇEKİP HAKINIZI HELAL EDİN DERİM GİDİERİM
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! : yetkili olunca kendimi hiçbir zaman oyunculardan asla üstün görmem ve aşşalamam minecraft ıda sevdim için ola bilir pratik bir oyun
Başvuru reddedilmiştir.
[Adınız] : Caner Can
[Nerelisiniz] : İzmirliyim
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] : Açıkçası bana saygı duyana saygı duyarım.
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : Sunucuyla ilgilenmesi. Chatta aktif olması. Oyuncularla ilgilenmesi.
[Sabırsız birimisiniz] : Hayır sabırlıyımdır
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : Bir işlem uygulamam ama eğer emeklerimin karşılığını alamayıp sunucudan defnedilirsem aksi takdirde bir işlem uygularım.
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! : Minecraftı seviyorum. 4.5 senedir oynuyorum. Yetkili olmak güzel bir duygu.
Başvuru reddedilmiştir.
[Adınız] : Enes
[Nerelisiniz] : Manisa
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] : Pluginlerle ve PhP ile haşır neşir biriyimdir. AlphaMC nin eski kurucusuyumdur(Sattık) RelaxNWin kurucusuydum kapattık.
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : Oyuncularla ilgilenip sunucu hatalarına ve işlerine baakn kişidir
[Sabırsız birimisiniz] : Hayır değilimdir
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : Ben zamanında çok çektim Sunucuya saldırılar oldu. Bundan dolayı halden anlayan birisiyimdir Yani ayrılırsam yada ayırısanız kendi yoluma giderim. Ama hatalarınız varsa söylerim
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! : Oynuyorum cunku vakit geçmiyor. Daha yeni bir sunucu kapattım. Bundan dolayı yetkili olmadan boşda duramıyorum.
Skypeden iletişime geçilmiştir.
[Adınız] : Arda
[Nerelisiniz] : Hatay
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] : 10 üzerinden 8,9
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] : Yetkili olabilir ama builderligimde iyi siz ne yapmak isterseniz
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] : Minecrafta 3 sndir severlerle uğraşıyorum iyi çocuğum dediğinizin dışına çıkmam zaten birlikte takıldıkca beni tanırsınız
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : Belli bir şey yok seviyorum böle isilerle takılmayı seviyorum ve iyide biliyorum
[Sabırsız birimisiniz] : Hayır tabikide sabırsiz olmamı gerektiren birsey yok
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : Hıcbirsey çünkü bir kötülüğümü görmüşsünüzdür atmışsınızdır ve ben bir şey yapmam çıkar giderim
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! : Minecraft sevdiğim oyun zaman geçiyoriyorum sizin aranızda bulunmam benim için bir zevk olacaktır çünkü böle bir aileye girmeyi çok seviyorum ve inanıyorum kide sizinle iyi zaman geçircez
Almayı düşünürseniz Skypem : arda6081
Facebook : Çağan Arda Kose
İletişim bilgilerimizden skype adresimizi ekleyip bize ulaşınız.

LuciaLittle

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
[Adınız] :Güray
[Yaşınız] :15
[Nerelisiniz] : Bulgaristan
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] : 5 (kimsenin 10 değildir benimde komut bilgim yüzlerce komut arasından bukadar)
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] : Moderator yada rehber
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] : Duygusal ve sakin biriyim bu özelliğimden nefret etmekle birlikte aşırı sakinim
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : Moderator olmaktan keyif alırım neden bilmiyorum moderator olursam genelde rehber görevi görürüm oyunculara komut konusunda yardım ederim beni aşan konularda size yönlendiririm hilelerle ilgilenirim serverin düzenini sağlamaya calısırım
[Sabırsız birimisiniz] : Biraz fakat sabırlı olmam gerekirsede olurum
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : Açıkcası üzülürüm bir işimden kovulmak beni üzer duygusal biriyim ama o serveri lav kaplayıp çökerten kişilerden olmak istemem çünkü arkamdan edilen beddua ve küfürleri kaldıramayabilirim :p
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! :Minecraftı zaman geçirmekiçin oynuyorum zaman zaman oynayan kitle beni üzsede oldukça zevkli bir oyun sizin sunucuda oynamak isterim çünkü konu tasarımından anlaşıldıgı üzere güzel ve tecrübeli kişilerden oluşan bir kadroda yer alacağımı düşünüyorum
Skype Gry-Shn

Emre3551

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
[Adınız] :Emre
[Yaşınız] :16
[Nerelisiniz] :İzmir
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] :8
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] :Yetkili
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] :16 Yaşındayım Ve Anketörlük Yapıyorum(Türk Telekom)
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] :Yetkili Olan Mevki İlk Önce Sabır Ve Sorumluluk Gerektirir Ve Kişinin İstemesi Gerekir
[Sabırsız birimisiniz] :Hayır Tabikide
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] :Haksız Yere Atıldıysam 1 Kere Daha Konuşmayı Denerim Olmadı Skypeden Engeller Birdahada Görüşmem.
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! :iş Vakitlerim Dışında Zaman Geçircek Ve Sıkıcı Olmuyan Bir Oyun Minecraft Server'de Yetkili Olmak İstiyorum
gmail: [email protected]
telefon:Gerekirse Veririm

Lqiste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
[Adınız] : Atilla
[Nerelisiniz] : İstanbul, Aslen Trabzon
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] : 10/8
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] : Canlı Destek
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] : Cana yakın,Eğlenceli,espirili ve 9. sınıf öğrenciyim detayları skypeden verebilirim
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : Oyuncular Sitedeki sorunları veya oyundaki sorunları Canlı destek tarafından bildirilmesi ve Online Yardım almaları
[Sabırsız birimisiniz] : Çok sabırlı biriyimdir
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : tabii ki sonucunuzda devam ederim fakat orada aşşalanmak gibi sıkıntılar olursa sonucuyu bırabilirim
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! : Minecraftı arkdaşım tarafından 4+ yıl önce öğrendim, eğlencesine sonrasında bağımlısı gibi bir şey oldu bırakmakta istemem ilerdeki zamanlardada server açma ihtimalimde var, Aslında ben hep canlı destek çalışan biri olmak istemişimdir ve inşallah uygun görünüp sizlere yardımcı olurum

Surpire

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
[Adınız] :Ensar
[Yaşınız] :17
[Nerelisiniz] :Ankara Aslen Gümüşhane
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] :9.5
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] :Usta Rehber
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] :Adım Ensar 5 Yıldır Minecraft Oynuyorum.Kaliteli Sunucularda Kaliteli Rehberlik Yapıyorum Daima Aktifim.
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] :oyunculara Saygılı Sevgili Gerektiğinde sorularını doğru bir şekilde yanıtlamalıyım bu sayede Hemn Oyuncu Kazanırız Hemde Sunucu Tutulmuş Olur.
[Sabırsız birimisiniz] :Gayet Sabırlı Bir İnsanım. Ama Damarıma Basarlarsa :)
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : Tanıştığımıza Memnun Oldum.Hakkınızı Helal Edin.Birlikte Güzel Vakit Geçirdik derim ve bir işlem uygulamam.
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir]Sunucunun Tutulmasını ve Kendimi Tanıtmayı Hedefliyorum.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
#GÜNCELLEME :
Başvurularınızı skype adresimizden yapınız.
Açığız hepinizle konuşuyoruz..

wernawerf

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
[Adınız] : onur
[Nerelisiniz] : ağrı
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] : 9.5
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] : canlı destek veya plugıner ıkısınıde yapabılıyorum
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] : neselıyım sıcak kanlıyım durustum cana yakınım daha fazla bılgıyı skaypeden verebılırım
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : oyunculuarın sorunlarını çözmek // ısteklerını degerlendırmek ve bunu sunucu sahıbıne ılettırmek
[Sabırsız birimisiniz] : hayır
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : hıc bır ıslem uygulamam normal bır oyuncu gıbı oynarım
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! minecrafta 5 sene once basladım 2 sene oynadım 1 yıl ara verdım yenıden basladım ve bagımlılık yaptı durust temız saygılı neselı bır ekip ortamı ve oyuncuları unutmuyoruz
skaype: wernawer offical

iPawnNoobZ

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
[Adınız] : Batuhankubat
[Nerelisiniz] : elazığ
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] : mimar
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] : Merhaba Ben batuhan kubat Benim yönettim 5 server vardı Hepside bazı nedenlerden dolayı Yani server yönettmekte başarılıyım
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : mimar mevkinde oynayacağım için sizin isteğine bağlıdır ör : Spawn lobi filan Siz isterseniz ben oraya hub bile yaparım Yanı mevkimim sorumluluğu Mimar Yapı yapmak
[Sabırsız birimisiniz] : sabırlıyım
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : hiçbir şey sunucuda oynarım hala (banlamassanız)
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! : Minecraft Güzel Vakit geçirilmesi iyi diye bir oynuyorum yetkili olmak benim için mutluluk olur

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
[Adınız] :Ensar
[Yaşınız] :17
[Nerelisiniz] :Ankara Aslen Gümüşhane
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] :9.5
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] :Usta Rehber
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] :Adım Ensar 5 Yıldır Minecraft Oynuyorum.Kaliteli Sunucularda Kaliteli Rehberlik Yapıyorum Daima Aktifim.
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] :oyunculara Saygılı Sevgili Gerektiğinde sorularını doğru bir şekilde yanıtlamalıyım bu sayede Hemn Oyuncu Kazanırız Hemde Sunucu Tutulmuş Olur.
[Sabırsız birimisiniz] :Gayet Sabırlı Bir İnsanım. Ama Damarıma Basarlarsa :)
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : Tanıştığımıza Memnun Oldum.Hakkınızı Helal Edin.Birlikte Güzel Vakit Geçirdik derim ve bir işlem uygulamam.
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir]Sunucunun Tutulmasını ve Kendimi Tanıtmayı Hedefliyorum.
Skypeden iletişime geçiniz.

yunusemrekabak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
[Adınız] :yunus
[Yaşınız] :15
[Nerelisiniz] :Giresun
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] :9
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] :moderatör
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] :iyi huyluyumdur küfretmeyi sevmem küfrettirmemmde yani hoşgörülüyüm
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] :3.parti yazılımları serverimizden uzak tutmak ve server içinde düzeni sağlamak
[Sabırsız birimisiniz] :hayır sabırlı bir insanımdır
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : herkes gibi üzülürüm kısmet böyleymiş derim
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! :minecraft ı ingilizcemi geliştirmek için ve eğlendiim için oynuyorum sunucuda yetkili olmak benim için oyuncularla aynı değere sahip olmayı ifade edecektir

Son düzenleme: