Sizce AKK Kaldırılınca Fazla Para Alınabilir mi?

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
AKK kaldırılınca para kesinlikle fazla alınır bana göre.

Ve şuandaki internettende hiç memnun değilim.Bir cüce niye 3mbit hız ve 0,40 upload sevsinki ?

-Gloin

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sağlayıcına göre değişir diye düşünüyorum. Uydunet daha şimdiden alacağını belirtmişti diye hatırlıyorum.

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Merhaba, AKK kalktığında tahminen şunlar yaşanacak ki Superonline başladı bu işe
ADSL gibi düşük internet hızı tamamen kalkacak ve Fiber, Hiper gibi üst düzey hıza sahip paketler geçecektir. Aşağıda bahsettiğim paket bunun bir örneğidir.
25Mbps AKK'siz paket 89TL gibi bir teklif sunuyor hemen akın edin sizler için iyi bir fırsat
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Vallahi Ne Desem Bilemedim :S
Bak Bak Allta Cevap
"
AKK nedir? ve İnternet hızı ne kadar yavaşlıyor?
Bu sorunun cevabı henüz bir kaç yıl öncesine kadar kullanıcılar için oldukça üzücüydü. İnternet hızınız ne kadar yüksek olursa olsun, Adil Kullanım Kotasına ulaştığınız takdirde hızınız 1 Mbps gibi ilkel bir hıza düşürülüyordu.

Fakat hükumet tarafından yapılan düzenlemeler ile bu konuda iyileştirilmeler yapıldı ve şu an internet hızı en fazla 3 Mbps seviyesine kadar düşürülebiliyor.
" Benim İnternetim En Fazla 1 Mbps En Az 10 kbps ps lerden anlamam :( ama şunu iyi biliyorum ki akk iyi bir şey ama Kanyak *************** Ve Bayağı Yalancı Detaylara Bakmadım Copy - Paste Yanlış sa Düzeltiniz. Kendi İntimi de Yazdım Allaha Emanet Hadi Hoşçakalın <3
Hükümet tarafından 3 Mbit'e düşürülmesi birkaç yıl önceydi. Geçtiğimiz aylarda ne kadar hızlı internet kullanıyorsan akk aşıldığında da o kadar hızlı internet kullanırsın.

Örnek vermek gerekirse:
16 Mbit internet kullanıyorsan akn sonrası 5 Mbit,
24 Mbit internet kullanıyorsan akn sonrası 8 Mbit
şeklinde internet hızınız değişmektedir.

DİKKAT: DEĞERLER KESİN DEĞİLDİR, YALNIZCA ÖRNEKTİR.

Merhaba, AKK kalktığında tahminen şunlar yaşanacak ki Superonline başladı bu işe
ADSL gibi düşük internet hızı tamamen kalkacak ve Fiber, Hiper gibi üst düzey hıza sahip paketler geçecektir. Aşağıda bahsettiğim paket bunun bir örneğidir.
25Mbps AKK'siz paket 89TL gibi bir teklif sunuyor hemen akın edin sizler için iyi bir fırsat
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Keşke o interneti alabilmek için altyapımız olabilseydi. 16 Mbit üstünde bir paket aldığımız halde yok o paketi yapamıyoruz diye düşük paket verdiler bize. Şikayet ettiğimizde ise o paketi altyapınız desteklemiyor dediler. Normalde altyapımız destekliyordu ve alırken de bize hiçbir bilgi verilmemişti. Superonline da TTnet'e benzemeye başladı.

Ve şuanda 500 kbit'in üstünde internet hızı alamıyorum.

BU MESAJ DÜZENLENMİŞTİR: İnternet hız sorunu düzeldi, sebep ev içindeki kablodan kaynaklanıyormuş.

Son düzenleme:

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Keşke o interneti alabilmek için altyapımız olabilseydi. 16 Mbit üstünde bir paket aldığımız halde yok o paketi yapamıyoruz diye düşük paket verdiler bize. Şikayet ettiğimizde ise o paketi altyapınız desteklemiyor dediler. Normalde altyapımız destekliyordu ve alırken de bize hiçbir bilgi verilmemişti. Superonline da TTnet'e benzemeye başladı. Ve şuanda 500 kbit'in üstünde internet hızı alamıyorum.
Hocam imkanınız varsa alt yapı döşenmesi halinde tüm masrafları üstleneceğinizi söyleyin yaramaz çocuk gibi 4-5 günde bağlıyorlar alt yapıyı.

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hojam AKK olayına noktayı koymak istiyorum.

AKK'li eski paketler devam edecek. İsteyen onu kullanabilecek.
AKK'li paketlerin yanına AKK'siz paketler eklenecek
AKK'siz kotalı paket eklenecek.

Kimse sizin imzanız olmadan paketinizi değiştiremez. Eğer şubeye gitmezseniz size "uzatalım mı" diye telefon gelir. Evet dersiniz paketiniz uzatılır.

Ama ilerde "Paketiniz bitmiştir, Şubeye gelin yeni pakete geçin." derse onu bilemem.

Bu arada adil kullanım kotasını destekliyorum.
Adı üstünde "ADİL" Sen interneti 400gb internet kullanıyorsun diye benim kullandığım 25 gb internetim niye yavaşlasın ki ?
Gerekli altyapıyı halletmek onların görevi değil mi ?
Ayda 80tl ödüyoruz bir internete ?