BlazeCraft şikayet mesajım

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Yaptıkları saygısızlığa bakar mısınız ?
Küfürler, Argolar havada uçuşuyor !
Lütfen bu arkadaşların sunucularında oynamayınız !
2017-06-09_17.50.20.png
Hocam bence asistan ve featherboardı kaldırmalısınız.
Oyuncularınızı hak etmiyorsunuz.
İyi günler ! İyi forumlar!
Asistan sistemi TimeZoneTR'ye ait bir sistemdir kendi sistemlerinizi kullanın lütfen !
@ogulcan2

Devam ediyor beyefendi :)
2017-06-09_18.02.24.png
Attığı bana bakar mısınız ?
2017-06-09_18.12.44.png

Bilmediği şeyleri de oyuncularına soruyor hatta
IMG_09062017_181116_0.png
Daha sonra da yine IP Ban atıyor
IMG_09062017_181507_0.png

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Türk serverlerini çözemedin mi?Türk serverlerinin çoğu kötü ama tabii ki aralarında istisnalar var.Şuana kadar birçok server geçti bunlardan sadece çok azı kaliteliydi.

Son düzenleme:

BlazeNetwork

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
3
BlazeCraft adlı sunucunun ipsini özelden verebilirmisiniz bizim sunucu isminde sunucu açmışlar haddini bildirelim skype adresim : burakcankubat_1

ogulcan2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@BlazeNetwork burdayım haddimi bildir lütfen-.. bekliyorum ddos'mu atıcan :D serverinden haberim bile yoktu o zaman benim ismimle aynı isimde olan insanlara haddini bildirmeliyim değilmi?
@BlazeNetwork haddimi bildirmeni bekliyorum BUYUR ıp BlazeCraft.nitrado.net

Neyse konuyu açan arkadaşa bir kaç lafım var bu tür arkadaşlarla uğraşıp onun seviyesine düşmek rezilliktir herşeyi anlatmayıp sadece küfür resimleri falan üzülüyorum böyleleri için yazık onlara. KISKANÇ OLUYOR GENELDE HEPSİ

ogulcan2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@HeroTR743 Hak edene küfür edilir sen alın terinle bu küfürü almaya hak kazandın baya çabalıyordun ama.

MeteTezcan

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Arkaqdaşlar sw çok iyi saygısızlık sıfır rehberler iş başında gelip inanmıyosanız side görün sw çok iyi bazı yalancıların lafına inanmayın!

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
"Asistan sistemi TimeZoneTR'ye ait bir sistemdir" derken ?
Hocam sohbete selam verdiğimizde vs. yetkili birilerinin isimleriyle (UmutBey) Selamı alıyor asistan mute yazdığımızda mute atıyor vs. yaklaşık 4 aydır geliştirdiğimiz bir sistem.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@BlazeNetwork burdayım haddimi bildir lütfen-.. bekliyorum ddos'mu atıcan :D serverinden haberim bile yoktu o zaman benim ismimle aynı isimde olan insanlara haddini bildirmeliyim değilmi?
@BlazeNetwork haddimi bildirmeni bekliyorum BUYUR ıp BlazeCraft.nitrado.net

Neyse konuyu açan arkadaşa bir kaç lafım var bu tür arkadaşlarla uğraşıp onun seviyesine düşmek rezilliktir herşeyi anlatmayıp sadece küfür resimleri falan üzülüyorum böyleleri için yazık onlara. KISKANÇ OLUYOR GENELDE HEPSİ
Bir dakika, ben bir şeyi anlamadım. Yani küfür ediyorsun, seni uyaran oyuncuya da küfür ediyorsun, sonra onu banlıyorsun, şimdi de gelip "kıskanç oluyor genelde hepsi" mi diyorsun? Yani insanlık denen şeyi biraz alsaydın bari.