İlk tasarımın olduğu şüphesiz belli fakat daha iyi yerlere geleceğin de belli. Başarılarının devamını diliyorumGüzel yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar ilk deneyimim sizin sayenizde.
Daha iyi olacağım saygılarımla.
Çok teşekkür ederim sizler gibi kötü yorum yerine hatalarını söyleyip yardımcı olan arkadaşlarım olduğu sürece sırtım yere gelmez çok sağ olun.İlk tasarımın olduğu şüphesiz belli fakat daha iyi yerlere geleceğin de belli. Başarılarının devamını diliyorum![]()
Bu arada bir şey sormak istiyorum, sen askerin arka planını silgi ile mi sildin? Gördüğüm kadarı ile silgi ile silmişsin, onu daha da kolaylaştıran bir alet var Photoshop'da, internette ufak bir arama yaparak bulabilirsin. Bu şekilde hem zamandan kazanırsın hemde askerin kenarında o silgi lekeleri kalmaz.Çok teşekkür ederim sizler gibi kötü yorum yerine hatalarını söyleyip yardımcı olan arkadaşlarım olduğu sürece sırtım yere gelmez çok sağ olun.
İnternette aynısının png hali mevcut.Bu arada bir şey sormak istiyorum, sen askerin arka planını silgi ile mi sildin? Gördüğüm kadarı ile silgi ile silmişsin, onu daha da kolaylaştıran bir alet var Photoshop'da, internette ufak bir arama yaparak bulabilirsin. Bu şekilde hem zamandan kazanırsın hemde askerin kenarında o silgi lekeleri kalmaz.
Her zaman internette bulamayacağımız için arkadaş bilgilensin istedim.İnternette aynısının png hali mevcut.