Böyle düşünmenize çok sevindik! Çoooooooooooooook yakında açılıyoruz.Siz muhteşem bir sunucusunuz The walking dead fanı biriyim özellikle geleceğim![]()
Acaba bu gün içeresin de açılır mı yoksa yarına mı kalır ?Böyle düşünmenize çok sevindik! Çoooooooooooooook yakında açılıyoruz.
şu an her şey tamamlandı. Kontrolleri yapıyoruz...Acaba bu gün içeresin de açılır mı yoksa yarına mı kalır ?
Her şey bitti. Kontrolleri yapıyoruz...Konu Tasarımınız cok güzel swye aynı şeyi deyimiyorum ama güzele benziyo umarım erkan zamanda
acılır
İki temada da oldukça güzel gözüküyor. Sizde ne sorun var anlamıyorum.Ben dahil forumdaki çoğu kişi forumun Minecraft temasını kullanıyor. O yüzden konu tasarımı oldukça kötü gözüküyor. Düzeltmelisin.
İki temada da oldukça güzel gözüküyor. Sizde ne sorun var anlamıyorum.
Bana o kadar beyaz gözükmüyor. Beyaz olan yerler iç kısımlarda.Fazla beyaz.
Teşekkür ederiz. Sunucumuzda harika. Hatta şöyle diyeyim kontroller bitti. YARIN AÇILIYORUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Konu düzeni muhteşem,server da açıldıktan sonra görücez ama böyle bir konunun serverıda kesinlikle iyi olur![]()
Şunu belirteyim şuanda Burak ile gayet aktifiz ve yetkili ihtiyacı yok. Daha kimseyi tanımadan yetkili alımı riskine giremeyiz. Sonuçta alım konularına nasıl üyelerin mesaj attığı malum.Alım varsa sunucuzda yetkili olmak isterim tabi alım varsa![]()