-. / ----- / - / .---- / .-- / ....- / -. / - / -.-- / ----- / ...-- / ..--- / -.. / --- / - / --. / .-
Vay adam akıllı çıktı be. İyi şanslar.Şu anda bulabildiklerim xbugra13 ve smrgrrl18 dosyaları oldu, devam ediyorum
smrgrrl18 dosyasında chatodai.mp3 adında bir ses dosyası buldum dıt sesi çalıyor ve ekran titriyor bu ses aralığı bir artıp bir azalıyor. (Mors alfabesi).
Yine smrgrrl18 dosyasında bir davetliler.txt metin dosyası buldum içinde bir isim listesi var liste şu şekilde;
Halim Aral
İzlem Ardıç
Ayla Baytın
Hüner Berk
Buse Gizem Berker
Pekin Boz
Özgür Ciddi
Ezgin Dallı
Ilgaz Eşe
Tevfik İnal
Mors alfabesini dinledim ve şöyle bir şey çıktı ortaya;
Daha sonra bu kodları çevirerek şöyle bir şifre n0t1w4nty032 dot ga buldum, bu şifreyede . eklediğimizde bir domain oluşuyor. Bu websitesindede bir şifre var. Devam ediyorum...Kod:-. / ----- / - / .---- / .-- / ....- / -. / - / -.-- / ----- / ...-- / ..--- / -.. / --- / - / --. / .-
Şu anda bulabildiklerim xbugra13 ve smrgrrl18 dosyaları oldu, devam ediyorum
smrgrrl18 dosyasında chatodai.mp3 adında bir ses dosyası buldum dıt sesi çalıyor ve ekran titriyor bu ses aralığı bir artıp bir azalıyor. (Mors alfabesi).
Yine smrgrrl18 dosyasında bir davetliler.txt metin dosyası buldum içinde bir isim listesi var liste şu şekilde;
Halim Aral
İzlem Ardıç
Ayla Baytın
Hüner Berk
Buse Gizem Berker
Pekin Boz
Özgür Ciddi
Ezgin Dallı
Ilgaz Eşe
Tevfik İnal
Mors alfabesini dinledim ve şöyle bir şey çıktı ortaya;
Daha sonra bu kodları çevirerek şöyle bir şifre n0t1w4nty032 dot ga buldum, bu şifreyede . eklediğimizde bir domain oluşuyor. Bu websitesindede bir şifre var. Devam ediyorum...Kod:-. / ----- / - / .---- / .-- / ....- / -. / - / -.-- / ----- / ...-- / ..--- / -.. / --- / - / --. / .-
Abi hacker mısın naptın xDLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Bu sitede çıkan şifreyi Vigenere Cipher şifreleme methoduyla yaniLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bu site ile çözdüm, sitede KEY bölümüne en başta verdiğim siteyi yazdım ve DECRYPT VIGENERE butonuna tıkladım site bana "too early" cevabını verdi.