Çok garip bir site buldum

serkang

trapstar
En iyi cevaplar
0
Site ya hiçbir amaca hizmet etmiyor yada çok güze sübliminal mesaj veriyor.(Mesaj veriyorsa da anlamıyorum :D)

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Bu ney lo

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HKNGLGN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Şu anda bulabildiklerim xbugra13 ve smrgrrl18 dosyaları oldu, devam ediyorum ^_^
smrgrrl18 dosyasında chatodai.mp3 adında bir ses dosyası buldum dıt sesi çalıyor ve ekran titriyor bu ses aralığı bir artıp bir azalıyor. (Mors alfabesi).
Yine smrgrrl18 dosyasında bir davetliler.txt metin dosyası buldum içinde bir isim listesi var liste şu şekilde;
Halim Aral
İzlem Ardıç
Ayla Baytın
Hüner Berk
Buse Gizem Berker
Pekin Boz
Özgür Ciddi
Ezgin Dallı
Ilgaz Eşe
Tevfik İnal

Mors alfabesini dinledim ve şöyle bir şey çıktı ortaya;
Kod:
-. / ----- / -  / .---- / .-- / ....- / -. / - / -.-- / ----- / ...-- / ..--- / -.. / --- / - / --. / .-
Daha sonra bu kodları çevirerek şöyle bir şifre n0t1w4nty032 dot ga buldum, bu şifreyede . eklediğimizde bir domain oluşuyor. Bu websitesindede bir şifre var. Devam ediyorum...

Son düzenleme:

VAEHA225

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Şu anda bulabildiklerim xbugra13 ve smrgrrl18 dosyaları oldu, devam ediyorum ^_^
smrgrrl18 dosyasında chatodai.mp3 adında bir ses dosyası buldum dıt sesi çalıyor ve ekran titriyor bu ses aralığı bir artıp bir azalıyor. (Mors alfabesi).
Yine smrgrrl18 dosyasında bir davetliler.txt metin dosyası buldum içinde bir isim listesi var liste şu şekilde;
Halim Aral
İzlem Ardıç
Ayla Baytın
Hüner Berk
Buse Gizem Berker
Pekin Boz
Özgür Ciddi
Ezgin Dallı
Ilgaz Eşe
Tevfik İnal

Kod:
-. / ----- / -  / .---- / .-- / ....- / -. / - / -.-- / ----- / ...-- / ..--- / -.. / --- / - / --. / .-
Daha sonra bu kodları çevirerek şöyle bir şifre n0t1w4nty032 dot ga buldum, bu şifreyede . eklediğimizde bir domain oluşuyor. Bu websitesindede bir şifre var. Devam ediyorum...
Vay adam akıllı çıktı be. İyi şanslar.

HKNGLGN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu sitede çıkan şifreyi Vigenere Cipher şifreleme methoduyla yani
bu site ile çözdüm, sitede KEY bölümüne en başta verdiğim siteyi yazdım ve DECRYPT VIGENERE butonuna tıkladım site bana "too early" cevabını verdi.

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
o-neydi-giz-capsi-5.png

Okuduktan sonra ki halim.

Son düzenleme:

Yardozex02

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Halim Aral
İzlem Ardıç
Ayla Baytın
Hüner Berk
Buse Gizem Berker
Pekin Boz
Özgür Ciddi
Ezgin Dallı
Ilgaz Eşe
Tevfik İnal

Kod:
Bu sitede çıkan şifreyi Vigenere Cipher şifreleme methoduyla yani
bu site ile çözdüm, sitede KEY bölümüne en başta verdiğim siteyi yazdım ve DECRYPT VIGENERE butonuna tıkladım site bana "too early" cevabını verdi.
Abi hacker mısın naptın xD