Merhaba arkadaşlar. Bayağıdır foruma girmiyordum bunu girmek için geldim. Belki daha sonra cevaplara bakmak için de girerim.
Şu yaz tatilinizi bomboş geçirmeyin size resmen 3 bomboş ay veriliyor. Bu 3 ayda bir sürü şey yapabilirsiniz.
1- Müziğe ilginiz varsa herhangi bir enstrüman çalmayı öğrenebilirsiniz.
Müziğe ilginiz varsa durmayın, öğrenin. Civarda kurs varsa gidin fakat kendiniz evde de öğrenebilirsiniz.
2- Yazılım öğrenebilirsiniz.
Öncelikle, Skript dediğimiz şeyin çok basit olduğunu bilin. Kendi sunucunuz varsa kesinlikle öğrenmelisiniz zaten.
Kendi sunucunuz yoksa bile belki kendinizi çok geliştirirseniz başka sunuculara para ile Skript bile satabilirsiniz.
Ve Skript bu işin başlangıcının başlangıcıdır. Daha sonra kendinizi daha da ilerleterek yazılımla bir sürü program yazacak hale gelebilirsiniz, kim bilir. (Skript'den Java'ya atlamayın sakın)
(Bir zamanlar ben de sizin gibi Skripterdım fakat sonra dizime bir ok yedim
)
(Şu kanala bir bakın:
3- Tatile düzgün bir yere gidin.
Paranız varsa Antalya'ya gidip boş boş yüzüp Rus kadın düşürmeye çalışmayın arkadaşlar. Size Çanakkale ve İstanbul öneriyorum.
Özellikle Çanakkale'de hem Birinci Dünya Savaşı ile ilgili bir sürü şey öğrenebilir hem de antik kentleri gezebilirsiniz.
Binlerce yıl önce insanların yürüdüğü yoldan geçmek çok güzel bir şey.
4- Hikaye, senaryo, şiir vesaire yazın.
Beceriniz varsa üstünde durup geliştirin arkadaşlar.
5- Photoshop öğrenin ya da çiziminizi geliştirin.
Aynı şekilde.
6- Bunların hiç birisini yapamıyorsanız çalışın.
Size sanayiye girin demiyorum. Eğer yaşınız 13 veya 13'den büyükse çok rahat bir şekilde bakkalda çalışabilir ya da garsonluk gibi bir şey yapabilirsiniz. Bu sizi sosyal olarak geliştirir ve ayrıca kazandığınız parayla istediğinizi yapabilirsiniz.
(Arbeit Macht Frei)
Extra: Kitap okuyun ve film izleyin
Bunu açıklamayacağım
Listeyi isteyen devam ettirebilir. Hayatı oyun-anime-LoL'den ibaret olan arkadaşlara diyorum özellikle.
Şu yaz tatilinizi bomboş geçirmeyin size resmen 3 bomboş ay veriliyor. Bu 3 ayda bir sürü şey yapabilirsiniz.
1- Müziğe ilginiz varsa herhangi bir enstrüman çalmayı öğrenebilirsiniz.
Müziğe ilginiz varsa durmayın, öğrenin. Civarda kurs varsa gidin fakat kendiniz evde de öğrenebilirsiniz.
2- Yazılım öğrenebilirsiniz.
Öncelikle, Skript dediğimiz şeyin çok basit olduğunu bilin. Kendi sunucunuz varsa kesinlikle öğrenmelisiniz zaten.
Kendi sunucunuz yoksa bile belki kendinizi çok geliştirirseniz başka sunuculara para ile Skript bile satabilirsiniz.
Ve Skript bu işin başlangıcının başlangıcıdır. Daha sonra kendinizi daha da ilerleterek yazılımla bir sürü program yazacak hale gelebilirsiniz, kim bilir. (Skript'den Java'ya atlamayın sakın)
(Bir zamanlar ben de sizin gibi Skripterdım fakat sonra dizime bir ok yedim
(Şu kanala bir bakın:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
)3- Tatile düzgün bir yere gidin.
Paranız varsa Antalya'ya gidip boş boş yüzüp Rus kadın düşürmeye çalışmayın arkadaşlar. Size Çanakkale ve İstanbul öneriyorum.
Özellikle Çanakkale'de hem Birinci Dünya Savaşı ile ilgili bir sürü şey öğrenebilir hem de antik kentleri gezebilirsiniz.
Binlerce yıl önce insanların yürüdüğü yoldan geçmek çok güzel bir şey.
4- Hikaye, senaryo, şiir vesaire yazın.
Beceriniz varsa üstünde durup geliştirin arkadaşlar.
5- Photoshop öğrenin ya da çiziminizi geliştirin.
Aynı şekilde.
6- Bunların hiç birisini yapamıyorsanız çalışın.
Size sanayiye girin demiyorum. Eğer yaşınız 13 veya 13'den büyükse çok rahat bir şekilde bakkalda çalışabilir ya da garsonluk gibi bir şey yapabilirsiniz. Bu sizi sosyal olarak geliştirir ve ayrıca kazandığınız parayla istediğinizi yapabilirsiniz.
(Arbeit Macht Frei)
Extra: Kitap okuyun ve film izleyin
Bunu açıklamayacağım
Listeyi isteyen devam ettirebilir. Hayatı oyun-anime-LoL'den ibaret olan arkadaşlara diyorum özellikle.
Son düzenleme: