VIP kiti için özel bir yetki varsa vip.kit gibi onu, birde vip kitinin eşyalarında ortak olan bir isim söyleyin örneğin VIP Kilic, VIP Bot gibi buradaki ortak isim örneğin VIP. Söylediklerimi yazarsanız bir eklenti yazabilirim.
Hepsinin ismi aynı olursa daha iyi olur ve son olarak edit eşya verdiklerine perm vs. veriyomusun edit.perm gibi öyle olursa grup kontrolü etmeden basitçe halledilir.hepsinin aynı isim olmasımı gerekiyor o zaman &4Edit_Kılıc bu şekilde olsun. oyuncular alamıcak
İsimlerinin aynı olması için mi (Bütün edit eşyalarda ortak olan bir isim söylemen gerekicek), yoksa perm için mi (Perm vermiyorsan bana kullandığın grup eklentisini söyle GroupManager vs.)hmmm öyle olmasa çok iyi olur ama zorundaysak yapabiliriz ama olmasa çok çok iyi olur
GroupManager'da oyuncu grubunun ismi nedir? Oyuncu mu?perm için GroupManager kullanıyorum
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Buyur bitirdim, eklenti mantığı şöyle oyuncu bir eşya almaya çalıştığında eğer almaya çalıştığı eşya &4Edit ismini içeriyorsa ve grubu Oyuncu ise almayı engelliyor. Test etmedim problem çıkarsa yaz.
Video kullanılmıyor diyor, hatayı daha ayrıntılı şekilde yazarsan düzeltirim.birde eger bu hatayı düzeltirsen GroupManager da vip ultravip megavip legendvip de var onlarıda eklermisin allah senden razı olsun ne olursa olsun uğraştın çok saol
arkadaşım beni öldürüyor kılıç yere düşüyor ve alıyorVideo kullanılmıyor diyor, hatayı daha ayrıntılı şekilde yazarsan düzeltirim.