Minecraft Belirli İtemin Düşmemesi

karakasen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben şimdi serverimde kit lerin düşmesini istemiyorum mesela adam vip kiti alıyor ölüyor başkası alıyor itemleri ben bunun olmasını istemiyorum ama sadece vip kiti mesela yardımcı olanlar şimdiden saolun

HKNGLGN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
VIP kiti için özel bir yetki varsa vip.kit gibi onu, birde vip kitinin eşyalarında ortak olan bir isim söyleyin örneğin VIP Kilic, VIP Bot gibi buradaki ortak isim örneğin VIP. Söylediklerimi yazarsanız bir eklenti yazabilirim.

karakasen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben kiti örnek olarak yazdım serverimde edit item tarzı kılıçlar yapıyorum ama bunlar gerçek para ile satılacak mesela Ejder Kılıcı olsun bunu eklenti yapabilirmisin

ben kiti örnek olarak yazdım serverimde edit item tarzı kılıçlar yapıyorum ama bunlar gerçek para ile satılacak mesela Ejder Kılıcı olsun bunu eklenti yapabilirmisin
VIP kiti için özel bir yetki varsa vip.kit gibi onu, birde vip kitinin eşyalarında ortak olan bir isim söyleyin örneğin VIP Kilic, VIP Bot gibi buradaki ortak isim örneğin VIP. Söylediklerimi yazarsanız bir eklenti yazabilirim.

HKNGLGN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
İlk başta dediğim gibi bu edit eşyalar için hepsinde ortak olan bir renk veya isim lazım ... Kılıcı gibi ve bir kişi ... Kılıcı ile öldüğünde kimler o kılıcı alamayacak onuda yaz.

karakasen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hepsinin aynı isim olmasımı gerekiyor o zaman &4Edit_Kılıc bu şekilde olsun. oyuncular alamıcak

HKNGLGN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
hepsinin aynı isim olmasımı gerekiyor o zaman &4Edit_Kılıc bu şekilde olsun. oyuncular alamıcak
Hepsinin ismi aynı olursa daha iyi olur ve son olarak edit eşya verdiklerine perm vs. veriyomusun edit.perm gibi öyle olursa grup kontrolü etmeden basitçe halledilir.

karakasen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hmmm öyle olmasa çok iyi olur ama zorundaysak yapabiliriz ama olmasa çok çok iyi olur

HKNGLGN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
hmmm öyle olmasa çok iyi olur ama zorundaysak yapabiliriz ama olmasa çok çok iyi olur
İsimlerinin aynı olması için mi (Bütün edit eşyalarda ortak olan bir isim söylemen gerekicek), yoksa perm için mi (Perm vermiyorsan bana kullandığın grup eklentisini söyle GroupManager vs.)

karakasen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buyur bitirdim, eklenti mantığı şöyle oyuncu bir eşya almaya çalıştığında eğer almaya çalıştığı eşya &4Edit ismini içeriyorsa ve grubu Oyuncu ise almayı engelliyor. Test etmedim problem çıkarsa yaz.
birde eger bu hatayı düzeltirsen GroupManager da vip ultravip megavip legendvip de var onlarıda eklermisin allah senden razı olsun ne olursa olsun uğraştın çok saol