:3 Olursa 10+ yorum net [:3]işte bu ":3" emojisinin gücü
birde need for speed unfer ground 2 dimi :3Herkese yorumlarından ötürü teşekkürler :3
the power of ":3" is really powerfull, but no problem i can handle this xd
şaka bir yana önerdiğiniz oyunların geneli kendi kategorisinde oldukça hoştur eminim ki fakat dediğim gibi benim ilgimi çeken biraz daha farklı şeyler.. sizin önerdiğiniz bir kaç oyunun da serisine başlarım fakat şimdilik düşüncem "Mogeko Castle" veya "The Count Lucanor" serileridir. Tek sıkıntım ingilizcemin çevirmeye yeteceğinden emin olmamam :3
birde need for speed unfer ground 2 dimi :3Herkese yorumlarından ötürü teşekkürler :3
the power of ":3" is really powerfull, but no problem i can handle this xd
şaka bir yana önerdiğiniz oyunların geneli kendi kategorisinde oldukça hoştur eminim ki fakat dediğim gibi benim ilgimi çeken biraz daha farklı şeyler.. sizin önerdiğiniz bir kaç oyunun da serisine başlarım fakat şimdilik düşüncem "Mogeko Castle" veya "The Count Lucanor" serileridir. Tek sıkıntım ingilizcemin çevirmeye yeteceğinden emin olmamam :3
Cidden iyi bir hikayesi olabilir diye düşünmedim değil .dbirde need for speed unfer ground 2 dimi :3
birde need for speed unfer ground 2 dimi :3
düşünmedimmi?Cidden iyi bir hikayesi olabilir diye düşünmedim değil .d
Horizon zero dawn iyi güzel , süper hatta da arkadaşın istediği biçimde değil pek.uncharted the last of us horizon zero dawn
Direk to the moon çekme fikri oldukça hoş. Zaten listemde vardı ama aklıma gelmedi işte çok teşekkürler ^^The Last of Us, The Walking Dead, The Last Guardian. Ama ben büyük tavsiyem To The Moon... Oyun seni aşırı ağlatacak güven bana...