BLAZE NETWORK | Türkiyede Açık Tek DayZ! | 1.8.X

Sunucumuz Nasıl?

• ***** ( Kusursuz )

• **** ( Mükemmel )

• *** ( Ortalama )

• ** ( Kötü )

• * ( Berbat )

• BONUS : İşte bu adamım. Beklediğim DayZ sunucusu!!

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Oyundaki adınız neydi sorabilir miyim? Evet bunları herkes söyledi ve düzelteceğiz. Açıkçası kendim sunucumda bana sıkıcı geldi bir an. Yeni sistemler yolda. En iyi sistemlerden biri ne yazık ki baş belası texture pack hatasından dolayı gelemiyor. Seslendirmeler hazır fakat çalınma riski yüzünden koyamıyoruz...
Oyundaki adım Minecraftplayer

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Umarım bunu düzeltebiliriz. Bir fikriniz var mı?
Az önce sunucuya girip biraz inceledim. Yapılar ve texturepack iyi göründü bana. Sistemler de iyi ancak eksikleri var. Oyunun zombi öldürüp hayatta kalmaktan başka pek bir amacı yok. En azından zombilerden altın felan düşseydi de para bakımından zengin olmaya çalışsaydık. Sunucu daha yeni olduğu için eksiklikleri olması normaldir, en kısa zamanda sunucuya daha çok şey eklemelisiniz diye düşünüyorum.
Yukarıdaki mesajımda belirttiğim gibi para sistemi eklenebilir oyuna. Parayla silah, yemek ve teçhizat alabilirsek daha iyi olur bence.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yukarıdaki mesajımda belirttiğim gibi para sistemi eklenebilir oyuna. Parayla silah, yemek ve teçhizat alabilirsek daha iyi olur bence.
Para değil Karne sistemi var. Karne para birimi desek daha iyi olur. The Last of Us'ta görmüştüm. Atölye ekleyeceğiz orada eşya craftlayabileceksiniz. Bazı şeyler için zombileri öldürüp malzeme düşürmeniz gerekiyor bu yüzden zombilerden kaçmak yerine artık onlara ateş etmek gerekecek.

Zombi barları ve insan barları olacak. Birini öldürdükçe barınız yükselecek ve barınızı doldurduğunuzda bir sonraki bara geçip hediye alacaksınız. Toplam 3'er bar olacak. Zombi ve insan barlarını tamamladığınızda özel bir bar açılacak. Bu bar ne olabilir düşünüyorum...

Seslendirme sistemi mesela koşarken "Ayaklarım su topladı be!" gibi sesler gelecek @ThtrkmN 'e bunun için teşekkür ederiz. Eğer Texture Pack olayını halledersem bu hemen gelebilir.

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Para değil Karne sistemi var. Karne para birimi desek daha iyi olur. The Last of Us'ta görmüştüm. Atölye ekleyeceğiz orada eşya craftlayabileceksiniz. Bazı şeyler için zombileri öldürüp malzeme düşürmeniz gerekiyor bu yüzden zombilerden kaçmak yerine artık onlara ateş etmek gerekecek.

Zombi barları ve insan barları olacak. Birini öldürdükçe barınız yükselecek ve barınızı doldurduğunuzda bir sonraki bara geçip hediye alacaksınız. Toplam 3'er bar olacak. Zombi ve insan barlarını tamamladığınızda özel bir bar açılacak. Bu bar ne olabilir düşünüyorum...

Seslendirme sistemi mesela koşarken "Ayaklarım su topladı be!" gibi sesler gelecek @ThtrkmN 'e bunun için teşekkür ederiz. Eğer Texture Pack olayını halledersem bu hemen gelebilir.
Eskiden açılmış bazı dayz sunucularında zombi barı; zombilerin size ne kadar yakın olduğunu göstermek için kullanılıyordu. Bunu da ekleyebilirseniz güzel olabilir.

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Sunucu başarılı olmuş. Girdim oynadım biraz. Ama dayz sevmediğim için çıkmam pek sürmedi. yinede başarılı bir sunucu. inşallah istediğiniz yerlere ulaşırsınız.

obvisian

Marangoz
En iyi cevaplar
0
-Şu özellikler sunucuya getirebilirseniz çok güzel olur.
*Sağ üst köşede minimap ya da 9. slota sabit map
*Oyuna para ve pazar sistemi
*Oyuna araba getirilemeyeceği için ata binme özelliği
*M4A1 AWP G3 He Grenade gibi silah ve bombalar
Birde oyunda silahların damageleri çok mantıksız uziyle 3 vuruşta zombi keserken deagle de 6 vuruşta zombi ölüyor ve rakip veya zombi arasında 16 block sonrasında mermiler isabet etmemeye başlıyor ve bunları da düzeltirseniz oyun gerçekten de zevk verici olur.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
-Şu özellikler sunucuya getirebilirseniz çok güzel olur.
*Sağ üst köşede minimap ya da 9. slota sabit map
*Oyuna para ve pazar sistemi
*Oyuna araba getirilemeyeceği için ata binme özelliği
*M4A1 AWP G3 He Grenade gibi silah ve bombalar
Birde oyunda silahların damageleri çok mantıksız uziyle 3 vuruşta zombi keserken deagle de 6 vuruşta zombi ölüyor ve rakip veya zombi arasında 16 block sonrasında mermiler isabet etmemeye başlıyor ve bunları da düzeltirseniz oyun gerçekten de zevk verici olur.
Listeye aldım güncellemede getiririz. Teşekkürler!

* Duyuru

# Otomatik Texture Pack yükleme olayı halledilmiştir!
# Spawn ve haritada değişiklikler yapıldı.
# Bar sistemi geldi. Zombi ve insan öldürdükçe ona özel barlar yükselir ve seviye atlar.
seviye atladıkça artık ödüller kazanırsınız.
# Silahla ateş ederken artık çok düşük bir ihtimal ile kırılacak.

Xeronas

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak ne diyim sana, sunucuya hiçbir şekilde diyecek şey bulamıyorum.Kötü açıdanmı dersen, tabikide hayır.
Sunucunun mimarisi tam DayZ'a göre tasarlanmış cidden ne göz acıtan nede göz bırakan bir yapı yok ortada, tam yerinde en sevdiğim şekilde yapılmış bir sunucu.
Onun dışında konu tasarımı ve diğer eklentiler cidden hoşuma gitti, umarım bu kadar emeğin hakkını alabilirsin ki alabilirsin diyede düşünüyorum.
Başarılar diliyorum, umarım en iyi yerlere sunucu açtığımda kapışarak beraber geliriz.