Genel sohbet havasına dönüşmüş bir konu, :DD

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Spigottan bir plugin satın alıcağım fakat paypal türkiyede kapalı olduğu için ödememi yapamıyorum nasıl bu işlemi gerçekleştire bilirim?

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ABD PayPal hesabı açabiliyorsun dostum istersen anlatayım.
(Evet istersen anlatayım çünkü yazana kadar başkası cevap vermiş olurdu)

Son düzenleme:

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Türkiye Paypal sayfasına giriyorsun tamam mı, sonra sağ üstte giriş butonu var ona tıklıyorsun o sayfa açılınca linkte sonlarda "TR_TR" tarzı bir şey yazacak onu "EN_US" şeklinde yazıp enter'a basıyorsun sonra altta Sign Up butonu var oradan kaydolup kullanabilirsin.

Birde söylemeyi unutmuşum ortalarda TR diye bir şey yazacak onu US'a çevir yoksa olmuyor

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapacağınız işe töbestafurullah! Bu nedir arkadaş hiçbir şey satın alamıyoruz, ne kadar yararlı şey varsa onu yasaklarlar yakında youtubeyide yasaklar bunlar.. :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Başka bir ülkede PayPal hesabı açabilir miyim?

Kullanıcıların ikamet ettikleri ülkede PayPal hesabı oluşturmaları gerekmektedir. Başka ülkelerde ikamet eden müşterilerimiz PayPal hesaplarını kullanmaya devam edebilirler.
Böyle bir şey yazmışlar sanırım şu fatura adresi mevzusu.

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
olmuyor dediklerin us den yapıyorum direkt olarak tr ye atıyor :(
ortalarda bir yerde Location TR diye bir şey olacak o TR'yi US'ye çevir

"Herhangi bir sıkıntı çıkmaz çıkarsa da benim sorumluluğum" diyorsan VPN kullanabilirsin.
VPN kullanmak gerekli midir bilmem ama altı üstü hesap açıyorsun evine polislerin geleceğini sanmıyorum hem yasaklanmış bir site değil ki. Hem VPN gerekse bile VPN kullanıp bu tarz işler yapmak çok tehlikeli bir şey (tabii gerekli önlemleri aldıysan tehlikeli değil)
1.Flash Playeri kapatman lazım yoksa gerçek IP'in belli olur
2.JavaScript için de aynısı geçerli.
3.Kullandığın VPN Şirketinin veri kaydı(logs) tutmaması lazım yoksa Türkiye Devleti dilekçe gönderir onlarda senin IP'ni Türkiyeye verirler. (Avrupada bazı ülkelerde log tutmak yasak ama yine de sen bulaşma)
4.TOR kullanayım dersen TOR, Backdoor bırakıyor yani başkası senin IP'ni kullanabiliyor işlemediğin bir suçtan dolayı yargılanabilirsin (ama öğrendiğim kadarıyla bu işi yıllardır yapan adamların evine hiç polis gelmemiş öyle diyorlar.)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Sen en azından kartı alabilmişsin burada kartı da vermiyorlar. "İninal artık kullanılmıyor" , "o kart kaldırıldı bir daha bize gelmiyor" vb...
Skrill kullanıyordum bir ara ama pek güvenmediğim için bıraktım. Eğer bu ödeme yöntemini kabul ediyorlarsa bir bak derim.

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Problemi çözdüm, Nasıl çözdüğüm hakkında pek bilgi vermek istemiyorum konu kilitlene bilir.

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapacağınız işe töbestafurullah! Bu nedir arkadaş hiçbir şey satın alamıyoruz, ne kadar yararlı şey varsa onu yasaklarlar yakında youtubeyide yasaklar bunlar.. :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Devletimiz yasakladıklarını, ürettikleriyle kaldırdı. Hem de öyle bir kaldırdı ki. İninal Kartın sayesinde PayPal üzerinden alışveriş yapabiliyorsun. Ne güzel değil mi? CS:GO'yu da yasaklasalar daha iyi bir oyun çıkabilirdi ama yasaklamamalarına rağmen ondan daha iyi Grafiklere ve efektlere sahip olan (şuanlık PayToWin ve mekanizma hafif olsa da) Zula geldi. Dış ülkeler bizi hor görüp ambargolar uyguladı ve itip kaktı yıllarca Avrupa Birliği diye kandırdı. İyiki de kandırmış. Bak şu an kimilerinin korktuğu Almanya'yı İncirlikten atıyoruz. Kendi silahlarımızı üretiyoruz (bknz. IDEF 2017). Bu tür boş ağızlara çok sinirlenirim. Hele ki sizin gibi sanki geçmişi görmüşte şimdikilere laf atanlara. Bundan tam 10 yıl önce. Bırak bizim internetimiz, silahımız; suyumuz bile yoktu. Heryer çöptü. Çoluk çocuk yanlış yetiştiriliyor. Batı özentiliği altında.. Bknz. Amerika LGBT kanunu çıkardı diye "Medeniyet ve Çağdaşlık" ya ülkemizde de yürüyüş yapma peşindeler. Buna ben dahil kimsenin izin vereceğini sanmıyorum. Ama lütfen sanki 2000'lerden önceki Türkiye'yi görmüş gibi car car konuşmayın. Biz neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz, bildiriyoruz. Şimdi iyi forumlar!

Son düzenleme: