Sitesinde bazı sorunları da beraberinde getirebileceği bilgisi bulunmuyor muydu?ABD paypal hesabı açabiliyorsun dostum istersen anlatayım.
(Evet istersen anlatayım çünkü yazana kadar başkası cevap vermiş olurdu)
Ben PayPal kapatıldığı zaman sitesinde detaylıca okumuştum fakat öyle bir şey yazmıyordu.Sitesinde bazı sorunları da beraberinde getirebileceği bilgisi bulunmuyor muydu?
Böyle bir şey yazmışlar sanırım şu fatura adresi mevzusu.Başka bir ülkede PayPal hesabı açabilir miyim?
Kullanıcıların ikamet ettikleri ülkede PayPal hesabı oluşturmaları gerekmektedir. Başka ülkelerde ikamet eden müşterilerimiz PayPal hesaplarını kullanmaya devam edebilirler.
"Herhangi bir sıkıntı çıkmaz çıkarsa da benim sorumluluğum" diyorsan VPN kullanabilirsin.olmuyor dediklerin us den yapıyorum direkt olarak tr ye atıyor![]()
ortalarda bir yerde Location TR diye bir şey olacak o TR'yi US'ye çevirolmuyor dediklerin us den yapıyorum direkt olarak tr ye atıyor![]()
VPN kullanmak gerekli midir bilmem ama altı üstü hesap açıyorsun evine polislerin geleceğini sanmıyorum hem yasaklanmış bir site değil ki. Hem VPN gerekse bile VPN kullanıp bu tarz işler yapmak çok tehlikeli bir şey (tabii gerekli önlemleri aldıysan tehlikeli değil)"Herhangi bir sıkıntı çıkmaz çıkarsa da benim sorumluluğum" diyorsan VPN kullanabilirsin.
Devletimiz yasakladıklarını, ürettikleriyle kaldırdı. Hem de öyle bir kaldırdı ki. İninal Kartın sayesinde PayPal üzerinden alışveriş yapabiliyorsun. Ne güzel değil mi? CS:GO'yu da yasaklasalar daha iyi bir oyun çıkabilirdi ama yasaklamamalarına rağmen ondan daha iyi Grafiklere ve efektlere sahip olan (şuanlık PayToWin ve mekanizma hafif olsa da) Zula geldi. Dış ülkeler bizi hor görüp ambargolar uyguladı ve itip kaktı yıllarca Avrupa Birliği diye kandırdı. İyiki de kandırmış. Bak şu an kimilerinin korktuğu Almanya'yı İncirlikten atıyoruz. Kendi silahlarımızı üretiyoruz (bknz. IDEF 2017). Bu tür boş ağızlara çok sinirlenirim. Hele ki sizin gibi sanki geçmişi görmüşte şimdikilere laf atanlara. Bundan tam 10 yıl önce. Bırak bizim internetimiz, silahımız; suyumuz bile yoktu. Heryer çöptü. Çoluk çocuk yanlış yetiştiriliyor. Batı özentiliği altında.. Bknz. Amerika LGBT kanunu çıkardı diye "Medeniyet ve Çağdaşlık" ya ülkemizde de yürüyüş yapma peşindeler. Buna ben dahil kimsenin izin vereceğini sanmıyorum. Ama lütfen sanki 2000'lerden önceki Türkiye'yi görmüş gibi car car konuşmayın. Biz neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz, bildiriyoruz. Şimdi iyi forumlar!Yapacağınız işe töbestafurullah! Bu nedir arkadaş hiçbir şey satın alamıyoruz, ne kadar yararlı şey varsa onu yasaklarlar yakında youtubeyide yasaklar bunlar..![]()