Ortam[MC] Survival Server 1.7.x / 1.8.x [23 Haziran 2017]

Canoo09

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Merhaba 3 yıllık tecrübemiz ile tekrardan sizlerleyiz

Servera 1.7.x / 1.8.x Sürümleri İle Girebilirsiniz..
Iyi Oyunlar..

IP : ortam.nitrado.net
IP : ortam.nitrado.net

- İpeksi Kazmayla Spawnerleri Alabilirsiniz.
- Odunu alttan kırdığınız zaman hepsi düşer
- /kit claim (altın kürek verir)
- /kit yemek (yemek verir)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
erverda Nasıl Para Kazanabilirim ?

===========================================
- Sanal Markete Item Satarak Para Kazanabilirsiniz
- Markete Item Satarak Para Kazanabilirsiniz
-Oyundaki Süreniz Kadar Para Kazanabilirsiniz
--------------------------------------------------------------------------------------------

- Söylediklerimizin hepsinin arkasındayız ve hepsi doğrudur. Oyunculara daima iyi davranırız ve vip - oyuncu arası ayrım yapmayız .İlk önce para kazanma değil oyuncu kazanmak gerekir.

Unutmayın serverımız sizinle güzel serverı dahada güzelleştirmek için önerilerinizi dikkate alıcaz :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VIP Fiyatları :

Vip : 10 TL

MegaVip : 20 TL

UltraVip : 30 TL

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Vip fiyatları çok ucuzdur bizim için para önemli değil oyuncu önemlidir
- Kesinlikle Serverda Vip Oyuncu Ayrımı Yoktur
- Vip Yetkilerini Öğrenmek İçin : ortam.nitrado.net

-Spawn İnternetden indirilmedir konunun altına boş yorumlar atmazsanız sevinirim

Server Özellikleri ;

Serverda Kumar Oynayabilirsiniz:D

Oyun Parası İle Spawner Satın Alabilirsiniz

Serverımızda Oturma Plugini Vardır.

Köylü Ticareti :)

ATM : Oyunda kaldıgınız süre kadar atmden para çekebilirsiniz

Serverımıza Herkezi Bekleriz Serverimizda Bir Eksik Siz Varsınız

Konuyu güncelledim server açılalı daha 1 saat oldu herkesi bekliyoruz :)

Son düzenleme:

KingplayerTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazmazsın olur bitr konuyu iyi okusaydın yazmazdın girmezsin olur biter kardeş :)
Ha bu arada serverda bi arkadaş var hile açıyor banlamıyorsunuz hile olduğunu bildiğiniz halde banlamıyorsunuz yakında şikayet yerine bu suncuuyu koyabilirim haberiniz olsun Banlarız diyorsunuz banlamıyorsunuz Eğer yakın zamanda o arkadaş banlanmazsa koyabilirim. :)

Canoo09

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ha bu arada serverda bi arkadaş var hile açıyor banlamıyorsunuz hile olduğunu bildiğiniz halde banlamıyorsunuz yakında şikayet yerine bu suncuuyu koyabilirim haberiniz olsun Banlarız diyorsunuz banlamıyorsunuz Eğer yakın zamanda o arkadaş banlanmazsa koyabilirim. :)
Birader git nereye koyuyorsan koy boş yapma konuyu baltalama hadi bakam kış kış.

Canoo09

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Eminmisin ? :) server açılalı daha 8 saat oldu konuyu baltalama lütfen

Hile Açan Ban yer !!

salamsucuk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
tam bir survival serveri eskiden oynadıgımız emek serverlerden ortam arıyosanız buyrun gelin en önemlisi yaş ortalaması büyük :)

NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
En iyi cevaplar
0
Maplere biraz zaman ayırmanızı tavsiye ederim fazla ugrasılmamıs gibi görünüyor :olgun:

Canoo09

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tam bir survival serveri eskiden oynadıgımız emek serverlerden ortam arıyosanız buyrun gelin en önemlisi yaş ortalaması büyük :)
Teşekkürler :)

Maplere biraz zaman ayırmanızı tavsiye ederim fazla ugrasılmamıs gibi görünüyor :olgun:
Kardeşim kusura bakma ama mapa zaman ayırıyım sonra biri gelsin mapi çalsın nolcak o zaman ?
Bizde biliyoruz heralde senin burda yazmana gerek yok.

KingplayerTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Galiba bahsettiğim şahıs banlanmış.Kendimce düşündüm ve SİZİN haklı olduğunuza karar verdim.Yorumlar için üzgünüm,açtığım konuyuda kaldırdım...

Canoo09

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Galiba bahsettiğim şahıs banlanmış.Kendimce düşündüm ve SİZİN haklı olduğunuza karar verdim.Yorumlar için üzgünüm,açtığım konuyuda kaldırdım...
Geç olsun güç olmasın anlamana sevindim :)

Server bayramdada açıktır bilginize hepinze iyi bayramlar...

Georges

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Server çok iyi oyuncular iyi yetkililer ilgili eksik plugin ve warplar var o sorunlarda giderilirse harika olur

slowhead

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yaş ortalaması büyük olması en güzel yanı
12 yaşındaki çocukların kurdukları serverler gibi kalitesiz değil fakat survivalı serveriden bağzı özelliklerin olmaması durumu bozmuş (/sakla olmaması - warp orman olmaması yani ormana spawndan gitmek - frame protect gibi eski bir pluginin serverde olması - bazı bugların mevcut olması gibi...)
skype ertugrul2727tr istek yolladım kabul edersen eskikleri gidermene yardımcı olabiliirm