> play.ZoneNW.com < OP FACTİON | FACTİON | AGARMC | MURDERER | # www.zonenw.com # 1.8 - 1.11.2

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Hocam benim adım ile sunucuya kayıt olunup vip alınmış hesabımın kaydını sıfırlarsanız sevineceğim nick iErenOzshn iyi forumlar.

serif0

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam benim adım ile sunucuya kayıt olunup vip alınmış hesabımın kaydını sıfırlarsanız sevineceğim nick iErenOzshn iyi forumlar.
hocam yapabilicegim bir şey yok siz başka nick ile girin istiyorsanız ona skininizi yüklerim ?

rütbe hammadde eklendi.

Prefixler düzeltildi daha sadelestirildi

Sponsor permi yenilendi.

Ram arttırıldı

+++++++

ts3.zonenw.com ts3 sunucumuz acılmıstır.

ts3 7/24 müzik botu eklendi.

Skyblock eklendi !

+++++++++++

Güncel :)
Güncel :)

BraveHearth59

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
gereler adlı rehberiniz omer46 nın vip olduğu için kurucunun (Serif_Akkoc) ona kızmayacağını söyliyor ve mute atmıyor sunucuyla ilgilenin biraz

Ekli dosyalar

• 2017-06-24_19.39.36.png
    2017-06-24_19.39.36.png
    221.2 KB · Görüntüleme: 455
Son düzenleme:

BraveHearth59

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Gereken yapıldı Rehberlikten D.Rehbere düşürüldü. saolun
D.Rehbere düşürülmesi yerine yetkisinin alınması lazımdı çünkü kafasına göre mute atıyor.Oyunculara kuralları senmi koyuyosun diyerek aşağılıyor ve hakaretler yağdırıyor.Teşekkürler

Gereken yapıldı Rehberlikten D.Rehbere düşürüldü. saolun
D.Rehbere düşürülmesi yerine yetkisinin alınması lazımdı çünkü kafasına göre mute atıyor.Oyunculara kuralları senmi koyuyosun diyerek aşağılıyor ve hakaretler yağdırıyor.Teşekkürler

serif0

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Gereken yapıldı iyi günler