Zariarius
People will destroyed when they kill each other...
- En iyi cevaplar
- 0
Harika tespitHack daha fazla olduğundan olabilir mi?
Harika tespitHack daha fazla olduğundan olabilir mi?
Bunu deme sebebim sana yavaş yavaş geçiş yap diyen arkadaşın sözünü tamamlamaktı, böylece mecbur sürüm yükseltecekler.Modpaketim var birazcık java bilgisiyle heralde doğrulama yapabilirim fakat ne gerek var o kadar kasmaya![]()
Hilelerin %90 kadarı engellendi yanlızHack daha fazla olduğundan olabilir mi?
Knk o ne öyle lapisli fekşıncı kitleyi toplamış olurum öyle ben cidden oynamak isteyen bi kitleden söz ediyorumBunu deme sebebim sana yavaş yavaş geçiş yap diyen arkadaşın sözünü tamamlamaktı, böylece mecbur sürüm yükseltecekler.
Öyle bir kitle kaldımı ki herkes dağıldıHilelerin %90 kadarı engellendi yanlız, killaura falan hikaye artık makro var bitek fakat onuda tespit edebilirsin gözünle
. Ayrıca makroyu launcherla engelleyemezsin yani launcher ile engellenicek her şey engellendi zaten
Knk o ne öyle lapisli fekşıncı kitleyi toplamış olurum öyle ben cidden oynamak isteyen bi kitleden söz ediyorum
Onu diyorum ya o yüzden para kaybıÖyle bir kitle kaldımı ki herkes dağıldı
Galiba oyunun optimize edildiğini bilmiyorsunuz en düşük sistemde bile 1.9.4 te 60 fps alıyorum1.8 Sunucu kurulmasının temel nedeni, sürüm artışından kaynaklı fps düşüşüdür.
Benim 512 MB Ramlı bilgisayaırımın yani eski bilgsiayarımın oyunlarda kasışını ben bilirim siz değil.
Ve ek olarak 1.8de ki veya 1.7deki oyunun stabilliği bence gayet üst düzeyde.
Açılan sunucuların sürümünü tartışmaya sizin hakkınızın olduğunu düşünmüyorum, girmemek bukadar zor bir şey değil sonuç olarak.
Bu konunun mantıksızlığıyla sizi başbaşa bırakıyorum.
İyi günler.
1.8 pvp pluginleri var ?pvp değişti macro ile hızlı hızlı vurup adam kesemiyooz
İşiniz gücünüz pvp oyunu en sade şekilde oynadınızmı belli bile değilBen yeni sürümlerin mc'nin alanından çıktığını düşünüyorum..eskiden end'e gidip biterdi şimdi elitra melitra creative değil bu...zaten pvp olayı sıktı hem 1.12'de doğru düzgün huzuni yok :/
Sorunum şu: tek başıma oynamak istiyorum sw'siz ama sade survival sıkıcı :///// mod'da bulamıyorum -,-İşiniz gücünüz pvp oyunu en sade şekilde oynadınızmı belli bile değil