Survival Servers Has Been Capituleted

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hack daha fazla olduğundan olabilir mi?
Hilelerin %90 kadarı engellendi yanlız :D, killaura falan hikaye artık makro var bitek fakat onuda tespit edebilirsin gözünle :D. Ayrıca makroyu launcherla engelleyemezsin yani launcher ile engellenicek her şey engellendi zaten

Bunu deme sebebim sana yavaş yavaş geçiş yap diyen arkadaşın sözünü tamamlamaktı, böylece mecbur sürüm yükseltecekler.
Knk o ne öyle lapisli fekşıncı kitleyi toplamış olurum öyle ben cidden oynamak isteyen bi kitleden söz ediyorum

Onuuk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hilelerin %90 kadarı engellendi yanlız :D, killaura falan hikaye artık makro var bitek fakat onuda tespit edebilirsin gözünle :D. Ayrıca makroyu launcherla engelleyemezsin yani launcher ile engellenicek her şey engellendi zaten

Knk o ne öyle lapisli fekşıncı kitleyi toplamış olurum öyle ben cidden oynamak isteyen bi kitleden söz ediyorum
Öyle bir kitle kaldımı ki herkes dağıldı

Pro0p

Survival SonGazi !
En iyi cevaplar
0
1.8 Sunucu kurulmasının temel nedeni, sürüm artışından kaynaklı fps düşüşüdür.
Benim 512 MB Ramlı bilgisayaırımın yani eski bilgsiayarımın oyunlarda kasışını ben bilirim siz değil.
Ve ek olarak 1.8de ki veya 1.7deki oyunun stabilliği bence gayet üst düzeyde.
Açılan sunucuların sürümünü tartışmaya sizin hakkınızın olduğunu düşünmüyorum, girmemek bukadar zor bir şey değil sonuç olarak.
Bu konunun mantıksızlığıyla sizi başbaşa bırakıyorum.
İyi günler.

Onuuk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.8 Sunucu kurulmasının temel nedeni, sürüm artışından kaynaklı fps düşüşüdür.
Benim 512 MB Ramlı bilgisayaırımın yani eski bilgsiayarımın oyunlarda kasışını ben bilirim siz değil.
Ve ek olarak 1.8de ki veya 1.7deki oyunun stabilliği bence gayet üst düzeyde.
Açılan sunucuların sürümünü tartışmaya sizin hakkınızın olduğunu düşünmüyorum, girmemek bukadar zor bir şey değil sonuç olarak.
Bu konunun mantıksızlığıyla sizi başbaşa bırakıyorum.
İyi günler.
Galiba oyunun optimize edildiğini bilmiyorsunuz en düşük sistemde bile 1.9.4 te 60 fps alıyorum

PandaZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben yeni sürümlerin mc'nin alanından çıktığını düşünüyorum..eskiden end'e gidip biterdi şimdi elitra melitra creative değil bu...zaten pvp olayı sıktı hem 1.12'de doğru düzgün huzuni yok :/

Onuuk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben yeni sürümlerin mc'nin alanından çıktığını düşünüyorum..eskiden end'e gidip biterdi şimdi elitra melitra creative değil bu...zaten pvp olayı sıktı hem 1.12'de doğru düzgün huzuni yok :/
İşiniz gücünüz pvp oyunu en sade şekilde oynadınızmı belli bile değil