Leader-Os, Bir Dolandırıcıdır. Kanıtlı Alışveriş Yapmayın.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediklerindeki çelişkiye bak birde skype sslerine bak arkadaşın attığı.
Şimdi şöyle anlatayım, sen bu arkadaştan belirli bir ücret aldıysan işini hakkınla yapacaksın.
Lole girdimbekle hocam diyip bekletmeyeceksin, çaba sarfedeceksin.
Kaybın burada başlamış senin hocam.
Eğer Çaba Sarf Etmediyse Bu Script Elinde Olmazdı. Ne Yani Bu @LeaderOS Arkadaşın Dinlenmeye Oyun Oynamaya Hakkı Yok mu?

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ya Can, senin özünü de biliyoruz, içini de. Uğraşma bu konuyla sen, çoğu kişi biliyor senin aslında kim olduğunu.
Bunun konuyla ne ilgisi var? dostum gereksiz ve ilgisiz yorum yapmamalisin.
Burası bir forum sen öyle diyebiliyorsan ben de şunu diyebilirim. sana karşi.
Önyargili haddsiz ve saygisiz bir k.. den farkin yok ozaman içini dişini biliyorum dolandiricilar bile yaninda az kalir.
Al ben de ayni şeyi diyebilirim sana karşi :) lütfen konuyu kirletme konu benim değil mi gereksiz yorum yapmani istemiyorum

Amacim prim kasmak değil ister inanirlar ister inanmazlar. ben kanıtları sundum onu kabul etmek size kalmiş.

LeaderOS

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun konuyla ne ilgisi var? dostum gereksiz ve ilgisiz yorum yapmamalisin.
Burası bir forum sen öyle diyebiliyorsan ben de şunu diyebilirim. sana karşi.
Önyargili haddsiz ve saygisiz bir k.. den farkin yok ozaman içini dişini biliyorum dolandiricilar bile yaninda az kalir.
Al ben de ayni şeyi diyebilirim sana karşi :) lütfen konuyu kirletme konu benim değil mi gereksiz yorum yapmani istemiyorum

Amacim prim kasmak değil ister inanirlar ister inanmazlar. ben kanıtları sundum onu kabul etmek size kalmiş.
Eğer bir mesaj daha yazarsan bu konu hakkında acımam aynısını bidaha yaparım. Sus artık haksız olduğun halde hala konuşma!

Ekleme: Bu forumda hiçbir zaman banlanmadım. İnsanlara boş boş konuşup yalan söyleme.

AeroCS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Her dolandırılma olaylarında dolandırıldım veya dolandırıcı diye açtığınız konularda kendi mesajlarınızı göstermeyip karşı tarafın kötü mesajlarını gösterip kendinizi haklı çıkartmaya çalışıyorsunuz. Ayrıca, scripti parayla satın almış olman onu forumlarda veya sağ solda paylaşabileceğin anlamına gelmez. Telif hakkı ve lisansı scripti yapan kişidedir. Umarım aranızda ki sorunu düzeltip,çözüme kavuşturursunuz. İyi forumlar

wLood

Yepyeni Sunucu Çok Yakında @2016
En iyi cevaplar
0
Adamın anasına bacısına küfret , 50 TL'ye aldığın script için 100 TL'lik güncelleme bekle, isterse günceller o adam isterse güncellemez mesela v2 kullanıyorsun büyük ihtimal o adam o scripti geride bırakıp "ben bunu daha güncellemiyorum süresi geçti yenisini alırsanız yardımcı olabilirim" diyebilir bknz: windows xp'de olduğu gibi, @LeaderOS bu konuda haklıdır kimse çıkıp demesin adam parasını ödemiş nasıl haklı falan 50 TL'ye aldığı bir script için burada gelip böyle konuşamaz, madem bu kadar değerli websitesi gidip bir profesyonelden 700 800 TL'ye satın alsın istediği güncellemeyide yaptırsın. bu ahlaksızlığı savunanlarıda tebrik ediyorum :cici:

StoryTurk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kendisinden bende script aldım güvenilir bir sorun yok!

Kendisinden bende script aldım güvenilir bir sorun yok!

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her dolandırılma olaylarında dolandırıldım veya dolandırıcı diye açtığınız konularda kendi mesajlarınızı göstermeyip karşı tarafın kötü mesajlarını gösterip kendinizi haklı çıkartmaya çalışıyorsunuz. Ayrıca, scripti parayla satın almış olman onu forumlarda veya sağ solda paylaşabileceğin anlamına gelmez. Telif hakkı ve lisansı scripti yapan kişidedir. Umarım aranızda ki sorunu düzeltip,çözüme kavuşturursunuz. İyi forumlar
Zaten öyle olur aga. Dolandırıldığını düşünen kişi var gücüyle karşı tarafa baskı yapar ve onu kötü göstermeye çalışır. Karşı taraf ise ya kendini bir şekilde savunur ya da hatasını kabul eder. Genelde 1. durum oluşur ve iki tarafta patates gibi küfürleşmeye devam eder :(

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Burada ki haklı kişi LeaderOS tur konuşma saatleri 21:00 dan sonra yapılmış adam 21:30 da bile destek veriyor ki vermek zorundada değil ss leri yarım yamalak atmışsın neyin ne olduğunu anlamadım ancak anladığım kadarıyla adamı lekelemeye başlıyosun