Keşke Kitaplar Tozlanmasa

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar nasılsınız ben iyim ama şu okunmayan kitapları gördükçe çok mutsuz oluyorum.Kitapların dili olsa isyan ederler.
Neden mi? cevap kitap okunma oranlarında saklı.Televizyon yerine kitapları tercih etseniz ne olur,Ne kayıp ederseniz...
Peki televizyon izleyince ne kazanıyorsunuz.

Tamam dizi yapılmasın demiyorum ama diziler neden hep aşk üzerine yapılıyor,Neden yeni bir şeyler üretilmiyor.
Zaten izlediğiniz diziler kopya yani.
Bir Korece dizi düşünün,Siz onun Türkçe olarak izliyorsunuz.
İnternet de az araştırın bana hak verirsiniz.
Aşk dizilerinden bıkmadınız mı? Hep aşk aşk nereye kadar.
Onun yerine kitap okuyun her türde her,
Kategoride kitap var en azından televizyonda ki aşk dizilerinden iyidir.
Hep kitaplar bir şeyin hazırı değil bir kişinin hayal gücüne bağlı olarak size sunulmuş bir şey.
Gerçek hayatta yaşanmış konulu kitaplarda var.Hem saatlerce ve hep aynı reklamları gösteren şeyler yok.

"YAZININ SONUNA KADAR SABREDİP OKUDUYSANIZ TEŞEKKÜR EDERİM"

Yusuf Bolat

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ben şahsen kitapları fikir toplama dışında çöp olarak görüyorum videolu ve sesli anlatımı tercih ederim

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
üff be ne gelişmişim. Konuyu 8 saniye altında okuyup bitirebildim.

İyi Belgesel > İyi Kitap > İyi Film > İyi İnternet > Belgesel > Popüler Film > Popüler Kitap > Dizi > Hayvan Belgeseli > Çöp Dizi > Kötü İnternet

Kitap var, Kitap var. Ancak, edebi kitap ve bilgi içerikli kitabı birbirinden ayırmak gerek.
Kitap okumazsanız, 30 yıl önce cahil olurdunuz. Ancak şu an bilgi için farklı yöntemler bulunuyor (Sosyal medyayı kastetmiyorum.)

Gazete bitti, İnternet haberciliği başladı.
Eskiden 3X seviyesindeki habere %50e ulaşıyordu gazete ile.
Televizyon haberciliği başladı 2X haber %80'e ulaştı.
İnternet haberciliği başladı. Çöp haber %70 e ulaştı, 4X kalitedeki haber ise %30 ulaştı.

Kısacası değişimler hep olacak. Kitaplar; popüler kitaba ve internet'e dönüşecek

kitaplardaki 5X bilginin 1X'i popüler kitaplara geçecek, diğeri internete dağılacak.

Eskiden ansiklopedi koleksiyonu yaparlardı. 80-90 kitap. Aradığımızı yine bulamazdık çoğu zaman.
Şimdi internetten her bilgi bulunabiliyor. Bilgiye ulaşım kolaylaşıyor, ancak kaliteli bilgiye ulaşım zorlaşıyor.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

İyi Belgesel > İyi Kitap > İyi Film > İyi İnternet > Belgesel > Popüler Film > Popüler Kitap > Dizi > Hayvan Belgeseli > Çöp Dizi > Kötü İnternet

Kitap var, Kitap var. Ancak, edebi kitap ve bilgi içerikli kitabı birbirinden ayırmak gerek.
Kitap okumazsanız, 30 yıl önce cahil olurdunuz. Ancak şu an bilgi için farklı yöntemler bulunuyor (Sosyal medyayı kastetmiyorum.)

İnternet haberciliği başladı. Çöp haber %70 e ulaştı, 4X kalitedeki haber ise %30 ulaştı.

Kısacası değişimler hep olacak. Kitaplar; popüler kitaba ve internet'e dönüşecek

kitaplardaki 5X bilginin 1X'i popüler kitaplara geçecek, diğeri internete dağılacak.

Eskiden ansiklopedi koleksiyonu yaparlardı. 80-90 kitap. Aradığımızı yine bulamazdık çoğu zaman.
Şimdi internetten her bilgi bulunabiliyor. Bilgiye ulaşım kolaylaşıyor, ancak kaliteli bilgiye ulaşım zorlaşıyor.
Benim söylediğimin detaylı hali :D

n3pixmm

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Benim söylediğimin detaylı hali :D
@Kovalski ne yazdığını okumadım ama az çok tahmin edebiliyorum. Size bir önerim var, kitaplara karşı saygınızı kaybetmemeniz. Kur'an-ı Kerim de bir kitap, Nutuk da bir kitap, vatanın ecdadını, kahramanlarını anlatan birçok şey dahi kitap. Kitapları eleştirirken bunların da kitap olduğunu düşünüp eleştiri yapın. Her kitap, kitap değildir.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Kovalski ne yazdığını okumadım ama az çok tahmin edebiliyorum. Size bir önerim var, kitaplara karşı saygınızı kaybetmemeniz. Kur'an-ı Kerim de bir kitap, Nutuk da bir kitap, vatanın ecdadını, kahramanlarını anlatan birçok şey dahi kitap. Kitapları eleştirirken bunların da kitap olduğunu düşünüp eleştiri yapın. Her kitap, kitap değildir.
Bunu bilgisayar zararlı diyen doktorlara söyle !

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kitap değilde wikipedia'da ki gibi makale şeklinde ki yazıları okumayı tercih ediyorum ben. Hem kısa ve öz hem içerisinde edebi bir dil olmadığı için anlaşılması daha kolay.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayar zararlı diyen zihniyetle artık kitap okunmuyor diyen zihniyet, geride kalmış zihniyetdir.
Nerden biliyorsunuz o sonuçların %100 doğru olduğunu?
E-Kitap okuyor belki millet?
He?
Boş anketler bir ifade etmemeli bu tür konularda, her gün, her şey değişebilir.

Cardinal41

Ahanda Peynir
Emekli
En iyi cevaplar
3
Şahsen kitapları wattpad üzerinden okumayı tercih ediyorum, öbür türlü normal kitap alınca fazla pahalıya patlıyor.