konu tasarımına önem vermedim fazla anlamıyorum ama dostum admin bile hile kullanıyor diyosun sunucuda hile serbest yazıyor kocaman onu görmüyormusun ki ben hileyi hesap degiştirmek için kullanıyorumkonu tasarımını beğenmedim,admin bile hile kullanıyor değerlendirmeye değmez
hile serbest olması sunucuyu dahada yerin dibine sokuyor.konu tasarımına önem vermedim fazla anlamıyorum ama dostum admin bile hile kullanıyor diyosun sunucuda hile serbest yazıyor kocaman onu görmüyormusun ki ben hileyi hesap degiştirmek için kullanıyorum![]()
hile serbest olması sunucuyu dahada yerin dibine sokuyor.
getirmez. aksine ormandada hile açarak normal oyuncuları keserler ve dahada oyuncu kaybına sebeb olur. iyi günlero senin şahsi görüşün kardeşim saygı duyarım ama hile olmasını isteyen birçok kişi var creeperfc nin kapanmadan önceki hali 70/70di sırf hileyi kaldırdım diye 70/20 düştü oyüzden hileli arena / hilesiz arena aynı şekil ormanda öyle olacak yani isteyen hileli isteyen hilesiz oynucak buda sunucuyu daha oynanabilir hale getirir.
teşekkür ederim iyi günler.
hilesiz arena/orman da hile açan uyarısız ban yiyor amagetirmez. aksine ormandada hile açarak normal oyuncuları keserler ve dahada oyuncu kaybına sebeb olur. iyi günler
yorumun için teşekkür ederim hile yasak oldugu zaman habersiz hile kullanıyorlar ban yiyorlar serveri kötüleyip küfür ediyorlar enazndan hile serbest olursa bu şekilde sıkıntı yaşamamKonu geliştirilmeli ve fotoğraflar shaderla çekilirse daha güzel olabilir. Hile serbest olması çok kötü bir karar dostum
Başarılar Dilerim.
plugin benim kendi paketim degil bikaç paket birleştirmesi map tamamı bize ait degil ufak kısmı alıntı konu düzeni fazla bilmiyorumplugin paketi + map + konu düzeni geliştirilmesi lazım. 2/10
yorumlarınız için teşekkür ederim map güncellemesi yapacagım ama vaktim olmuyorKonu tasarımı hakkında daha çok çalışmanız gerekli. Server fotoraflarını daha belirgin açılardan ve hileyi kapatarak çekerseniz daha iyi olur. Kolay gelsin