konu silinebilirmi lütfen şu an bakımdayız 3 gün kadar tekrar acılacaktır konumuz

Serveri nasıl buldunuz ?

• Geliştirilmeli

Kullanılan: 1 16.7%
  • Güzel eğlenceli

Kullanılan: 1 16.7%
  • eh işte oynanabilir

Kullanılan: 2 33.3%
  • kötü

Kullanılan: 2 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    6

xeraq

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sunucu şu an kapalı aktif oldugunda konu güncellenecek

Son düzenleme:

xeraq

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
konu tasarımını beğenmedim,admin bile hile kullanıyor değerlendirmeye değmez
konu tasarımına önem vermedim fazla anlamıyorum ama dostum admin bile hile kullanıyor diyosun sunucuda hile serbest yazıyor kocaman onu görmüyormusun ki ben hileyi hesap degiştirmek için kullanıyorum :)

xeraq

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hile serbest olması sunucuyu dahada yerin dibine sokuyor.

o senin şahsi görüşün kardeşim saygı duyarım ama hile olmasını isteyen birçok kişi var creeperfc nin kapanmadan önceki hali 70/70di sırf hileyi kaldırdım diye 70/20 düştü oyüzden hileli arena / hilesiz arena aynı şekil ormanda öyle olacak yani isteyen hileli isteyen hilesiz oynucak buda sunucuyu daha oynanabilir hale getirir.
teşekkür ederim iyi günler.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
o senin şahsi görüşün kardeşim saygı duyarım ama hile olmasını isteyen birçok kişi var creeperfc nin kapanmadan önceki hali 70/70di sırf hileyi kaldırdım diye 70/20 düştü oyüzden hileli arena / hilesiz arena aynı şekil ormanda öyle olacak yani isteyen hileli isteyen hilesiz oynucak buda sunucuyu daha oynanabilir hale getirir.
teşekkür ederim iyi günler.
getirmez. aksine ormandada hile açarak normal oyuncuları keserler ve dahada oyuncu kaybına sebeb olur. iyi günler

CngzhnDSTN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu geliştirilmeli ve fotoğraflar shaderla çekilirse daha güzel olabilir. Hile serbest olması çok kötü bir karar dostum
Başarılar Dilerim.

xeraq

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu geliştirilmeli ve fotoğraflar shaderla çekilirse daha güzel olabilir. Hile serbest olması çok kötü bir karar dostum
Başarılar Dilerim.
yorumun için teşekkür ederim hile yasak oldugu zaman habersiz hile kullanıyorlar ban yiyorlar serveri kötüleyip küfür ediyorlar enazndan hile serbest olursa bu şekilde sıkıntı yaşamam

plugin paketi + map + konu düzeni geliştirilmesi lazım. 2/10
plugin benim kendi paketim degil bikaç paket birleştirmesi map tamamı bize ait degil ufak kısmı alıntı konu düzeni fazla bilmiyorum

Güncel herkesi beklerim

Güncel

UltimateChicken

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuya Giriş Yapamıyorum.
Bot attack detected wait 5 minute falan diyorlar giremiyorum 5 dk bekledim yine denedim aynı şey yazıyor.

xeraq

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sunucu şu an açık arka arkaya ddos ve bot saldırısı yapılıyor arkadaş anlamıyorum meyve veren agaç taşlanır diyolardı inanmıyordum
çekemeyenler çok sanırım

Günceldir kredi mağzası sistemi eklendi maplar güncellendi hatalar düzenlendi şu an bakımda kasalar eklendi atm özelligi geldi telefon özelligi geldi daha fazlası icin bakımdan sonra sunucumuzu ziyaret edin

Güncel bircok yenilikle sizlerleyiz

Günceldir yeni haritamız gelmiştir

KharooNn

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı hakkında daha çok çalışmanız gerekli. Server fotoraflarını daha belirgin açılardan ve hileyi kapatarak çekerseniz daha iyi olur. Kolay gelsin

xeraq

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı hakkında daha çok çalışmanız gerekli. Server fotoraflarını daha belirgin açılardan ve hileyi kapatarak çekerseniz daha iyi olur. Kolay gelsin
yorumlarınız için teşekkür ederim map güncellemesi yapacagım ama vaktim olmuyor

güncel serverimiz bakımda yarın tekrar aktif olacaktır.