MINEBLACK EFSANESI GERİ DÖNDÜ! | mineblack.rabisu.com | Rehber Alımı!

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Fena gözükmüyor. Konu tasarımını beğendim. Ancak sistemleri gösterirken bir yazı değilde bir ikon, simge vesaire bir şey ile göstermeniz daha güzel olur. Son olarak ise tasarım abartıya kaçmış.

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fena gözükmüyor. Konu tasarımını beğendim. Ancak sistemleri gösterirken bir yazı değilde bir ikon, simge vesaire bir şey ile göstermeniz daha güzel olur. Son olarak ise tasarım abartıya kaçmış.
Yorumun için teşekkür ederiz, eleştirini dikkate alacağım o ikon olayını ben de yapmak istiyordum zaten.

:)

Güncel

+

Tysech

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Server çok güzel Discorda gelen herkeze 250k para ödülü veriliyor gelişmemeniz için hiçbir şey yok.

DominionHD

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucuya girdiğimde hiçbir şekilde kayıt olmadığım halde maksimum kayıt limitine ulaştınız diyor acaba sadece bende mi sorun var ? Modemi resetleme metodunu da denedim.

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuya girdiğimde hiçbir şekilde kayıt olmadığım halde maksimum kayıt limitine ulaştınız diyor acaba sadece bende mi sorun var ? Modemi resetleme metodunu da denedim.
Destek için Discord sunucusuna gelmenizi rica edebilir miyiz acaba? Oradan anında bize ulaşabilirsiniz.

Kayıt sorunu düzeltilmiştir herkesi bekliyoruz.

Kayıt sorunu düzeldi!

Up