admiraldus
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Fena gözükmüyor. Konu tasarımını beğendim. Ancak sistemleri gösterirken bir yazı değilde bir ikon, simge vesaire bir şey ile göstermeniz daha güzel olur. Son olarak ise tasarım abartıya kaçmış.
Yorumun için teşekkür ederiz, eleştirini dikkate alacağım o ikon olayını ben de yapmak istiyordum zaten.Fena gözükmüyor. Konu tasarımını beğendim. Ancak sistemleri gösterirken bir yazı değilde bir ikon, simge vesaire bir şey ile göstermeniz daha güzel olur. Son olarak ise tasarım abartıya kaçmış.
Teşekkür eder, servera da bekleriz.Konu tasarımı çok hoş.
Yorumun için teşekkür ederizServer çok güzel Discorda gelen herkeze 250k para ödülü veriliyor gelişmemeniz için hiçbir şey yok.
Sizlere de ayrıca teşekkür ederiz sunucuya bekleriz, nedense olumlu çok yorum alsak da serverımız hala boş anlam verebilmiş değilizKonu güzel.Sunucu da güzele benziyor![]()
Destek için Discord sunucusuna gelmenizi rica edebilir miyiz acaba? Oradan anında bize ulaşabilirsiniz.Sunucuya girdiğimde hiçbir şekilde kayıt olmadığım halde maksimum kayıt limitine ulaştınız diyor acaba sadece bende mi sorun var ? Modemi resetleme metodunu da denedim.