Bisikletten Anlıyorsan İçeri Girde Sorumu Cevapla :D

enes lol lol

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Denge sorununu çözmeye çalış bolca antrenman yap.. Ben 7 yaşımda öğrendim 2 günde.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bende de aynı sorun var. Bundan dolayı bir yere gidince bisiklet kiralamak yerine motor (3 tekerlekli) kiralıyorum.

MrPolat

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam aynı sorun var ne crash felan vermiyor :D Tamamen pratik işi sürdükçe alışırsın yani aslında Bisiklet sürmeyi bilmiyor olabilirsin mesela üst yorumlarda güzel bahsedilmiş öncelikle destekleyici ya da bir yerlere tutunarak gidebilirsin 1-2 güne alışırsın çok zor bir şey değil :)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Hocam aynı sorun var ne crash felan vermiyor :D Tamamen pratik işi sürdükçe alışırsın yani aslında Bisiklet sürmeyi bilmiyor olabilirsin mesela üst yorumlarda güzel bahsedilmiş öncelikle destekleyici ya da bir yerlere tutunarak gidebilirsin 1-2 güne alışırsın çok zor bir şey değil :)
O kadar denememe rağmen dengeyi kuramıyorum. Denge sorunum var demek istemiştim. Ama önceleri sürebiliyordum diye hatırlıyorum.

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
"Bisiklet Nasıl Sürülür" Googlde Aratırsan Youtubeda Bulabilirisn Elimden Bukadar Geliyor :)

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Vitesli bisiklet mi aldın? Eğer 7 vitesli bisikletse 4. viteste kullanmanı öneririm. Birinci vitese doğru devir sayısı artıyor, daha çok pedal çevirmen gerekiyor ama çevirmen kolaylaşıyor. Sen şu an birinci viteste kullanıyor olabilirsin, kullanması bu yüzden zor geliyor olabilir.

Ayrıca dengeni sağlamak için pedalları çevirmeye devam etmen gerekiyor. Eğer düşeceğinden korkuyorsan kask alabilirsin, şehir içi süreceksen kask kesinlikle tavsiyemdir.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Düşmekten korktuğun için oluyo bence bırak düş benim öğrenmem 10 saniye sürmüştü bisiklet sürmeyi :D aynı şekilde yüzmeyide öğrenmem 10 saniye sürdü kuzenim saolsun göle fırlattı batmadım :D

Vertex

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Düşmekten korktuğun için oluyo bence bırak düş benim öğrenmem 10 saniye sürmüştü bisiklet sürmeyi :D aynı şekilde yüzmeyide öğrenmem 10 saniye sürdü kuzenim saolsun göle fırlattı batmadım :D
Bende senin gibi öğrendim, yüzmeyi de aynen böyle öğrendim attılar denize :D
Ama hiç güvenme, biz güvendik yüzme bildiğimize küçükken izmit kocaelide çekti bizi deniz kendine :D Ne kadar da iyi bilsek, kurtulamadık az daha gidiyorduk :D

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bende senin gibi öğrendim, yüzmeyi de aynen böyle öğrendim attılar denize :D
Ama hiç güvenme, biz güvendik yüzme bildiğimize küçükken izmit kocaelide çekti bizi deniz kendine :D Ne kadar da iyi bilsek, kurtulamadık az daha gidiyorduk :D
Aynı şekilde bende gidiyodum bayağı ekşınlıydı :D