destekleyiciyle zaten deniyorum normal gidiyor onda bir problem yokDestekleyici kullanmayı deneyebilirsin, yaş ile alakası da yoktur, yeni öğrenen herkes kullanabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 49355
bugün yarım saat kadar çalışabildim ama yarın öğlen çıkıp akşam eve dönüceğim o yüzden yarın baya uzun bir gün olacakDenge sorununu çözmeye çalış bolca antrenman yap.. Ben 7 yaşımda öğrendim 2 günde.
O kadar denememe rağmen dengeyi kuramıyorum. Denge sorunum var demek istemiştim. Ama önceleri sürebiliyordum diye hatırlıyorum.Hocam aynı sorun var ne crash felan vermiyorTamamen pratik işi sürdükçe alışırsın yani aslında Bisiklet sürmeyi bilmiyor olabilirsin mesela üst yorumlarda güzel bahsedilmiş öncelikle destekleyici ya da bir yerlere tutunarak gidebilirsin 1-2 güne alışırsın çok zor bir şey değil
![]()
Adrenalinolmadı en son çare yokuş aşağı![]()
Bende senin gibi öğrendim, yüzmeyi de aynen böyle öğrendim attılar denizeDüşmekten korktuğun için oluyo bence bırak düş benim öğrenmem 10 saniye sürmüştü bisiklet sürmeyiaynı şekilde yüzmeyide öğrenmem 10 saniye sürdü kuzenim saolsun göle fırlattı batmadım
![]()
Aynı şekilde bende gidiyodum bayağı ekşınlıydıBende senin gibi öğrendim, yüzmeyi de aynen böyle öğrendim attılar denize
Ama hiç güvenme, biz güvendik yüzme bildiğimize küçükken izmit kocaelide çekti bizi deniz kendineNe kadar da iyi bilsek, kurtulamadık az daha gidiyorduk
![]()