ShardOfCraft Çalındı! | RedGamer Rezilliği | Riponza Crasher Kullanmayın! |

CngzhnDSTN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ne kadar meraklılar 2 yıllık emeği çalmaya ama cezalarını çekecekler kaçışları yok.

Semosedo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Biz belirtiğimiz gibi durum bundan ibaret bizi herhangi bir suçumuz yoktur. Ben gerekli kanıtları ilettim.

DonsuzT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyleki bu insanlar banada saldırı yapmışlardır. Fakat VDS değiştirdim dün itibari ile almanyaya geçtim. (Rabisu) Ve kayıtlar vb. kanıtlar silindi malesefki. Ama bunların her birini yakından tanımaktayım. Skype Adresim: Skoldbang eğer bu insanlarla irtibata geçmek istersen ekle hepsini ifşa edebilirim. + Elimde büyük kanıtlar mevcut. Hatta legendcrafta saldırırken bana mesaj attı. Bu kanıt bile bence önemli.
Merhabalar iyi forumlar;

Elimde benimde size ait kanıtlarım bulunmaktadir. Bana saldırdıgına dair

İyi günler -RedGamer Ekibi

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Foruma uzun süre sonra girdim, geziyordum bu konuya denk geldim bütün yorumları tek tek okudum. Anladığım şu ki, minecraft platformunun seviyesi gerçekten yerler altına düşmüş. Bizim zamanımızda ki insanlar şu an ki platformdaki insanlar arasında baya bir fark var. Bir tarafta ki zihniyet bir sunucunun verilerini çalıp, kendisinin gibi gösterip sunucu açıyor, taklit ediyor onun üzerinden prim yapıyor. Yine aynı zihniyet bu platformun önde gelen firmasını zarara uğrattığını, zarara uğratacağını sanıyor ve böyle bir işe girişiyorlar. Anlamadığım, bu keylogger ile uğraşacağınıza gidip kendi emeğinizi verip daha iyisini yapabilirdiniz. Böyle bir iş yapıyorsunuz, büyük bir iş becermiş gibi marifetmiş gibi videoya çekip yayınlamışsınız ve kendinizi üstün göstermeye çalışıyorsunuz hayır anlayamadım, videoya çekip paylaştınız ödül felan aldınız mı? hayır, bence rezil oldunuz. Başkalarının emeği ile oynayacağınıza, kendi emeğinizi yaratıp adınızı duyurmaya çalışın derim, mağdur olan arkadaşlara geçmiş olsun umarım emeğinizi kurtarırsınız.

Semosedo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SoulCrafTR Kimseye yardım etmez bizim böyle bir işde parmağımız olmaz olamaz da. Gerekli işlemleri yapın bathiost.
Bizim konu ile alakamız olmadığını anlayacaksınız.

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Şikayet edilen sunucuyu defalarca incelesekde içinde yasal olmayan bir yazılım site girişi dosya vb şeyler bulunmadığı için elimizden bir şey gelmediğini şikatte bulunan arkadaşlara izah ettik fakat çok fazla ısrar geldiği ve bizimle alakası olmayan bir konu olduğu için gerekli müsteriye ücret iadesi yapıp sunucusunu kapatmış bulunuyoruz.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Şikayet edilen sunucuyu defalarca incelesekde içinde yasal olmayan bir yazılım site girişi dosya vb şeyler bulunmadığı için elimizden bir şey gelmediğini şikatte bulunan arkadaşlara izah ettik fakat çok fazla ısrar geldiği ve bizimle alakası olmayan bir konu olduğu için gerekli müsteriye ücret iadesi yapıp sunucusunu kapatmış bulunuyoruz.
Yaptığınız çok kaliteli ve doğru bir davranıştı. Bu kaliteli davranışınızdan ötürü teşekkür eder, böyle insanlara sahip çıkmadığınız için ileriki süreçte başarılar dilerim.

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaptığınız çok büyük, gerekli bir davranış. Bu tür hırsızları bulundurmadığınız için teşekkürlerimi sunup minnettar olduğumu söylemek istiyorum. Başarılar!

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Verdiğiniz karar çok doğru karardı. Böyle kendi emekleriyle bir yere gelemeyip başkalarının emekleriyle oynayan sunucunun arkasında olmadığınız için teşşekür ederim.

RoWTeeN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
en iyisini yapmışsınız rabisu ekibi

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
En İyisini Yapmışşınız Rabisu Ekibi Başarılar Dilerim.